roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yav said: "roket adam" said: İbrahahahahim Tatlıses diye başlık açmıştım da sonra kaçtım sdfkjsldf. Şişli'de Headshot vardı da biz mi ölmedik. onu sen mi açmıştın sdffsd gördüm fakat tıklamaya değer bulmamıştım. şimdi tıklayınca şuraya yönlendirmişler -> http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=abi+ge%C3%A7+oldu+yat+istersen+art%C4%B1k&nr=y&pt=ibrahahahahim+tatl%C4%B1ses :D Sildim direkt çünkü sdfkjhsdf böyle şey yazılır mı ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi direk kafaya sıkmışlar.sıyırmamış yani bence kurtulamamıştır.kurtulduysada harbi şanslı adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 dayim hemsiresi, iyiymis biseyi yokmus, puding yiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 tr'de puding vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 pudii pudiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Of cok zevkli. Herkes salliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bana da ölmezmiş gibi geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Kötülere birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 boncukluyla sıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 uzun namlu + hs = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hastaneye gitsemmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bilinci falan yerindeymiş abi adamın hakkaten şanslıymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Pipet said: pudii pudiiiciga pudi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bi dakka olmedimi nasil bilinci yerinde fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 headshot kısmı haber kaygısından dolayı çıkmış olabilir sıyırma veya omuza isabet tarzı birşey olabilir ne bileyim bana öyle geliyo ve çok güçlü hissediyorum bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ambulansın aheste gelişi korumaların aceleci davranmaması gg olduğunu gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ya da ıskalandığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 okan bayulgene bi adam bağlandı.şuuru açık falan filan ölmedi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi siz bu türk basına niye güveniyorsnuz? her zaman aynı şeyi yapıyorsunuz! güvenmeyin, inanmayın abi şu şerefsizlere. onlar için insan hayatının önemi mi var sanyorsunuz. haber değeri olsun reyting alsın dikkat çeksin yeter. bence bişiler öğremek içn cok erken yarın tamamıyle netleşir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 gogsunden 27 mermi cikarmislar, 13 tane daha varmis ama onlari cikaramiyolarmis, hayatinin geri kalanindan vucudunda kalicakmis onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Kulaktır kulak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 biri şu herifi banlesin abi, yoksa çekmeye çalıştığı ilgiyi hakkettiği biçimde ağzına vuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kimse kusura bakmasın, badem gözlüydü sırma saçlıydı diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://video.haberturk.com/haber/video/ibrahim-tatlises-vuruldu/48813 şimdi şu videoyu izledim de sanki böyle ambulanstan tam beyaz kefen içinde bir vücut çıkacakmış da, ibo'yu çok seven sağkolu kameranın bu görüntüyü çekmesini istememiş gibi hissettim bu sefer de. bakalım nolcak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ama bıyıkları iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar