Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Erkekler seksten baska ne dusunur?" - Sheridan Simove

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Sheridan Simove'un bestseller kitabi. Real-life troll

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/110317erkeklerseks1.hlarge.jpg

ntvmsnbc said:
Kitabın yazarı Sheridan Simove ise, "Bu kitap konu üzerindeki 39 yıllık uzun bir çalışmanın ve araştırmanın ürünü. Hiç bir şeyi şansa bırakmadım ve kendimi tamamen bu işe adadım. Bunca yıllık araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki erkekler seksten başka hiç bir şey düşünmez. Ulaştığım bu sonuç beni gerçekten çok şaşırttı ve bu sonucu insanlarla paylaşmam gerek diye düşündüm" dedi.

kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25193488/
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada saka geyik olsun diye arkadaslariniza almak isterseniz;

kitap amazonda "sold-out" konumunda

amazondan musteri yorumlari:
kitaba dusuk not vermis bir kullanici said:

A book with the title of "What Every Man Thinks About Apart From Sex" & 200 blank pages. Possibly the most misandric book i've ever seen. This is the equivilant of me writing a book called "What women do when they aren't sleeping around, complaining & spending your money: A practical guide book for men" & then just having 300 blank pages.

bonus said:

Is this book available in audio format???
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

kitaba dusuk not vermis bir kullanici said:

A book with the title of "What Every Man Thinks About Apart From Sex" & 200 blank pages. Possibly the most misandric book i've ever seen. This is the equivilant of me writing a book called "What women do when they aren't sleeping around, complaining & spending your money: A practical guide book for men" & then just having 300 blank pages.

ahahaha countertroll, bunu yazan abi de inanılmaz saygıdeger biriymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

"kadınlar, 'erkekler seksten başka ne düşünür'den başka ne düşünür?"

için de aynı şey yapılabilirmiş.

yani...

kitaba karşılık

yemek yemek
yemek yapmak
tuvalete gitmek
sinemaya gitmek
araba almak
futbol maçı izlemek
oyun oynamak
vs bir sürü şey sıralanabilir.

ama erkekler canlı varlık değil ya, "erkekler seksten başka bişi düşünmez" meselesi..

bi de bi başka klişe trend var, erkek popoyu düşünür kadın kalbi, böyle karikatürler vardı piyasada.
erkekler romantik olamaz, kadınlar seks manyağı olamaz. en iyiyi kadınlar bilir felan.

tamam trolladın şimdi git sandviçimi getir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...