Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Benim içinde tam tersi işte. Zevkler ve renkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 54. geleneksel sahan, safak ve benzerleri iyi mi, sevmemek entellik mi isimli sempozyuma hos geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 adamda biraz mafyamvari bi hal tavir var gercide kutsal damacana cok ii bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 red +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bi de zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, ama ben beğenmiyorum bu para kazanamaz, nasıl kazanıyor LAN demek yanlış. ayrıca beyaz show'daki suleymanou esprisi de 10 numaraydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 dasaaa said: yunusemre said: Adamlar gayet güzel sağımızda, solumuzda yaşayan insanları komik bir şekilde ekrana yansıtıyor. Recep ivedik tam bir hayvanı oynuyor ama ben sokağa çıkıp yürüdüğümde bu hayvandan onlarca görüyorum. insanlar sağında, solunda yaşayanı ekranda gördüğünde sever onu asda ben onlardan da onların ekrandaki imitasyonlarından da tiksiniyorum.. keşke bir cehennem çukuruna düşüp ölseler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sinem kobal içinde aynı şeyi düşünüyorum mesela.oyunculuktan para kazanıyor ya şafak sezerde aynı hesap.adam kötü yani. hani şafak sezer yetenekli ama bi türlü iyi rol gelmiyor diye düşünürdüm ben ama zaman geçtikte adamın yetersiz oldugu anlasıldı hani zevkler renkler diyemiyorum ben bu konulara. türkmalı kutsal damacana kolpacino ve daha niceleri. hepsinde toplasan 4 tane güldüren nokta vardır beyaz showda yaptıgı güzel espri adamı iyi yapmıyor.hepimiz günlük hayatta espri yapıyoruz yada çevremizde yapıyorlar.gülüyoruz ama hepimiz komik yada komedyen değiliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yunusemre said: bi de zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, ama ben beğenmiyorum bu para kazanamaz, nasıl kazanıyor LAN demek yanlış. ayrıca beyaz show'daki suleymanou esprisi de 10 numaraydı :) problem has been detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şafak sezer mi yazdı ki kutsal damacana'yı? Filmin komik kısımlarının sadece şafak sezer'den kaynaklandığını düşünüyorum ben. başka komik sahne var mıydı ki? bi de dipnot sinem kobal'da bölüm başına 15k alıyormuş diye bir haber görmüştüm yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ilk kutsal damacana'nın şafak sezerle alakası yok senaryo olarak. ahmet yılmaz filmi o. sonraki filmi sezer yazdı berbat ötesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ilk film mükemmeldi tabi :) bi gemi sahnesi güzeldi.ztn dediğim gibi şafak sezerin yaptıgı iş oranıyla komiklik oranı çok uzak yani bir sürü projede yer alıyor.bir sürü espri bir sürü şebeklik.illa 2-3 tanesi komik oluyor gülüyorsun içinde şafak sezer olupta efsane olan bi gora var.o da cem yılmaz var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 adam başrol olmayı kaldıramıyo işte gayet basit yanrollerde iyi oynuyo ama onları da kendisinin yazmaması lazım senaryoyu ilk cıktıgı zamanlarda bi kapıcı rolü vardı hatırlarsanız süperdi orda sonraları davulun tokmagını kendi eline geçirince davul calmayı bilmedigi ortaya cıktı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Vizontele, "baba akü yok" sahneleri falan, imbaydı (tu) Ama işte kendi ürünü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 o sahneyi unutmusum işte adamın hayatında toplasan bi elin parmagı sahnesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 oyunculuğunu falan bilemiycem de bu adamın bunu yaptığına inanırım. bir aile dostumuzun bu denyoyla trafikte başı belaya girdi oradan biliyorum. adam mafyaya haraç yedirip mafyacılık oynayan bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 aynen öyle... şafäk sezeri beğenirim diyen adamla arkadaşlığı keserim bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kemal sunaldan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/41/obvious-troll-is-obvious_48605.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Cons said: kemal sunaldan iyidir şakası trollü bile kötü BU SEFER GÜLDÜRMEDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 anlatılanlar bariz yalan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 şafak sezer güldürüyor lan niye güldürmesin. sonuçta hepimizin saçma komikliklere ihtiyacı var (gelin itiraf edelim) ama o 5 kişi sıçtıkları filmler hiç olmasaydı iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 5 şafak sezer and cup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 keşke öyle olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Şu adamın filmine niye gidiyorsunuz abi? Gitmeyin, gitmeyin yani, bak bir daha söylüyorum gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar