Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) - TRT 1

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:
Adamı niye savuniyim fikrimin doğru olduğunu düşünmesem. Babamın oğlu mu? Azıcık mantıklı olun bişey yazarken.

Sidik yarıştırmıyorum yok ORKOSONDA DOROYON falan diye senin bu yazdığın gibi. Olabilecekleri kendi gördüğüm kadarıyla söylüyorum,

Adamı savunuyorsun demiyoruz, kendi ortaya attığın mantıksız fikri savunuyorsun kale kapısına bağlanmış battalgazi misali lol
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Hehe ben bu boktan çok iyi anlarım olm, kilosu 3k bunun, ayrıca çok ortam çoçuguyum ve bütün sanatçıları tanırım deli kazanıyorlar ağbi yeaa. Ayda bir uğrar saf malı kiloylan kepçeylen alırlar bizim Rıza bakkaldan. Kimse benden iyi bilemez ayrıcana hehehehehe

Yazdıklarımı böyle anlamak için baya kıt bir zekaya sahip olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

"Tatar Ramazan" said:

Hehe ben bu boktan çok iyi anlarım olm, kilosu 3k bunun, ayrıca çok ortam çoçuguyum ve bütün sanatçıları tanırım deli kazanıyorlar ağbi yeaa. Ayda bir uğrar saf malı kiloylan kepçeylen alırlar bizim Rıza bakkaldan. Kimse benden iyi bilemez ayrıcana hehehehehe

Yazdıklarımı böyle anlamak için baya kıt bir zekaya sahip olmak lazım.

Anlamaya gerek yok zaten bunları yazdın, ayrıca git gerçek accountunlan gel ona göre adam yerine koyup cevap verip vermeyeceğime bakacam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...