Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 yaşındaki bir insanın boyu daha ne kadar uzar

Sinank

Öne çıkan mesajlar

lol

Uzarsın hoca böyle devam ederse 2 metreyi de geçersin. Git bir profesyonel basketbol takımının gençlerine yazıl[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

hemen hesaplayalım
doğduğunda 50 santim olsan
180 - 50 = 130 santim uzamışın şu güne kadar

14 yaşındasın
130 / 14 = 9.3 santim uzuyorsun her yıl

19 yaşına kadar uzayacağını göz önüne alırsak:
19 - 14 = 5 yılın var
5 x 9.3 = 46.5 santim uzayacaksın.

boyun da
1.80 + 46.5 = 226.5 santim olacak[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth
Üye - ?

said:
06 Eylül 2004 18:57
--------------------------------------------------------------------------------
lol

Uzarsın hoca böyle devam ederse 2 metreyi de geçersin. Git bir profesyonel basketbol takımının gençlerine yazıl
--------------------------------------------------------------------------------

onuda yapıyorum hayvan gibi kas yapıyorum armada(GS) diye takım oynayanlar bilir.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya o nası hesap ogle ya dogdugunda 50 cm yılda 9 cmm fln olmaz ogle sey doganın kanununa aykırı
her sene de aynı oranda uzamassın ama ben sunu bılııom yane boy uyurken gece uzar onun ıcın su mewsımde kuzey kutbuna gıtmenı onerırım )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Burax, 06 Eylül 2004 19:48 tarihinde demiş ki:
abi ya o nası hesap ogle ya dogdugunda 50 cm yılda 9 cmm fln olmaz ogle sey doganın kanununa aykırı
her sene de aynı oranda uzamassın ama ben sunu bılııom yane boy uyurken gece uzar onun ıcın su mewsımde kuzey kutbuna gıtmenı onerırım )))

oltada var 1[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

15 yasinda 1.93 tum 18 e olmama 5 ay kaldi su an 2.02 yim bazi seyler genetiktir mesela atiyorum 1.80 baba 1.70 annenin en fazla ... boyunda cocugu olur eger o anki halime gore bi ortalama yapsaydim su an 2.30 falan olmustum :)
olay (bence) sut icmede veya basket oynamada degil hersey genetik sut ve basket sadece potansiyelin varsa boy uzatiyo..
okulumda bi cocuk vadi annesi ve babasi beden egitimi ogretmeni cocukla 3 sene beraber okudum benden genelde 5 cm falan uzundu simdi ben bole kaldim adam olmus 2.15 falan(uzaktan gordum tahmin ediyorum)
5. sinifta 1.70 boyum oldugu icin cok gaza getirdiler sen kral olacan basketin ilahi olacan falan diye ama olmadi iste :)
Sosyal ağlarda paylaş

8 sene basket oynadım futbol oynamak istediğimde ise kaleci oldum yine zıpladım. Bol bol süt ve yoğurt tükettim. Sonuç : Yaş 16 boy 1.69. Baban küçük yaşta sigaraya başlayıp 3 yaşından sonra süte dokunmadıysa öle kalması normal. Genlerinizde var bişey. (Babamda 1.80 gerçi tıp bana tanım koyamadı henüz)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...