Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bu sabah itibarı ile US'da digsitelara portlayan yazılım ile archaelogy kasanlara perma ban gelmiş. Gladyatör, Light of the Dawn lı falan karakterleri bile almışlar acımadan. Kullanıyorsanız ya da kullandıysanız geçmiş olsun, kullanmayı düşünüyorsanız uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yarin da eu'ya gelecek demek ki. yalniz 3rd party program ile teleport iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 şunun için kasıyolar http://www.wowhead.com/spell=92148/scepter-of-azjaqir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Scepter of Azj'Aqir Binds when picked up Unique Mount Requires Level 40 Requires Journeyman Riding Item Level 40 Use: Teaches you how to summon the Ultramarine Qiraji Battle Tank. ultramarine renkmis lan ilk defa dikaktimi cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yalnız gangren frostmane e migrate ettikten sonra huyu suyu değişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yalnız bu teleport hack'de milattan önce çıktı bir türlü düzeltemediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi teleport hack ile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yeter lan yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi troll moderator var ne pis forum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 BonePART said: Scepter of Azj'Aqir Binds when picked up Unique Mount Requires Level 40 Requires Journeyman Riding Item Level 40 Use: Teaches you how to summon the Ultramarine Qiraji Battle Tank. ultramarine renkmis lan ilk defa dikaktimi cekti Hakkatten, ben de heralde warhammer 40k'ya gönderme var diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Benim de dün aklımdan geçmişti dig sitelardaki fragmentların yerini gösteren bi program var mıdır diye. Bu sadece teleport ediyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bende yerleri gosteren bi addon istiyorum sadece mapte isaretlesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gathermate2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 archaelogy helper, gather2 ile çalışıyor ama ekstraları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Archaelogy helper'ın olayını anlamadım ben. O renklere göre tıklayıp edene kadar zaten kendim daha hızlı bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hazır topici açılmış sorayım şimdi kasayım dedim archaelogy de 21 e kadar gelebildim. haritada alan gözüküyor, dürbün zıkkımını koyuyoruz sonra işte yerden fragment çıkıyor. buraya kadar tamam. peki bu skill sadece böyle mi kasılıyor ? çok sıkıcı çünkü, ordan oraya uç fragment bul başka yere git vs. bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 50den sonra topladığın fragmentlerden de skill gelmemeye başlıycak sadece solve başına exp kazanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bare ise yarar bisi yap teleport hack ya arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan abi teleport hack ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar