xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.haberrus.com/politika/7555-Erdoganin-Rusya-programi-netlesiyor-Kazan-gundemde-is-adamlarinin-St.-Petesburg-ziyareti-iptal.html işte söyliim edeyim dedim. koskoca yolları kapatmış durumdalar. yarın ne iş olur ne bişi. araba kullandırtmayacaklar belli harita üzerinde. zaten her yer polis vs dolu şu anda. allah'tan hemen eve gelmişim direk polis çekerdi kenara. arkadaşların söylediğine göre de arabanız varsa arabayla çıkmayın özellikle kara kafalılar çıkmasın diye bir şey söylendi. neyse benim kafa durumu kurtarıyor. bildiğimize göre 3 tane türk şirketini ziyaret edecek. bunların arasında muhtemelen colins'te olabilir bir de türk inşaat şirketi var sanırım orayı da. kimi türk vatandaşlarla görüşülüp, istekleri arzuları dinlenecek. durumlar böyle. yanlış yere açmışım :/
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ram mi dagiticak basbakan kazanda? motherboard mu vericek? gpu mu tamir edicek? format mi aticak? napicak?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya tamam sonradan farkettim aaa dsadfs kara kafalılar işte siyah böyle esmer tipliler. burda öyle deniliyor.
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 rus degildir heralde onlar? esmer rus olmuyo demi...
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kara kafalılar ya çeçen ya türk. polisler şıpıdık durdurur.
import Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ulan Beşiktaş Kazan sandım başlığı görünce :)
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kazan'da sipiyu ucuzmuş da ondan saağa da getirelim mi 3-5kilo?
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 moderasyon içip içip foruma girmesin pls
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 fail topicleri sticky yapmak artık moda değil sayın bölüm modları epic fail olmalıydı bence.
Öne çıkan mesajlar