Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kotu bir durumdan kastin ne abi. daha kotu nasil bir durum olabilir ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fener maçı oldugu için bir sürü adam gidicektir stad 40 bin görür bence durum zaten kötü evet.ama bide arenada ilk yenilgimiz bide fenerbahçe olunca işler kopar bana göre samiyendeki koltukların kırıldıgı maçtan farkı yok.stad yeni diye tepkilerin dozu daha az olucaktrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Esh said: kotu bir durumdan kastin ne abi. daha kotu nasil bir durum olabilir ki zaten? 2-3 tane yerse o dk dan sonra sahaya bile iner 700 lirayı veren adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 en iyi ihtimalle 3 0 yeniliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 benjani said: LucifeL said: yahu fener tarafı biletleri ne zaman çıkacak bilen var mı? ben baktım nete yarın gs tarafı gs bonus sahiplerine satılacak çarşamba genel satış olucak da fener tarafı için bir açıklama yok... çarşamba internetten çıkcak bizim biletler. bu bilgiyi nereden aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu soru bana tanıdık geldi tankut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 :))kanka cevap bulunmalı o soruya çok kritik yani... hadi sana iyi bir haber "- Etkinlikte kişi başı bilet limiti 2 adettir." tabii FB tarafı için mi belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bu arada adamın adı tankut değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 her ne kadar ligde kalma mücadelesi içinde olsalarda, 3-1 alırlar maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Wishmaster said: Bu arada adamın adı tankut değil :)ben tankut diyorum abi adam da tamam diyor ben ne yapayım bu arada tnkt hacı eğer 2 ise süper haber :) bu arada kimlik fotokopilerini unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ben ankaradan gitmeyi planlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 maç berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bu maçı kaça satıyor Digiturk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 en az 3 en cok 8 yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kaç tane atarız peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 taca filan bol bol atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Aahahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zorlanmadan kazanırız. konuşmak bedava abi ne var yani? alla alla.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: taca filan bol bol atariz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GOLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zor maç, kazanıp Bucaspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: taca filan bol bol atariz. win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bu sene ilkkez fenerın macını ızlemek ıcın ortam ayarladım,maca gıdıcem dıye sevınıyordum,bilet fiyatlarını gorunca dumura ugradım.Bu resmen aptallıktır ya,kim verıcek 700 lirayı,200 falan yapsalardıda sürümden kazansalardı. Acaba son 1-2 günde fıyatları dusururlermı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fiyatlar düşmez bıraksan adamlar antep karabük maçında filanda bu fiyattan satış yapıcaklardı ama fener maçına düşürmezler yönetim degişince belki.bide stadın henuz kullanım hakkını filan almadık galiba.bi düzen otursun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 taraftarın bu kadar isyanlarda oldugu bir donemde derbi maca bu fıyatları koymak nasi bi sacmalık ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar