Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 benchmark'lara bu kadar takılmamak lazım. zira farklı benchmark'larda, farklı sonuçlar alınabiliyor. atıyorum js konusunda bir browser object management konusunda iyiyken, diğerinin garbage collector'ı daha iyi olabiliyor vs.. benchmark'lar da bu ağırlıkları iyi veremeyip, enteresan puanlamalar çıkarabiliyor. browser sadece rendering ya da javascript engine'den oluşan bir program değil. her şeyin bu kadar sayısallaştırılması ve böyle yansıtılması da çok yanlış. aktif olarak ie9(iş) ve ff4(kişisel) kullanıyorum. rc sürümünde mozilla çok şeyi düzeltti. ff4 beta sürümleri çok sorunluydu. toplam kullanıcı memnuniyeti açısından ff'i tercih ederim (ki hala bazı stabilizasyon sorunları var). ama ie9'un da çok yol katettiğini söyleyebilirim. eskisi gibi değil yani, kullanırken o kullanma zorunluluğunu unutuyorum, daha rahat hissettiriyor. bununla birlikte chrome da yüklüdür makinamda. çok ender açarım. ben chrome'u sevemedim sanırım. ff'e de duygusal bir bağım var itiraf etmek gerekirse. en azından projenin arkasında yatan zihniyeti destekliyorum.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 tabları pencereden ayırabilmeye bayıldım
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Font olayı çok kötü ya, yok mu düzeltmenin bi yolu?
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Koji, chrome'dan iyi mi bu? rapor ver şampiyon.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Chrome'u sevmiyorum abi ben, tarafsız bi yorum yapamam yani. Hatta başıma bi iş gelmicekse Google'ı da sevmiyorum sdfgsdfg. Arama motoru, reklam falan neyse de her alana el atmaya başladığından beri bi antipatim var.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 güzel olmuş gerçekten uzun süreli kullanımda neler çıkar bilmiyorum ama ilk bakışta etkileyici
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 xunn said: Koji, chrome'dan iyi mi bu? rapor ver şampiyon. değil. chrome daha iyi.
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gelen yorumlar guzel bu arada, ff'den iyi diyenler bile var.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ie9>chrome 10>FF4, kimin aklına gelirdi ki.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 IE9'da inprivate ekran açmak için kısayol tuşu var mı? (chrome'da crtl+shift+N gibi)
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 şsans eseri denedim. çok iyi iş çıkartmışlar bu sefer. ff4 deki donmalar canımı sıkmaya başlamıştı, iyi geldi bu. en ufak stabilite sorununa da rastlamadım. önyargılarımı kırmayı başardı microsoft. main browserim ie9 artık
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Beğeneceğim aklıma gelmezdi, seneler önce bıraktımdı beğenmeyi IE'yi. Yannız hala bir numero değil, o ayrı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 AdBlock Plus kadar kaliteli bi ad blocker gelirse IE9 benim için bir numero olcak.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Aradan 13 gün geçti ve ben pes ettim. Yok abi, dediğim gibi, adam gibi bi Ad Blocker çıkana kadar ben FF4'ten devam.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sık kullanılanlar çubuğunu iki kat yapmayı bilen var mı?
Öne çıkan mesajlar