Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) - TRT 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nerden biliyon abi onu diyorum
ne kadar alıyor ne kadar harcıyor
borcu mu var harcı mı var
tefeciler silah mı dayadı
kim bilir ne
adam artis zengin. bitti.
birlikte mi yasiyorsunuz
sen de biraz mantıklı düşün bence
düz mantık her zaman işe yaramaz
Mesaj tarihi:
Düz mantık değil Fistan, çoğu sanatçı esrar içiyor zaten böyle toplu yüksek miktar alıp.

Oradan çıkarıyorum azcık içicidir diye.

Satıcı olamaz demiyorum, olabilir tabi. Yatmıyo aklıma sadece.
Mesaj tarihi:
moriarty said:
Adamı niye savuniyim fikrimin doğru olduğunu düşünmesem. Babamın oğlu mu? Azıcık mantıklı olun bişey yazarken.

Sidik yarıştırmıyorum yok ORKOSONDA DOROYON falan diye senin bu yazdığın gibi. Olabilecekleri kendi gördüğüm kadarıyla söylüyorum,

Adamı savunuyorsun demiyoruz, kendi ortaya attığın mantıksız fikri savunuyorsun kale kapısına bağlanmış battalgazi misali lol
Mesaj tarihi:
Tatar biraz kaale aldığım bi adam olsan daha cevap vericemde uzatmiyim daha fazla.

Mantıksız diyosan öyledir kardeşim. Adam satıcıymış yargıya gerek yok sen halledersin gerisini.

Hadi kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
Hehe ben bu boktan çok iyi anlarım olm, kilosu 3k bunun, ayrıca çok ortam çoçuguyum ve bütün sanatçıları tanırım deli kazanıyorlar ağbi yeaa. Ayda bir uğrar saf malı kiloylan kepçeylen alırlar bizim Rıza bakkaldan. Kimse benden iyi bilemez ayrıcana hehehehehe
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Hehe ben bu boktan çok iyi anlarım olm, kilosu 3k bunun, ayrıca çok ortam çoçuguyum ve bütün sanatçıları tanırım deli kazanıyorlar ağbi yeaa. Ayda bir uğrar saf malı kiloylan kepçeylen alırlar bizim Rıza bakkaldan. Kimse benden iyi bilemez ayrıcana hehehehehe

Yazdıklarımı böyle anlamak için baya kıt bir zekaya sahip olmak lazım.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

"Tatar Ramazan" said:

Yazdıklarımı böyle anlamak için baya kıt bir zekaya sahip olmak lazım.

Anlamaya gerek yok zaten bunları yazdın, ayrıca git gerçek accountunlan gel ona göre adam yerine koyup cevap verip vermeyeceğime bakacam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kavga yok gencler. Benim icin kavgalarda hakli ve haksiz taraflar yoktur yani.

Uyarilar uzerine devam eden kavga =

http://images.wikia.com/potcoplayers/images/f/f0/Banhammer_2.gif
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...