Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IE 9 geliyooooo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benchmark'lara bu kadar takılmamak lazım. zira farklı benchmark'larda, farklı sonuçlar alınabiliyor. atıyorum js konusunda bir browser object management konusunda iyiyken, diğerinin garbage collector'ı daha iyi olabiliyor vs.. benchmark'lar da bu ağırlıkları iyi veremeyip, enteresan puanlamalar çıkarabiliyor.

browser sadece rendering ya da javascript engine'den oluşan bir program değil. her şeyin bu kadar sayısallaştırılması ve böyle yansıtılması da çok yanlış.

aktif olarak ie9(iş) ve ff4(kişisel) kullanıyorum. rc sürümünde mozilla çok şeyi düzeltti. ff4 beta sürümleri çok sorunluydu.

toplam kullanıcı memnuniyeti açısından ff'i tercih ederim (ki hala bazı stabilizasyon sorunları var). ama ie9'un da çok yol katettiğini söyleyebilirim. eskisi gibi değil yani, kullanırken o kullanma zorunluluğunu unutuyorum, daha rahat hissettiriyor.

bununla birlikte chrome da yüklüdür makinamda. çok ender açarım. ben chrome'u sevemedim sanırım. ff'e de duygusal bir bağım var itiraf etmek gerekirse. en azından projenin arkasında yatan zihniyeti destekliyorum.
Mesaj tarihi:
Chrome'u sevmiyorum abi ben, tarafsız bi yorum yapamam yani. Hatta başıma bi iş gelmicekse Google'ı da sevmiyorum sdfgsdfg.

Arama motoru, reklam falan neyse de her alana el atmaya başladığından beri bi antipatim var.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şsans eseri denedim. çok iyi iş çıkartmışlar bu sefer. ff4 deki donmalar canımı sıkmaya başlamıştı, iyi geldi bu. en ufak stabilite sorununa da rastlamadım. önyargılarımı kırmayı başardı microsoft. main browserim ie9 artık
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...