Cystein Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ya ben tam anlamadım o tam önlerinden hızlıca geçen araç mı yapıyo saldırıyı :S çok karışık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 oha lan evet. lol fail koruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 vuranlari gormuyoruz ki. bi de korumalardan biri bildigin suc mahaline mudahale ediyo, hiyar kovanlari aldi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi o fotoğraf çektiren elemanlarda bu işin içinde. adamlar araba içinde pusudular ve son hazırlıklarını yapmak için zamana ihtiyacları vardı yani o 2 araba arasına girmenin hesaplarını yapmak için. o 2 eleman gittiler foto cekilerek zaman kazandırdılar sonra süper bir hamleyle o 2 araba arasına giren ford connect girer girmez ateşe başlıyor. orda mermilerin ışıklarını da görüceksinz dikkatli bakarsanız. şöförün duraksaması ve şoku atlatması gerçekten süper bi refleks. benim anlamadıgım kısım su? ateş eden elemanlar niye dönüp arkadaki korumalara da sıkmadılar? sanki arka arabadaki korumalarla ford connectekiler bi işbirliği içndeymiş gibi geldi. o kovan toplamalar. gerçekten cok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Arkadaki araç korumaların olduğu.Arkadan değil önden ateş ediyorlar.Son 30 saniyeyi izleyin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi saçmalamayın. mermi ibonun arkasından giriyo. önden sıkmış olsalar önden girer arkadan çıkardı. ayrıca o connect niye diğer arabalardan farklı ki? olm hangi araba vurdu offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 arkadaki korumalari, hani o kadar senaryo yazmissin, ama bu kadar basit birseyi kavrayamamis olman uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 escape said: abi saçmalamayın. mermi ibonun arkasından giriyo. önden sıkmış olsalar önden girer arkadan çıkardı. ayrıca o connect niye diğer arabalardan farklı ki? olm hangi araba vurdu offffabi son 30 saniyeyi izlesene.Kadın beyaz araç önlerine geçip ateş etti diyor arkadar korumalar da kovanları topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aquila said: vuranlari gormuyoruz ki. bi de korumalardan biri bildigin suc mahaline mudahale ediyo, hiyar kovanlari aldi yerden. o hıyar dediğin eski özel harekatçı ve delillerin yokedilme riskine karşı boş kovan alıyor yerden. Herkes csi anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 polise anlatsin derdini dicem ama turkiye polisi neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aquila said: arkadaki korumalari, hani o kadar senaryo yazmissin, ama bu kadar basit birseyi kavrayamamis olman uzucu. birader kurşun arkadan girmedi mi bu adamın kafasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ne bilim olm nerden girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kafasının arkasından girdi abi milliyet.com yapmıştı ya fotosunu hatırlamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gormediim icin hatirlamam zor. arkasini donmustur belki ates edilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 o videodan bi bok anlamadım. ne ara ates ediliyor filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi ben mi yanlış görüyorum ateş açan aracı anlamadım ama o kovanların orda ne işi var. ana yoldan geçen beyaz araç değil mi saldırganların aracı ? hani kovanlar o kaldırıma nasıl gitti. beyaz araç tam yolun T kısmında olduğu zaman ateş açıyor sanırım. garip geldi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 YOLDAN GEÇEN ARABA ATEŞ ETMİYOR ULAN ARAYA GİREN BEYAZ CONNECT ATEŞ EDİYOR TAM ÖN KOLTUĞA!! onun için şöföre bişi olmuyor eğer önden ateş edilseydi şöför de giderdi. arkadan ateş edildiği için şöförün menzil açısı daralıyor hem asistanı hem ibo vuruluyor sadece arabadan inen lavuklar öldü mü diye kontrol etmeye giderken şöför anlıyor ve kaçıyor bu abi ya kim dedi size öndeki araç ateş etti dşye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 önünü kesen tam görünemeyen beyaz arabadan ateş ediyorlarda bu kameranın sağa sola dönmesi falan nedir ben çözemedim yani. sanki haberleri varmış da çekelim bari tv ye veririz demiş adamlar. bütün olayları kameralar çekmiş fotopraf çektirmesinden tut vurulduğu ana kadar. komplö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 escape said: kim dedi size öndeki araç ateş etti dşye arkadaki arabada korumalari oldugunu soyleyen kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 olm benim de kafam karışıt şimdi. olayı anlatan spiker "öndeki korumaların aracından inen şahıs kovanları topluyor" dedi. ee olm bu adama mermi nasıl girdi arkadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 arkadaki connect koruma arabası abi, fazla yoruyorsun kendini bence zorlama ehu:D önden saldırıldı ibo'nun arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 haydi bismillah sabaha kadar çözülecek bu problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 TAMAM BEYLER O ZMAN İTİRAF EDİYORUM ARKADAN ÖNCE BEN SIKTIM SONRA ÖNDEN BİZİM YOLDAŞLAR SIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Adam arka koltuktan bir şey alıyordu belki olamaz mı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar