liseli Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 özünüzü unutmayın bre. cCc adam haklıngen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nW9nBehTjzY&playnext=1&list=PL809134EF22AB5196 kurban fena değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 çok matah bir grup değildi ama kötü de değildi kurban. ilk albümleri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 vidyo linkleri kurbaa olmuş el atıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bone said: kurban çok iyi gruptu, nesi dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Kurban - İnsanlar , bir dinleyiniz albümü baştan sona. Sırf bu ülkede ses kayıt açısından bile bir devrimdir albüm. Evet bir zamanlar kurban vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 berbat bi gruptu kurban dinlemeye gere yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bana playlist'ini söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 BonePART said: berbat bi gruptu kurban dinlemeye gere yok sana hitap etmiyor diye mi berbat? banada pink floyd leş geliyor.Bunu diyince rage'e girip garip garip komik şeyler söylüyorlar tabi orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 liseli said: sana hitap etmiyor diye mi berbat? banada pink floyd leş geliyor.Bunu diyince rage'e girip garip garip komik şeyler söylüyorlar tabi orası ayrı. Hmmfs. Çabuk editle o mesajı, axe reklamında deodorant sıkmış erkeğe koşan 10^9 hatun gibi, aynı sayıda adam üstüne üşüşçek az sonra. Tek farkı o koşanların 3 bacakları olacak. Onlardan biride benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Niye pink floyd a leş dedim diye mi? Hakkatende leş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tam bişeyler yazmaya başlıycaktım sonra http://forum.paticik.com/read.php?12,5505467,page=2#msg-5506902 şurda yazdıklarını görünce rahatladım tipik metallicaya bok atıp prim yapmaya çalışan cool arkadaşlardan olduğunu gördüm tabi metallica eskisi kadar prim yapmıyodur sen 2011 update ile yanına maiden motorhead pink floyd filan eklemişsin hoş çalışma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bok atma degil iste anlayamıyorsunuz.Müzigin her tarzı makbuldür.Sunu keske beyninize iliştirebilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Deathblade said: liseli said: sana hitap etmiyor diye mi berbat? banada pink floyd leş geliyor.Bunu diyince rage'e girip garip garip komik şeyler söylüyorlar tabi orası ayrı. Hmmfs. Çabuk editle o mesajı, axe reklamında deodorant sıkmış erkeğe koşan 10^9 hatun gibi, aynı sayıda adam üstüne üşüşçek az sonra. Tek farkı o koşanların 3 bacakları olacak. Onlardan biride benim. sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahuahaeu, liseli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 liseli said: bok atma degil iste anlayamıyorsunuz.Müzigin her tarzı makbuldür.Sunu keske beyninize iliştirebilseniz. İyi de leş sana has bir sözcük değil sadece bizim içinde aynı anlama geliyor ve pink floyd leş değil.Bana leş olduğunu ispatlayabiliyorsan bende olmadığını ispatlarım. Senin müzikten beklentin sagopa nın hebele hübelesi olabilir ama pink floyd u leş yapmaz.Sen beğenmezsin. Kurban ı da severim ben aslında ama video yu izleyemedim yorumlara karşı bi savunma yapasım geldi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 liseli said: bok atma degil iste anlayamıyorsunuz.Müzigin her tarzı makbuldür.Sunu keske beyninize iliştirebilseniz. iyi o zaman serdar ortaç dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 liseli said: BonePART said: berbat bi gruptu kurban dinlemeye gere yok sana hitap etmiyor diye mi berbat? banada pink floyd leş geliyor.Bunu diyince rage'e girip garip garip komik şeyler söylüyorlar tabi orası ayrı. baya bariz unsuccessful troll'du, ama sayenizde successful oldu abi lol o değil de video ne ya? ben izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Benim hazırlıktaki oda arkadaşım serdar ortaç hayranıydı.Mizacımız çok uyuşmasa da iyi çocuktur serdar ortaç dinliyor diye aşağılamaya yermeye gerek yoktu. Zevklere ve renklere göre adam seçmeyin len. Çok uykum var baya uykusuzum ben ya.Ondan böyle herşeye cevap veriyorum yoksa huyum değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi ya neyine göre seçicez ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tipine göre falan seçin olm.Benim bütün arkadaşlarım yakışıklı ya da sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Makina da okuduğum için kız arkadaşım yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Serdar Ortaç kendisi fevkalade saçma bi insan olabilir ancak yazın beach clublarda falan şarkıları gidiyor yani bana kalırsa. Ne dinlicem orda beachte rock müzik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Jazz yok mu beach te ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 beach clubda kopuyoruz abi ne jazzı ya sdf jazz'a laf ettiğimden değil bu arada severim ama gitmez beachte bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar