Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Her yerden alınabiliyor mu? Yoksa illa bağlı olunan yerden mi almak gerekiyor?
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mahallenin muhtarından alıcan nasıl heryerden alabilmeyi düşünüyosun bi mantık kurarmısın ?
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ikame ettigin adresim bagli oldugu muhtarlik.
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 izmirdeyken lazim olmustu 5 yıl bornova'da kaldigim halde ugrasmadim ordaki muhtarla gidip nufus mudurlugunden instant almistim
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yanlış bilgi arkadaşlar, ikametgah heryerden alınabiliyor. İstanbul Beykoz' da ikametgahım geçen ay Antalya Kumluca hükümet konağından aldım. Kimliğinizi götürmeniz yeterli.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nüfus müdürlüğü işte hükümet konağı'nın içinde. sonuç: en güzeli nüfus müdürlüğü
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Xaenin said: Her yerden alınabiliyor mu? Yoksa illa bağlı olunan yerden mi almak gerekiyor? her yerden alırsın x şehrinde ol y , z şehrinden alırsın. tek yapman gereken il/ilçe nufüs müdürlüğüne kimliğinle gitmek.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kermit said: mahallenin muhtarından alıcan nasıl heryerden alabilmeyi düşünüyosun bi mantık kurarmısın ? Jeeztro said: Yanlış bilgi arkadaşlar, ikametgah heryerden alınabiliyor. İstanbul Beykoz' da ikametgahım geçen ay Antalya Kumluca hükümet konağından aldım. Kimliğinizi götürmeniz yeterli. throine said: Xaenin said: Her yerden alınabiliyor mu? Yoksa illa bağlı olunan yerden mi almak gerekiyor? her yerden alırsın x şehrinde ol y , z şehrinden alırsın. tek yapman gereken il/ilçe nufüs müdürlüğüne kimliğinle gitmek. Teşekkür ederim ^^
barisatac Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 parasız değil tabiiki en az 5 milyon verecen bu arada muhtarlara silahta veriyorlar muhtar gitse bile silah onda kalıyor:)
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Xaenin said: kermit said: mahallenin muhtarından alıcan nasıl heryerden alabilmeyi düşünüyosun bi mantık kurarmısın ? Jeeztro said: Yanlış bilgi arkadaşlar, ikametgah heryerden alınabiliyor. İstanbul Beykoz' da ikametgahım geçen ay Antalya Kumluca hükümet konağından aldım. Kimliğinizi götürmeniz yeterli. throine said: Xaenin said: Her yerden alınabiliyor mu? Yoksa illa bağlı olunan yerden mi almak gerekiyor? her yerden alırsın x şehrinde ol y , z şehrinden alırsın. tek yapman gereken il/ilçe nufüs müdürlüğüne kimliğinle gitmek. Teşekkür ederim ^^
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 nüfus cüzdanı çıkartmak için 60 küsür lira gerekiyor bu da böyle bonus. kaybetmeyin. aslında parasında da olmuyo lan insan, cüzdanı komple kaybedince gittiğin her yerde soruyorlar kimsin diye. mecburen felsefe yapıyorsun. ben işte aslında varım ama kanıtlayamıyorum.
Griswold Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Muhtarlık sana yürüyerek 3 dakika falan abi, muhtarlıktan al.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Xaenin said: Her yerden alınabiliyor mu? Yoksa illa bağlı olunan yerden mi almak gerekiyor? Abi ilk 2 cevap direk fail. Nolifer bebeler. Eğer şehirdışındaysan il nüfus müdürlüklerinden, kendi ilindeysen muhtarlığından, muhtarlığından uzaksan gene o ilin nüfus müdürlüğünden alabilirsin.
throine Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 barisatac said: parasız değil tabiiki en az 5 milyon verecen bu arada muhtarlara silahta veriyorlar muhtar gitse bile silah onda kalıyor:) muhtara gidip dürüm parası vermeyin işte. nüfus müd. gidin.
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Xaenin said: Her yerden alınabiliyor mu? Yoksa illa bağlı olunan yerden mi almak gerekiyor? Abi 24 yaşında değil misin sen?
Öne çıkan mesajlar