senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 psikoloğa piskologun mesai saatleri icinde gidilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Artariel said: geçen her gün gelecekle ilgili kaygılar artıyor, haliyle içimdeki sıkıntı, boşluk falan da o derece artıyor. artık nasıl desem böyle hayattan bunaldım. ne yapmam gerekli, dertleşmekle de olmuyor anladığım kadarıyla, çünkü yerimde olmayan anlamıyor derdimi, teselliler de bi bakıma sahte geliyor... yaani? bunda ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ya bunun için psikoloğa mı gidilir allasen? İnsanlarla konuşmak nasıl yetmiyor anlamadım, zira yaşadığın problem zamanımızda yaşayan her kişiliğin yaşadığı bir sorun. Ayrıca psikolog sana teselli vermeyek ki. Get used to it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok, sadece artariel'in gelecekle ilgili kaygilari var. mezun olunca is bulamicam diye kafayi yiyom ben burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ben geçen gittim bi tahtaları kontrol ettirdim. Arada lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Artariel said: geçen her gün gelecekle ilgili kaygılar artıyor, haliyle içimdeki sıkıntı, boşluk falan da o derece artıyor. artık nasıl desem böyle hayattan bunaldım. ne yapmam gerekli, dertleşmekle de olmuyor anladığım kadarıyla, çünkü yerimde olmayan anlamıyor derdimi, teselliler de bi bakıma sahte geliyor o yüzden. psikoloğa gitme vaktim mi gelmiş nedir olay ? Gİtmen gerektiğini düşünüyorsan git. Ha bendede oldu aynı durum (herkese oluyordur) ben yeter diyip bıraktım öyle saldım sonra herşey rayına oturdu. Yada bilmiyorum oturdumu ? Oturmadıysa umrumda değil bir şekilde devam ediyorum işte. Ama elbet profesyonel yardım iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 mastır veya doktora tezi yazmaya girişmemiş adam iç sıkıntısından bunaltıdan bahsetmesin, yapmacık duruyo. bol miktarda detaylı referans için: http://www.phdcomics.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 NolaxThensbane said: seks seks seks şuna çok güldüm ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hiç bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 vaniLLe said: sevmemeye basladiysan git konus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Artariel said: geçen her gün gelecekle ilgili kaygılar artıyor, haliyle içimdeki sıkıntı, boşluk falan da o derece artıyor. artık nasıl desem böyle hayattan bunaldım. ne yapmam gerekli, dertleşmekle de olmuyor anladığım kadarıyla, çünkü yerimde olmayan anlamıyor derdimi, teselliler de bi bakıma sahte geliyor o yüzden. psikoloğa gitme vaktim mi gelmiş nedir olay ? Öyle salak gibi paralar saçma bence psikolağa gerekmedikçe. Çıkar yolun oldukça gitme. Umudun oldukça gitme. Yoksa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 said: psikoloğa ne zaman gidilmeli ey pati Babacık geceleri odaya sürpriz ziyaret yapmaya başladıgı zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 daddyy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 *Bitchin' bad-ass spidey solo* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 recete: bir adet kiz arkadas bir adet gunluk takilip gezebilecegin arkadas bir adet biraz para bir adet para yoksa banka soyacak arkadas bir adet bir bardak alkol, ne olursa bu yasta ne derdi psikologu allasen. Cik disari git gez, bisyler yap kafani dagit. Hepimizin gelecek kaygisi var, hicte bitmez, bi sekilde yasayip gidiyosun, dert etme. Ne zorlara dusen ne zorluklarda yasayan insanlar var. edit: tamamen psikolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Rewendor said: mastır veya doktora tezi yazmaya girişmemiş adam iç sıkıntısından bunaltıdan bahsetmesin, yapmacık duruyo. bol miktarda detaylı referans için: http://www.phdcomics.com/ öpüyorum abi gözlerinden.. şartlar uygun olurda karşılaşırsak hatırlat çay, içki vs. ısmarlıyorum oturur oturmaz. ilk içeceğin benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Lyvanna_Dolores said: OHA COK IYI HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 durun konunun ehli geldi. Şahsen 7 farklı psikologa düzenli gittim hayatım boyunca. Fark çok büyük. Eğer sana ilaç yazıp sende "bıdı" hastalığı var diyecek bi doktorsa hiç gitme. Sor soruştur hatta şehir söyle bildiğim biri varsa yönlendireyim. Konuşarak terapi gerçekten çok yardımcı oluyo. Sana sadece seni daha detaylı gösteriyo adam o zaman ne yapman gerektiğini kendin görüyosun zaten. PS: Gitmek için herhangi bişeye ihtiyacın yok gitme gereği duyuyorsan gidersin zaten. İkinci bi görüş almak gibi düşün kendinle ilgili. Arkadaştan tek farkı yadırganma korkusu olmadan karşındakine herşeyi anlatabiliyorsun kendinle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 psikologa para veresin oldugu zaman git kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kitap oku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Lyvanna_Dolores said: ABİ BU NE HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 cocuklu kartal resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bos besik, turkan soray filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar