Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikoloğa ne zaman gidilmeli ey pati

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Artariel said:

geçen her gün gelecekle ilgili kaygılar artıyor, haliyle içimdeki sıkıntı, boşluk falan da o derece artıyor. artık nasıl desem böyle hayattan bunaldım. ne yapmam gerekli, dertleşmekle de olmuyor anladığım kadarıyla, çünkü yerimde olmayan anlamıyor derdimi, teselliler de bi bakıma sahte geliyor...

yaani?

bunda ne var ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

geçen her gün gelecekle ilgili kaygılar artıyor, haliyle içimdeki sıkıntı, boşluk falan da o derece artıyor. artık nasıl desem böyle hayattan bunaldım. ne yapmam gerekli, dertleşmekle de olmuyor anladığım kadarıyla, çünkü yerimde olmayan anlamıyor derdimi, teselliler de bi bakıma sahte geliyor o yüzden. psikoloğa gitme vaktim mi gelmiş nedir olay ?

Gİtmen gerektiğini düşünüyorsan git. Ha bendede oldu aynı durum (herkese oluyordur) ben yeter diyip bıraktım öyle saldım sonra herşey rayına oturdu. Yada bilmiyorum oturdumu ? Oturmadıysa umrumda değil bir şekilde devam ediyorum işte.

Ama elbet profesyonel yardım iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

geçen her gün gelecekle ilgili kaygılar artıyor, haliyle içimdeki sıkıntı, boşluk falan da o derece artıyor. artık nasıl desem böyle hayattan bunaldım. ne yapmam gerekli, dertleşmekle de olmuyor anladığım kadarıyla, çünkü yerimde olmayan anlamıyor derdimi, teselliler de bi bakıma sahte geliyor o yüzden. psikoloğa gitme vaktim mi gelmiş nedir olay ?

Öyle salak gibi paralar saçma bence psikolağa gerekmedikçe.

Çıkar yolun oldukça gitme. Umudun oldukça gitme. Yoksa git.
Sosyal ağlarda paylaş

recete:
bir adet kiz arkadas
bir adet gunluk takilip gezebilecegin arkadas
bir adet biraz para
bir adet para yoksa banka soyacak arkadas
bir adet bir bardak alkol, ne olursa

bu yasta ne derdi psikologu allasen. Cik disari git gez, bisyler yap kafani dagit. Hepimizin gelecek kaygisi var, hicte bitmez, bi sekilde yasayip gidiyosun, dert etme. Ne zorlara dusen ne zorluklarda yasayan insanlar var.

edit: tamamen psikolojik
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

mastır veya doktora tezi yazmaya girişmemiş adam iç sıkıntısından bunaltıdan bahsetmesin, yapmacık duruyo.

bol miktarda detaylı referans için:

http://www.phdcomics.com/

öpüyorum abi gözlerinden..

şartlar uygun olurda karşılaşırsak hatırlat çay, içki vs. ısmarlıyorum oturur oturmaz. ilk içeceğin benden.
Sosyal ağlarda paylaş

durun konunun ehli geldi. Şahsen 7 farklı psikologa düzenli gittim hayatım boyunca. Fark çok büyük.

Eğer sana ilaç yazıp sende "bıdı" hastalığı var diyecek bi doktorsa hiç gitme. Sor soruştur hatta şehir söyle bildiğim biri varsa yönlendireyim. Konuşarak terapi gerçekten çok yardımcı oluyo. Sana sadece seni daha detaylı gösteriyo adam o zaman ne yapman gerektiğini kendin görüyosun zaten.

PS: Gitmek için herhangi bişeye ihtiyacın yok gitme gereği duyuyorsan gidersin zaten. İkinci bi görüş almak gibi düşün kendinle ilgili. Arkadaştan tek farkı yadırganma korkusu olmadan karşındakine herşeyi anlatabiliyorsun kendinle ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...