Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitede Final Sınavları

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Final sınavları yazılı olarak yapılıyor biraz yalan olmuş. Devamını okumadım. Take-home finallerim de oldu, finalsiz derslerim de oldu. Pratik uygulamalı finali olan dersim de oldu.
Okuldan okula değişiyor sonuçta.

Bazı okullar hala T cetveliyle çizim falan öğretiyor, çizgi kalınlıkları, kağıt temiz olcak ıvır zıvır..

Yaşını başını almış adamların kendi üniversite notlarından ders anlattığı üniversiteler de var; olup son teknolojiyi ve öğretimdeki yeni teknikleri takip eden kişiler de. Kendi gördüğünüz şey her yerdeymiş gibi davranmaya gerek yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Biz proje vs. hazırlıyoruz vize ve finale ekleniyor puanları direk. Böylesi fena değil.

Tabii vize final öncesi 1 ay hayatı zindan ediyorlar, o ayrı.

PS. Otomasyon diyince aklıma geldi, Marmara bu sene geçti otomasyona ama sanırım Türkiye'deki en süper sistemi kurdu (ya da benim her işim rast gitti). Kardeşim ve bir kaç arkadaşım noktayla boğuşuyor, çok vahim.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide hocalar isletme de calismadan nasil isletmeye hazirlasinlar,cogu y.lisans doktora devam ediyor.
adamlar cok utopik mesela
cevre kirliligi firin atmosferi dusunuyorlar
ayni zamanda en ucuza maliyet sagliyorlar bi kere bu ikisi birbirine cok tezat.

okulda herseyi mukkemmel hatasiz gosteriyorlar soyle olacak bu boyle olacak isletmede staj yapmaya baslayinca buda 3. 4. sinifa denk geliyor bambaska bi dunyaya giriyor ogrenci afalliyor o kadar karmasik hesap goruyor surekli ama 10% unu falan uyguluyor buna adapte olamayincada kalitesiz gibi gozukuyorlar var ama gerizekali olanda
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bilgisayar okuyorum mesela. Bu konuda cok dertliyim. Amerikada syllabuslari inceledigimde, ogrenciler notlarinin %70ini yazdiklari kodlardan falan aliyor. Bizde ise bu oran %30-40larda kaliyor. Cok can sikici bir durum ya.

Her cuma sabah 9da laba gidiyorum mesela. Her hafta hem prelab yaziyorum hem de labworkun raporunu yaziyorum. Saka gibi %10 etkiliyor notumu. Yapilacak is degil.

Tamam her sey pratik olamaz da, pratik agirlikli olmasi gerekenler de var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

batuhan said:

Nokta iü süper beyler vizeler geliyo ders kayıtları başlamadı :D

nası? sdf
ders kaydı bitti geçen cuma.
hangi fakültedesin ?

İşletme fakültesi.Netten kayıt yaptıkta.Dekontla ders seçim çıktıları daha vermedik.Çıktılarda önüne gelen alttan ustten bütün dersleri aldığı için kendileri düzeltip çıktı alıcaklarmış.
Ne zaman bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

ya tam o tarz olmasına gerek yok, şimdi tam hatırlamıyorum içeriğini ama adamlar ilk nasıl yaptıysa ona yakın yapılabilir böle kocaman bişi :p.

Nasıl çalıştığını anlamada daha yardımcı olur, gerçi millet gider yaptırır gene sağa sola. Yazılı sınav daha ii
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...