Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 [signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 [signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Alla allaa - benden baska tan çikan yok mu? TAN - çiktim sanirim bu camiada tekim :D [Bu mesaj sostizm tarafından 02 Eylül 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] ahha ben yazana kadar yukarida 1 tane eklenmiş :D yalniz değilim!!! [Bu mesaj sostizm tarafından 02 Eylül 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 white dragon cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Gimli, 01 Eylül 2004 19:00 tarihinde demiş ki: ben bu kadar iyi bi adam deilim ya heh bende aynı seyi soyledim test sonucunu gorunce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 white red black green kötü gold copper silver iyi ejdercikler değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Eylül 2004 16:51 tarihinde demiş ki: white red black green kötü gold copper silver iyi ejdercikler değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Tan da herhalde neutral oluyor o zaman[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 benden başka yellow yok ha? vay be ne özelim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 üstteki mesajı gereksiz yere quotelamışsın, bu bir hata (evet kılım) tan konusunu bilmem. D&D 3e Monster Manuel'e göre konuştum.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hmm bi cevapta karar veremedim. o cevabı değiştirince blue oluyorum. ya blue ya yellow'um.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 copper verdiler ama memnun kalmadım:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantasos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yav ben de yellow oldum çok azmışız hakkatende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 karizmatik ejderha resimleri isteyenler için: Black: Blue: Brass: Bronze: Copper: Green: Gold: Red: Silver: White: Goldlar küçükken bile ihtişamlı: Gümüş rangerımız insanları korurken: Ejderhalar ihtişamlıdır evet: Bu resimler, hem topiğe iyi gider diye düşündüm, hem de bu resimler beni iyice ejderha hastası yaptı, goldların hastasıyım ama diğerleri de müthiş ya. Keşke olsalar da biraz sohbet etsem, sonra beni yesinler önemli değil, ne yüce çizmişler.. öhöm neyse, bu kadar resim koymamdan rahatsın olan çıkarsa sildirebilirler dert değil.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hehe green olduq ya :) nature falan dedi kötü mü :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 wohooo[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe42"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 gold oldim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Your Inner Dragon is to dragons what the Ranger is to humans. Silvers are one of three types of metallic dragon, the others being Gold and Copper. Like all metallics, Silvers rigidly adhere to an internal code of conduct. Unlike the other two metallics, however, this code is not universal. Each Silver must develop their code individually, a fact which explains their unique dispositions and actions. Silvers are often considered outcasts or shadows dwelling on the periphery of dragon culture (much like human Rangers), but they can always be counted upon to speak the truth and help their allies. Because no one but a Silver knows what they'll do next, their alignment is "Chaotic Neutral." Being a Silver isn't all shady head-games, though. You possess considerable intelligence and self-confidence (whether they manifest themselves or not), and given the opportunity could make a great leader. Magic isn't really your bag, but you're awfully good at slipping in and out of a situation or conflict undetected. Which, by the way, may be due to your slightly-below-average size more than anything else. Your favorable attributes are dependability, durability, problem-solving, mist, fog, silver, and pewter. Like your human counterpart - the Ranger - you're a superb weapons user and have an especially good command of your icy breath weapon. Just keep in mind that even your friends may find your ethics hard to accept from time to time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Siyah ??! Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind [Bu mesaj Vicious tarafından 03 Eylül 2004 07:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ahan copper ciktim ehe[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 o kadar yanarlı dönerli bişiy olayım diye düşündüm. gittim yeşil ejder oldum. neyseki günün birinde ejder olursak paticikte pek yabancılık çekmicem ehe[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 beyaz olarak sadece 4 kisi miyiz... ustelik 2 kisi beyaz olduguna inanmiyor bile... (derdiniz ne sizin ya, illa dert ariyosunuz basiniza yok yesil yok siyah...ehehe) [Bu mesaj riglous tarafından 03 Eylül 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yahu nasıl olur! ben ki büyüden hiç hoşlaşmam yani.. daha dikkatli cevaplasaydım keşke ama zaten bütün sorular fantaazi idi.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bende tan çıkım :) bence tam benim rengim :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kafam kızmışken yaptığımda black çıkmıştım ben eheh[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar