Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 adamın cok parası oldugunu ve ne kadar kar edebilecegini nerden biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 İçiyo olsa yine suç, buna bişey demiyorum zaten. Sadece içicidir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Fistan said: adamın cok parası oldugunu ve ne kadar kar edebilecegini nerden biliyorsun Dandik bi seslendirme işinden bile bomba gibi para alıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 nerden biliyon abi onu diyorum ne kadar alıyor ne kadar harcıyor borcu mu var harcı mı var tefeciler silah mı dayadı kim bilir ne adam artis zengin. bitti. birlikte mi yasiyorsunuz sen de biraz mantıklı düşün bence düz mantık her zaman işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Düz mantık değil Fistan, çoğu sanatçı esrar içiyor zaten böyle toplu yüksek miktar alıp. Oradan çıkarıyorum azcık içicidir diye. Satıcı olamaz demiyorum, olabilir tabi. Yatmıyo aklıma sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 simdisokaktayasayanyesilcamunluleri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sanatçı-zengin-içici sanatcilar toplu alır. dümdüz işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 deniz seki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 1.5kilo-terazi-satıcı bundan farkı ne fistan? türk medyasına güvenip linçe gerek yok sadece. yargılanınca anlarız neymiş. hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ben satıcıdır ya da içicidir demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 moriarty said: Adamı niye savuniyim fikrimin doğru olduğunu düşünmesem. Babamın oğlu mu? Azıcık mantıklı olun bişey yazarken. Sidik yarıştırmıyorum yok ORKOSONDA DOROYON falan diye senin bu yazdığın gibi. Olabilecekleri kendi gördüğüm kadarıyla söylüyorum, Adamı savunuyorsun demiyoruz, kendi ortaya attığın mantıksız fikri savunuyorsun kale kapısına bağlanmış battalgazi misali lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Tatar biraz kaale aldığım bi adam olsan daha cevap vericemde uzatmiyim daha fazla. Mantıksız diyosan öyledir kardeşim. Adam satıcıymış yargıya gerek yok sen halledersin gerisini. Hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Hehe ben bu boktan çok iyi anlarım olm, kilosu 3k bunun, ayrıca çok ortam çoçuguyum ve bütün sanatçıları tanırım deli kazanıyorlar ağbi yeaa. Ayda bir uğrar saf malı kiloylan kepçeylen alırlar bizim Rıza bakkaldan. Kimse benden iyi bilemez ayrıcana hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 herkesin de lcd si varmış bir biz bilmiyoruz olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: Hehe ben bu boktan çok iyi anlarım olm, kilosu 3k bunun, ayrıca çok ortam çoçuguyum ve bütün sanatçıları tanırım deli kazanıyorlar ağbi yeaa. Ayda bir uğrar saf malı kiloylan kepçeylen alırlar bizim Rıza bakkaldan. Kimse benden iyi bilemez ayrıcana hehehehehe Yazdıklarımı böyle anlamak için baya kıt bir zekaya sahip olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yaşlı başlı adam artık ne içiyorsa karıyla kızla alem kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 moriarty said: "Tatar Ramazan" said: Hehe ben bu boktan çok iyi anlarım olm, kilosu 3k bunun, ayrıca çok ortam çoçuguyum ve bütün sanatçıları tanırım deli kazanıyorlar ağbi yeaa. Ayda bir uğrar saf malı kiloylan kepçeylen alırlar bizim Rıza bakkaldan. Kimse benden iyi bilemez ayrıcana hehehehehe Yazdıklarımı böyle anlamak için baya kıt bir zekaya sahip olmak lazım. Anlamaya gerek yok zaten bunları yazdın, ayrıca git gerçek accountunlan gel ona göre adam yerine koyup cevap verip vermeyeceğime bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Keşke az biraz zekan olsaymış. İster adam yerine koy ister koyma, benim gözümde adam değilsin zaten pek umrumda olmaz. Takıl yani takmıyo belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Kavga yok gencler. Benim icin kavgalarda hakli ve haksiz taraflar yoktur yani. Uyarilar uzerine devam eden kavga = http://images.wikia.com/potcoplayers/images/f/f0/Banhammer_2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Köksal ENGÜR ve eşi sorgu sonrası serbest bırakıldı. Engür'ü torbacı ilan eden muhabir(ler) ve copy paste gazeteciliği ise hayata havale!.. Ahmet Mümtaz Taylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 içiciymiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 şu dizi kadar fedanın reklamnı yapan başka dizi yok ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 acayip güzel bi bölümdü e-rd@l bakkal ve ismail abi nin dedesi harikaydı son sahnede feciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bilen adam 1.5 kg sigara almaz. aptal olması lazım aynı sigarayı 1.5 kg alıp içmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar