zeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 he paint. evet ama facebooktan alıyorum resimleri. bla bla neyse tamam daha fazla bu konu da konuşmayacağım denersem ve olursa koyarım;) evet leyla yoktu çektiğimizde üzgünüm, bir sonraki sefere inşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 serin hikaye reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 zeper said: mecnunun da fotoları var ama onda arkadşlarımın yüzleri olduğundan karalamayı da beceremediğimden koyamadım(çok utanıyorum)... ayrıca üzülme fedecim ya, atla gel kireçburnu taraflarına senin de fotonu çekeyim dizi ekibiyle;) istiyoruz biz bunu, erdal bakkalın önünde elimizdeki çaylarla resim çekinmek istiyoruz. lütfen. tam olarak nerdeydi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Hangi günde, hangi saatte yayınlanıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kireçburnu (sarıyer ilçesinde).semte geldikten sonra şükrü naili paşa ilk öğretim okulunu sor,onun hemen önünde zaten bakkal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bunu yazan senarist çocuğun bir söyleşisini okudum finali sinema filmi olarak yapmak istiyoruz dedi, NEOLUR YAPMA !!1!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GERGE said: Hangi günde, hangi saatte yayınlanıyor bu? pazartesi 9.30 trt1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 şimdi tekrar izlerken fark ettim masayı devirdiği yer manavmış ahahah ulan :D süper bi bölüm geliyor olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ismail çok iyi karakter yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çok iyiydi yine hatta en iyilerden biriydi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kızı uzayda öptü. ben oraya takıldım. 27 bölüm. uzay. öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A_Qgx_A51CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://magazin.milliyet.com.tr/sevilen-dizide-dayak-skandali/magazin/magazindetay/25.09.2011/1442909/default.htm Olay doğruymuş. Eflatun Film de açıklama yapmış. said: "Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır arasında yaşanan tatsız olaylar tarafların özel hayatlarıyla ilgili konulardan kaynaklanmıştır. Tamamen kişisel sebeplerle yaşanan bu olayla yapım şirketimizin hiçbir bağlantısı olmadığı açıktır. Bizim setlerimizde insanlar birbirlerine özen gösterir, sevgi ve saygı duyarlar. Eflatun Film, yaşanan bu menfur olayla ilgili olarak gerekeni yapacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 razzRaziel said: zeper said: mecnunun da fotoları var ama onda arkadşlarımın yüzleri olduğundan karalamayı da beceremediğimden koyamadım(çok utanıyorum)... ayrıca üzülme fedecim ya, atla gel kireçburnu taraflarına senin de fotonu çekeyim dizi ekibiyle;) istiyoruz biz bunu, erdal bakkalın önünde elimizdeki çaylarla resim çekinmek istiyoruz. lütfen. tam olarak nerdeydi burası? ne zaman gidiyoruz hafız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 feci uyuz oldum arda dallamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 gereğinin yapılması derken kadrodan çıkarmazlar umarım. off 2 dakka rahat duramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ardasız da olmaz leyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ushan Çakır’ı çıkarmışlar kadrodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 leyla da gitsin meymenetsiz karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 arda gitmeseydi yaa, iyiydi arda meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ismail çok iyi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 iskender abi erdal bakkalın dilinden kurtulamaz artık o ne hal öyle arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Leyla, Arda ve Zeynep ayrılmış diziden dayak olayı sonrası. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/18851305.asp yalandır umarım. edit: 3ü de ayrılmış ama sebepleri haberdeki gibi değilmiş, açıklamayı altta yazdım yeni mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bir grup salak hepsi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 iyi olmuş, daha iyi olur bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar