SoulCube Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 için geçmiş senin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi öldüm gülmekten ya sahin k hızlı tüketim malları rocco siffredi üretim/imalat yurtdışı burus vilis genel başvuru amasya ebu kuffar bin hasan bin sabba satış/pazarlama bitlis yarrak hasan halkla ilişkiler seçiniz bernd schuster part-time ve staj osmaniye rockçı serpil doğa istanbul tina turner sanatçı yurtdışı allah ben akademik bitlis michael scofield mimarlık yurtdışı aref ghafouri çocuk gelişimi ve eğitimi ankara azrailcc sivil hava taşımacılığı yurtdışı devlet bahceli kağıtçılık yurtdışı hüseyin üzmez çocuk gelişimi ve eğitimi bursa can yücel otomotiv osmaniye urfa oxford rektörü akademik şanlıurfa peter north gayrimenkul yurtdışı uzun hava sanatçı şanlıurfa carolin akarsu bankacılık/finans istanbul pitır parkır emekli seçiniz abdulkadir bozdemir akademik istanbul l. cetin muhasebe yurtdışı muammer kaddafi yönetim yurtdışı şahap cenabettin turizm adana girls from sabanci university öğrenci istanbul bob marley inşaat yurtdışı muttalip haberdar inşaat adıyaman fenasi kerim bakım/onarım adıyaman sahin k hızlı tüketim malları seçiniz ruşen fenomen satış bursa rocco siffredi üretim/imalat yurtdışı burus vilis genel başvuru amasya ebu kuffar bin hasan bin sabba satış/pazarlama bitlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu ne? ibo'nun patentini aldığı marka isimleri mi? hee imzalayanlarmış>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ahahahah imzalayanlar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 urfa oxford rektörü akademik şanlıurfa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 söylendi mi bilmiyorum ama söylenmiş olma ihtimali var nerede görürsen bir kürt iki dürt bi sürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 telgrafın telleri öpüceksin kelleri tadındaki mesajımın silinmesini kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 "azrailcc sivil hava taşımacılığı yurtdışı " kapatmış ya siteyi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Saldırgan yakalanmış. Aralarında husumet olan biriymiş. Haraç istemiş önceden sonra hapse girince İbodan suç bulmuş ççıkınca da vurmuş. Haberlerin dediği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 vuran adamın 98 roportajı var.helal buyuk adammış bide ibonun cevabı var ona büyük rezillilk ahah adam resmen adam yaralamakta sıkıntı yok ama öldürmek iyi değil demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sizden öğreniyorum. yeni uyandım hiç haberlere falan bakamadım. kimmiş vuran baba yiğit delikanlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 adam random birisi ise "keleş ile sağı solu taramış amatör" diyenler kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 swat swat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Abdullah Uçmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Absolut said: Saldırgan yakalanmış. Aralarında husumet olan biriymiş. Haraç istemiş önceden sonra hapse girince İbodan suç bulmuş ççıkınca da vurmuş. Haberlerin dediği bu. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bence adamın üstüne yıktılar parayla susturdular. daha büyüklerin işleri bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ortadan soruyorum ben soruyu; ölmemiş mi ibo nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Absolut said: Saldırgan yakalanmış. Aralarında husumet olan biriymiş. Haraç istemiş önceden sonra hapse girince İbodan suç bulmuş ççıkınca da vurmuş. Haberlerin dediği bu. pekte inandırıcı değil. katilin bulunması ibo için bile iyi olmayabilir. kirli çamaşırlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 smrnoff said: bence adamın üstüne yıktılar parayla susturdular. daha büyüklerin işleri bunlar.. daha büyükler bomba falan kullanırdı. 3-5 serseriye tüfek sıktırmak çok basit kaçar, mesaj yerine ulaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 izlesin herkes herşey burada http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros&seekTime=16-03-2011%2019:14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bıyıklarına gurban ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aslında hukumet yaptırmıs olabilir lan, pkk ya atalım suçu rep kaybetsin tarzı. Ciddi rep kaybeder yalnız, trendy/hypewannabe gençlik hatunları harici, ( mesela facete nihist, niçe zart zurt takılan gençlik, "şu koskoca dünya alem, içindeki neşe elem, yazımızı yazan kalem anladım ki hepsi yalan" lafının bu adamdan quotelandıgını blmese her gun paylaşır lol ) bide tamamen farklı müzik sevenler insanlar harici ( ki bu toplumun %20 si etse ) ülkenin %80 ı sevıo bu herifi, o kadar sevio ki konuşurken saçmalasa dahi programı izlio. Annem dün kalkıp izmirden buraya gelmeyi son bi kere görmeyi düşündüğünü söyledi mesela, old style anadolu kadını profili bu yani. Doğuyu ele alırsak, bu adama bişi olursa pkk tarafından direk rep kaybederler. komplo teorisi vol 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 philosoraptor yapıcaktım da iğrenç hani.. tatlıses ölseydi erbakandan fazla mı kişi toplanırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 evedd. ben giderim nan =) alırım gençleri gideriz, akşamına da bi rakı sofrası açar yaad ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar