Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Yılmaz (Kurban)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

liseli said:

sana hitap etmiyor diye mi berbat? banada pink floyd leş geliyor.Bunu diyince rage'e girip garip garip komik şeyler söylüyorlar tabi orası ayrı.

Hmmfs.
Çabuk editle o mesajı, axe reklamında deodorant sıkmış erkeğe koşan 10^9 hatun gibi, aynı sayıda adam üstüne üşüşçek az sonra. Tek farkı o koşanların 3 bacakları olacak. Onlardan biride benim.
Sosyal ağlarda paylaş

tam bişeyler yazmaya başlıycaktım sonra http://forum.paticik.com/read.php?12,5505467,page=2#msg-5506902

şurda yazdıklarını görünce rahatladım tipik metallicaya bok atıp prim yapmaya çalışan cool arkadaşlardan olduğunu gördüm tabi metallica eskisi kadar prim yapmıyodur sen 2011 update ile yanına maiden motorhead pink floyd filan eklemişsin hoş çalışma olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

liseli said:

sana hitap etmiyor diye mi berbat? banada pink floyd leş geliyor.Bunu diyince rage'e girip garip garip komik şeyler söylüyorlar tabi orası ayrı.

Hmmfs.
Çabuk editle o mesajı, axe reklamında deodorant sıkmış erkeğe koşan 10^9 hatun gibi, aynı sayıda adam üstüne üşüşçek az sonra. Tek farkı o koşanların 3 bacakları olacak. Onlardan biride benim.

sakin ol şampiyon
Sosyal ağlarda paylaş

liseli said:

bok atma degil iste anlayamıyorsunuz.Müzigin her tarzı makbuldür.Sunu keske beyninize iliştirebilseniz.

İyi de leş sana has bir sözcük değil sadece bizim içinde aynı anlama geliyor ve pink floyd leş değil.Bana leş olduğunu ispatlayabiliyorsan bende olmadığını ispatlarım.

Senin müzikten beklentin sagopa nın hebele hübelesi olabilir ama pink floyd u leş yapmaz.Sen beğenmezsin.

Kurban ı da severim ben aslında ama video yu izleyemedim yorumlara karşı bi savunma yapasım geldi o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

liseli said:

BonePART said:

berbat bi gruptu kurban
dinlemeye gere yok

baya bariz unsuccessful troll'du, ama sayenizde successful oldu abi lol

o değil de video ne ya? ben izleyemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hazırlıktaki oda arkadaşım serdar ortaç hayranıydı.Mizacımız çok uyuşmasa da iyi çocuktur serdar ortaç dinliyor diye aşağılamaya yermeye gerek yoktu.

Zevklere ve renklere göre adam seçmeyin len.

Çok uykum var baya uykusuzum ben ya.Ondan böyle herşeye cevap veriyorum yoksa huyum değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...