Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) - TRT 1

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

zeper said:

mecnunun da fotoları var ama onda arkadşlarımın yüzleri olduğundan karalamayı da beceremediğimden koyamadım(çok utanıyorum)...
ayrıca üzülme fedecim ya, atla gel kireçburnu taraflarına senin de fotonu çekeyim dizi ekibiyle;)

istiyoruz biz bunu, erdal bakkalın önünde elimizdeki çaylarla resim çekinmek istiyoruz. lütfen.

tam olarak nerdeydi burası?
Sosyal ağlarda paylaş

http://magazin.milliyet.com.tr/sevilen-dizide-dayak-skandali/magazin/magazindetay/25.09.2011/1442909/default.htm

Olay doğruymuş. Eflatun Film de açıklama yapmış.
said:
"Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır arasında yaşanan tatsız olaylar tarafların özel hayatlarıyla ilgili konulardan kaynaklanmıştır. Tamamen kişisel sebeplerle yaşanan bu olayla yapım şirketimizin hiçbir bağlantısı olmadığı açıktır. Bizim setlerimizde insanlar birbirlerine özen gösterir, sevgi ve saygı duyarlar. Eflatun Film, yaşanan bu menfur olayla ilgili olarak gerekeni yapacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

zeper said:

mecnunun da fotoları var ama onda arkadşlarımın yüzleri olduğundan karalamayı da beceremediğimden koyamadım(çok utanıyorum)...
ayrıca üzülme fedecim ya, atla gel kireçburnu taraflarına senin de fotonu çekeyim dizi ekibiyle;)

istiyoruz biz bunu, erdal bakkalın önünde elimizdeki çaylarla resim çekinmek istiyoruz. lütfen.

tam olarak nerdeydi burası?

ne zaman gidiyoruz hafız?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...