Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

niye koymuşlar peki o kısmı lan bi dakka çok cahilmişim ben
vay anasını

o çekirdeği fırlatsın diye yani merminin giren kısmını
o kovanda barut dolu
silah horozu iğneye vurur iğne de kovanın arkasına vurarak barutu sıkıştırır sonra barut patlar ve çekirdeği fırlatır

şimdi mermini namlu içinde nasıl gittiğini ve her namlunun bir parmak izi gibi izi oldugu size burda anlatrdım uzun uzun ama gerek yok ^^
Sosyal ağlarda paylaş

filmlerde görmedinizmi böle yavaş çekim silah ateş aldıktan sonra çın çın yere düşer kovanlar işte o merminin alt kısmı.Size ufacık gelebilir o 5,62 ama silah namlusundan cıkarken dönerek cıkıyor matkap gibi adama girdimi o 5,62 keleş mermisi deşer.Hatta g3 vardır yaklasık 7mm arada 1,5mm fark var ufacık bir fark gibi gözüküyor ama önden paramak kalınlıgında girer arkadan futbol topu büyüklügünde delik oluşturarak çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

niye koymuşlar peki o kısmı lan bi dakka çok cahilmişim ben
vay anasını

arkasında yuvarlak bi kısım varya. Tetik oraya çarpıyor orası mermiyi ateşliyor. O kısımdan uçtaki merminin olduğu kısma kadar arada barut var o basınça uçtaki mermi fırlıyor geri kalan kısımda sıcak bir halde yere düşüyor ya da cilde değiyor yakıyor falan. Kurtlar vadisinde görmüştüm. dsaf
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

aquila said:

bana ne abi kovanindan, istersen o kadar mermiyi adam sokarsin diyorum ben.

istersen adama füze bile sokarsın atabilecek ekipmanın varsa.
Ama elde tutulabilen sabitlenmesi gerekmeyen hiçbir silahla 6-7mm üzerinde bi mermi atamazsın. Mermi boyutu büyüdükçe tepki şiddeti de artıyor.

yıllık 400m dolar kazanan bir şirkette patronun oğlu konumundayım ve adama füze sokabilecek ekipmanım allaha şükür var
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

abi girmesine girerde o mermiyi atabilmek için silahı yere montelemek gerek. Eldeki silahla nereye atıyosun 5cm'lik mermiyi?
hiç mi mermi kovanı görmediniz? CS'de bile var AK47 kullanırken takır takır yere düşen şey işte o geri kalan kısım.

silaha gerek yok kardeş getir bana sokarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...