di Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Sosyal sistem yok olmuş. Ne hak hukuk var vatandasa, ne de adam akilli muamele. 24/7 Salak yerine konulup, sanki cok zenginmisiz gibi yolunuyoruz bir de. Kalkip hakkini arayacak olsan onu da yapamiyorsun. Kimi kime sikayet ediyorsun bi kere ? Son is yerimden ayrilmadan once ard arda alinmis iki raporum vardi 3 ve 10 gunluk olarak. 3 Gunluk olani sirt agrisi, 10 gunluk olani ise ameliyat icindi. Neyse aradan aylar gecti, alamadigim parami almaya gittim eski sirkete. Dediler ki 13 gunluk raporun var kesintisiz. Onun parasini sigortadan alacaksin. Yeni yasa boyle. E iyi dedim nedir olay ? Yeni yasaya gore 3 gun ve daha uzun rapor aldiginizda sirket parayi odemeyip sigortaya yonlendirebiliyor sizi. Sigorta ise raporun ne icin alindigina gore muamele yapiyor. O da kabaca su sekilde; Herhangi bir raporun ilk 2 gunu icin odeme yapmiyor sigorta. Kalan gunler icinse, tedavi seklide ayakta ise o gunluk maasin 3'te 2'sini, yatarak ise yarisini oduyor. Haliyle gunlugum 10 lira ise bu 13 gun icin 130 lira yerine 42 lira para aliyorum. Hakkimin yarisi bile degil! Resmen vatan haini tipler devletin benden kat be kat fazla aldigi vergileri catir catir yerken (bkz : benzinde %65, arabada %80+,her daim fazladan %15 OTV, vergi mukellefiysen kazancinin minimum %42'si ve daha niceleri) magdur olan yine ben ve benim gibiler oluyor. Ulkeymis memleketmis zerre kadar umrumda degil cidden artik. Yansin batsin. Ne insani insan bu milletin, ne vekili vekil, ne devleti devlet. Ha duzelir belki de ne ben gorurum ne cocugum gorur onu. Buyuk konusuyorum belki sinirimden ama soyum kurusa da cocuk yapmam ben boyle ulkede. Insallah bulurum bir firsatini da en kisa zamanda toplarim ailemi, adam akilli hakkimi alabilecegim ve arayabilecegim bir yerlere giderim. //dasaaa:başını editledim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sen çok zengin olacan abi ilerde. 80 lira için vatandaşlıktan soğuduysan 1000 lira için falan bomba patlatırsın mecliste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 80 lira icin sogumamis tabi ki. hakkinin yenmesinden dolayi sogumus, bu sonuncu da bardagi tasiran damla olmus sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 mantığa bak çay demle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hakan şükür bile milletvekili olmuşken bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hehe daha dur fakirlere 600 papel vermek isteyen var. doğudan 4 tane alsam farklı ebatlarda, herbiri 600 getirse, cocuklar mendil püsür satar masrafsız bi 600 ordan gelse. Kondu yaparım bi yere yatırım hesabı, 20 seneye tapusunu felan verirler, mutahite bırakırım 3-4 daire karşılığı. tl;dr qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 beyaz yakalıların isyanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://www.sestv.com.tr/images/haberler/polis-gozalti2_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bi savcıya göndereyim bu konuyu da belki istediğin olur atarlar vatandaşlıktan Mutlu mesut yaşarsın başka yerde.tabi baska bi ülkeden vatandaşlığın varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Yazmakla olmuyor be hacı. Kaçınız herhangi bir partinin yada organizasyonun üyesi ve aktif olarak şu saçma hükümete karşı aktivitelere katılıyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 türkiye çok kötü türk kızları çirkin türk dizi filmleri kötü türkiye pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 liberal said: Yazmakla olmuyor be hacı. Kaçınız herhangi bir partinin yada organizasyonun üyesi ve aktif olarak şu saçma hükümete karşı aktivitelere katılıyor merak ettim.ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 çıktığımda alacak bi devlet olsa bende basıp giderimde kim bizi napsın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Red said: türkiye çok kötü türk kızları çirkin türk dizi filmleri kötü türkiye pahalı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Sorun hükümette değil ki? Bunların kullanma süresi dolunca yerine getirecekleri yeni adamlarda aynı kafada yönetecekler. Hükümetlerin insanı insan yerine koymasını beklemek yerine insanların insan olduklarının farkına varması gerekiyor. Başa gelecek adamların durumu iyileştirmesini umut etmek yerine her bireyin hakkını talep etmeyi öğrenmesi lazım. Durum böyle olmadıktan sonra başa gelen ülkeyi istediği gibi soyup padişahlığını ilan eder yani. Halkta niyetli olduktan sonra bende ederdim. edit: Bu arada dünyanın en pahalı benzini bizdeyken "türkiye pahalı q_q" edebiyatı yapmanın gereği bile yok bence. Herşey ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sorun ülkeyi oluşturan sende bende zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 alışmış,kudurmuştan betermiş.Bizde alıştık galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 zaten 1 kişi cıktı koca topikde aktif katılım yapan gerisi forumdan ülkeyi kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Fistan said: bi savcıya göndereyim bu konuyu da belki istediğin olur atarlar vatandaşlıktan Mutlu mesut yaşarsın başka yerde.tabi baska bi ülkeden vatandaşlığın varsa. adamlar tv de özerklik diyor ayrı dil kesinlikle heryerde olacak diyor, resmen ayrı devlet kurucaz diye bik bik ötüyor bunu dedi diye dava açılırsa gülmekten ölürüm herhalde :D edik: gerçi dava açılsada ya 10 seneden berat edersizin yada siz sonucunu görmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar