Sinank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 14 yaşıma basmak üzereyim süt içmeye ve zıplamaya özen gösteriyorum hergün 1.80im boyum daha ne kadar uzar(baskette oynuyorum) 2metre olurmuyum?[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Yuhhhh Qui ye pm at o söyler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lol Uzarsın hoca böyle devam ederse 2 metreyi de geçersin. Git bir profesyonel basketbol takımının gençlerine yazıl[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hemen hesaplayalım doğduğunda 50 santim olsan 180 - 50 = 130 santim uzamışın şu güne kadar 14 yaşındasın 130 / 14 = 9.3 santim uzuyorsun her yıl 19 yaşına kadar uzayacağını göz önüne alırsak: 19 - 14 = 5 yılın var 5 x 9.3 = 46.5 santim uzayacaksın. boyun da 1.80 + 46.5 = 226.5 santim olacak[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Tabi sana bir adet stim pack takarsak ve genlerinle oynarsak bu durumda dünya nın en uzun adamı olursun :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 way anasını ya$ 16 ama boy 1,75 peh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yılda 10 cm uzasam 18-14=4 4x10=40 1.80 + 40 = 2.20 mi acaba?[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Asteroth Üye - ? said: 06 Eylül 2004 18:57 -------------------------------------------------------------------------------- lol Uzarsın hoca böyle devam ederse 2 metreyi de geçersin. Git bir profesyonel basketbol takımının gençlerine yazıl -------------------------------------------------------------------------------- onuda yapıyorum hayvan gibi kas yapıyorum armada(GS) diye takım oynayanlar bilir.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bu arada basket topunu elimle tutuyom ayağım 45 büyüklüğüm anlaşılmıştır herhalde 49 falan giyerim büyünce[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 abi ya o nası hesap ogle ya dogdugunda 50 cm yılda 9 cmm fln olmaz ogle sey doganın kanununa aykırı her sene de aynı oranda uzamassın ama ben sunu bılııom yane boy uyurken gece uzar onun ıcın su mewsımde kuzey kutbuna gıtmenı onerırım )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 abi yolun açık umarım ilerde senide o güzel parkelerde görürüz :D...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Burax, 06 Eylül 2004 19:48 tarihinde demiş ki: abi ya o nası hesap ogle ya dogdugunda 50 cm yılda 9 cmm fln olmaz ogle sey doganın kanununa aykırı her sene de aynı oranda uzamassın ama ben sunu bılııom yane boy uyurken gece uzar onun ıcın su mewsımde kuzey kutbuna gıtmenı onerırım ))) oltada var 1[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 the hulk returnz[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya benım arkımda mesela bırden boy attı ondan sonra en fazla 5 10 santım uzamıstır ama yas 14 se daha uzarsın 16 da bı daha atarsın 2 m etre olursun sen :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 allahın ısı kısalabilirsinde =) ulan amma sıkıcıdır be sınıfın en uzunu olmak...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ben bilirim sınıfın sırığı olmanın ne olduğunu çok çektim zamanında[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya aile genlerinin de cok onemi var.. benim 17 bitmek üzere, 16 yasina girdikten sonra uzamadim hic.. ama 16 yasinda 1 90 falan oldum iste.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Düzgün beslenip basket voleybol gibi zıplamaya yönelik sporlar yada yüzersen uzar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oha sen büyüyünce zürafa flmmı olmayı düşünüosun?[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 en az 2 metre olursun da .. daha uzamak istiyosan direk baskete falan abansan bayağı sağlam olursun bence[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 15 yasinda 1.93 tum 18 e olmama 5 ay kaldi su an 2.02 yim bazi seyler genetiktir mesela atiyorum 1.80 baba 1.70 annenin en fazla ... boyunda cocugu olur eger o anki halime gore bi ortalama yapsaydim su an 2.30 falan olmustum :) olay (bence) sut icmede veya basket oynamada degil hersey genetik sut ve basket sadece potansiyelin varsa boy uzatiyo.. okulumda bi cocuk vadi annesi ve babasi beden egitimi ogretmeni cocukla 3 sene beraber okudum benden genelde 5 cm falan uzundu simdi ben bole kaldim adam olmus 2.15 falan(uzaktan gordum tahmin ediyorum) 5. sinifta 1.70 boyum oldugu icin cok gaza getirdiler sen kral olacan basketin ilahi olacan falan diye ama olmadi iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 14te ben de 1.74 falandım heralde. 94 oldum şimdi. bakalım 96 olabilicek miyim 2006 da.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya amma uzunsuz bea 16 yasindayim 1.70 fln im...kucuklugumde hep basket oynardim takimda fln her gun 2-3 bardak süt iciyorum bana misin demiyo euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Herşey genetik değil abi Annem 1.65 Babam 1.75 14 yaşıma ekimde giriyorum Süt içmekte ve yumurta yemekle Baskette bol bol zıblamakla olur Şu an boyum 1.80 olamazdı[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 8 sene basket oynadım futbol oynamak istediğimde ise kaleci oldum yine zıpladım. Bol bol süt ve yoğurt tükettim. Sonuç : Yaş 16 boy 1.69. Baban küçük yaşta sigaraya başlayıp 3 yaşından sonra süte dokunmadıysa öle kalması normal. Genlerinizde var bişey. (Babamda 1.80 gerçi tıp bana tanım koyamadı henüz)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar