Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana inandırıcı gelmedi yahu o rakkam. Yani en kötü ihtimal fener rahat rahat üstüne çıkardı. El altından paramı verdiler naptılar =P

Futbolcunun taraftar olarak davranacağını sanmıyorum. Birde Trabzonda güya daha yüksek teklif vermişti.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Bana inandırıcı gelmedi yahu o rakkam. Yani en kötü ihtimal fener rahat rahat üstüne çıkardı. El altından paramı verdiler naptılar =P

e yani yüksek ihtimal.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

2m euro yu trabzonda verirdi , gs avrupa kupasında da yok gs ın kara kasına kara gozune gelmedi herhalde adam

Adam GS'li, kankası Arda faktörü, bi de daha kritiği Fatih Terim faktörü.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

BiTcH_oFBaT said:

abi eğer aldığı para buysa Avrupa'ya neden gitmedi bu adam. yazık. para için gs ye geldi diye düşünüyodum değilmiş.

Ne yazık ya? İyi ki bi sezon diplere düştük. Galatasaray bu Eser, hatırlatayım ;)

ee abi?

sevilla filan baya istiyordu adamı sonuçta.
Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın verdiği para=Borsaya bildirilen para. Eğer el altından bi para verildiyse o parayı veren cebinden vermiş demektir.
Neyse 2 günlüğüne Galatasarayt çok para verdi ondan Galatasaray'ı seçti Selçuk yalanıyla takılır Fenerbahçe taraftarı alışıklar zaten böyle kısa süreli sevinçlere.

Bu arada ben demiştim o kadar vermemişlerdir diye :D :D
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

selcukun para hesabini yapanlar sezer icin konusulan paraya baksin. :p

Sezer=Gökhan Ünal+Bilica+3 milyon. Gökhan Ünal=Burak+3.5 milyon. Bilica=3 milyon. Burak=5 milyon. Sezer=14.5 milyon euro.

40 yapar ve mhpnin glskangmas
Mesaj tarihi:
Abi bize ortasaha lazım GS'ye FC lazım. Emenike'yi biz almışız Selçuk'u onlar. Gerçi GS'ye her yere oyuncu lazım oda ayrı.

Umarım artık Emre'nin yanına bir oyuncu alırlar. Hani taraftarın, yorumcuların %99'u 2 sezondur bunu söylüyor.
  • Yeni Oluştur...