Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yabancı ya da pahalı yerli alınmaz da, ucuza yerli kapatabiliyorsak ya da çok göz önünde olan bariz her t.d'nin isteyeceği adamları (Cenk Tosun falan gibi) almak için t.d.'yi beklemeye gerek yok. Eğer bir şekilde ucuza kapatılıyorsa ya da yolu bulunduysa, ileriki transferleri maddi açıdan pek etkilemeyecekse rakipler kapmadan bir an önce kapatmakta fayda var. Daha bunların uyum süreci var, anlaşılması var, yüklenmeleri var falan filan. Hele böyle kötü sezonda avrupaya gidebilen bi rakiplerimiz kancayı takamadan kafalarını çelmeden almak iyi olur.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Rewendor said:

balta 2 sene önce iyiydi de, bayağı bozdu, nerdeyse köybaşı kadar kötü şu anda.

trollük yapmak için yazdın heralde bunu

yoo ciddi yazdım. Köybaşı sol bekte izlediğim maçlarda (ki özellikle ilk yarı bayağı bir bjk maçı izledim) bayağı kötü adamdı. Hatta buralarda da defalarca tartıştık. Savunanlar bile "evet o konuda eksikleri var ama genç daha kapatır" ya da "eksiği tecrübe ve oyun zekası gelişir onlar" falan dediler.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

FB geçen sene transferde stoch ve dia yerine Dzsudzsak ve E.Hazard tercihlerini yapmalıydı bence

hazard ve krasic'ti ztn ilk hedefte olmadı. cok ugrasıldı 2si içinde. daha sora zuzakta olmayınca dia ve stoch oldu. ben 2sindende baya umitliyim ilersi için.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

sleepingdeath said:

FB geçen sene transferde stoch ve dia yerine Dzsudzsak ve E.Hazard tercihlerini yapmalıydı bence

hazard ve krasic'ti ztn ilk hedefte olmadı. cok ugrasıldı 2si içinde. daha sora zuzakta olmayınca dia ve stoch oldu. ben 2sindende baya umitliyim ilersi için.

tercih yapmalı mıydı? zaten tercihleri onları alamadılar.

Hani önü açık genç adamları buraya getirmek gerçekten çok zor, adamlar kariyerlerini düşünerek Türkiye'ye zaten gelmezler. Hazard zaten bu sezon bütün teklifleri reddetmiş ve kulübünde kalmış, üstüne imza yenilemiş bir adam, Krasic desen Juventus'ta çoşuyor.

Stoch ve Dia tam getirilebilecek gençlerdi. Onlar yıldız yaratıyorsa Fener'de bunları pişirmeli, yıldız olamasalarda en azından geldiklerinden daha değerli gitmeliler.
Mesaj tarihi:
dia iyi ,stoch pek fazla şans bulamıyor zaten o kadar kötü değil bence süperstar diye getirmedikki zaten adamları niye fos çıksın?zamanla ikiside iyi olur bence en azından tsl için
Mesaj tarihi:
stoch'a fos demek için daha çok erken, adamı ne kadar gördük ki,

yalnız lanse edildiği gibi bir adam olmadığı da gün kadar ortada, yine de kapalı defanslara karşı fener'in elindeki en iyi oyunculardan

edit: defanslardan ne lan sadfds düzelttim
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

aktiftablet said:

Rewendor said:

balta 2 sene önce iyiydi de, bayağı bozdu, nerdeyse köybaşı kadar kötü şu anda.

trollük yapmak için yazdın heralde bunu

yoo ciddi yazdım. Köybaşı sol bekte izlediğim maçlarda (ki özellikle ilk yarı bayağı bir bjk maçı izledim) bayağı kötü adamdı. Hatta buralarda da defalarca tartıştık. Savunanlar bile "evet o konuda eksikleri var ama genç daha kapatır" ya da "eksiği tecrübe ve oyun zekası gelişir onlar" falan dediler.

Üzülmez gittikten gayet iyi oynamaya başladı. En büyük eksiği savunmaydı zaten o da fiziksel zayıflığından kaynaklanıyodu ki artık gayet güçlü görünüyor, ofsaytı bozduğu birkaç pozisyon dışında eleştirilicek göze batan hiçbir yanı yok bence.

Benim anladığım kadarıyla bu adam "nasılsa İbrahim Üzülmez varken beni oynatmazlar" diye düşünüp kasmıyomuş kendini, Deli İbo kovulunca direk level atladı.
Mesaj tarihi:
deli ibo'nun ardından forma giydiği ilk maçlarda feci kötü oynuyordu. Hem hazır olmaması hemde bir anda büyük görevin verilmiş olmasını kaldıramadı. Ama özellikle son 3-4 maçta izliyorum gerçekten harika oynuyor.

Ha halen defansif yönü kuvvetsiz ama hücum oynayan bir takım istiyorsak İsmail gibi kaliteli bindirme yapan adamlara ihtiyacımız var.

Gerçi bindirip bazen saçmalıyor ileri de ama Quaresma döve döve adam eder onu asdfds
Mesaj tarihi:
stoch tabiki fos cıktı.bende stochun daha çok iş yapacagını sanıyordum ama.klasik bücür hızlı bir adammış extra bi olayı yok

en fazla topu sağa çekip kalecinin üstüne bamgüm vuruyor.

stochtan beklenenleri dia karşıladı.ki diadan bu performansı bekleyen yoktur ilk geldiğinde
Mesaj tarihi:
stoch'un olayı aslında hollanda ligi'nin aldatmacasıdır. Hani o kadar abartılan bir adamın Chelsea gibi altyapıya önem vermeye başlayan bir kulüpten ucuza alınmış olması bayağı bir şüpheliydi.

Ha dedik sorunları vardır vs. Türkiye'ye geliyorsa zaten ya sorunludur ya da 30 yaş üstüdür dedik, hallolur dedik.

Adamın olayı meğerse buymuş, sınırlı yetenek

Gerçi sınırlı yeteneği iyi kullanmak çok önemli, Twente'de de bu adam çoşmuştu. Bence doğru kullanıldığında Dia'dan daha efektifte oynayabilecek bir adam Stoch çünkü kapalı defansları çok rahat açabilirler onu kullanarak,

Gerçi kimse Fener'e kapanmıyor ayrı konu orası da sadf
Mesaj tarihi:
Red said:

stoch tabiki fos cıktı.bende stochun daha çok iş yapacagını sanıyordum ama.klasik bücür hızlı bir adammış extra bi olayı yok

stochtan beklenenleri dia karşıladı.ki diadan bu performansı bekleyen yoktur ilk geldiğinde
Dia Young Boys maçında kaçırdığı golle hafızalara kazındı. Ulan önündeki topa vuramayan zenci mi olur ya?
Mesaj tarihi:
ya herkes kaçırıyor gol :)

ama dia ligde fenere iyi katkı yaptı.stoch fazla şans bulamadı bahane değil adam iyi olsa banko oynar ztn.şans buldugunda da gördük açıkcası.emre colak gibi adam.biraz daha kalın kemiklisi
Mesaj tarihi:
Ben inanıyorum ki Young Boys maçını izleyen her fenerbahçeli, Dia'yı o topa vuramayışı ile hatırlar. Vurup dışarı atsa bu kadar üzülmezdim.
Mesaj tarihi:
Red said:

adam daha 21 yaşında
günde bin kez tekrarlasa sağa çekip vurmayı
o kalecinin üstüne gidenlerin gol oldugunu düşün.
  • Yeni Oluştur...