aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bana ne abi kovanindan, istersen o kadar mermiyi adam sokarsin diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 "roket adam" said: niye koymuşlar peki o kısmı lan bi dakka çok cahilmişim ben vay anasını o çekirdeği fırlatsın diye yani merminin giren kısmını o kovanda barut dolu silah horozu iğneye vurur iğne de kovanın arkasına vurarak barutu sıkıştırır sonra barut patlar ve çekirdeği fırlatır şimdi mermini namlu içinde nasıl gittiğini ve her namlunun bir parmak izi gibi izi oldugu size burda anlatrdım uzun uzun ama gerek yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 filmlerde görmedinizmi böle yavaş çekim silah ateş aldıktan sonra çın çın yere düşer kovanlar işte o merminin alt kısmı.Size ufacık gelebilir o 5,62 ama silah namlusundan cıkarken dönerek cıkıyor matkap gibi adama girdimi o 5,62 keleş mermisi deşer.Hatta g3 vardır yaklasık 7mm arada 1,5mm fark var ufacık bir fark gibi gözüküyor ama önden paramak kalınlıgında girer arkadan futbol topu büyüklügünde delik oluşturarak çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hmm, aydınlandım lan, sağol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 "roket adam" said: niye koymuşlar peki o kısmı lan bi dakka çok cahilmişim ben vay anasını arkasında yuvarlak bi kısım varya. Tetik oraya çarpıyor orası mermiyi ateşliyor. O kısımdan uçtaki merminin olduğu kısma kadar arada barut var o basınça uçtaki mermi fırlıyor geri kalan kısımda sıcak bir halde yere düşüyor ya da cilde değiyor yakıyor falan. Kurtlar vadisinde görmüştüm. dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 BEN ANALTICAM LAN KİMSE BİŞİ ANLATMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi napıyosunuz siz durun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aquila said: bana ne abi kovanindan, istersen o kadar mermiyi adam sokarsin diyorum ben. istersen adama füze bile sokarsın atabilecek ekipmanın varsa. Ama elde tutulabilen sabitlenmesi gerekmeyen hiçbir silahla 6-7mm üzerinde bi mermi atamazsın. Mermi boyutu büyüdükçe tepki şiddeti de artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dusuncelihayvan said: aquila said: bana ne abi kovanindan, istersen o kadar mermiyi adam sokarsin diyorum ben. istersen adama füze bile sokarsın atabilecek ekipmanın varsa. ahkikokoko:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dusuncelihayvan said: aquila said: bana ne abi kovanindan, istersen o kadar mermiyi adam sokarsin diyorum ben. istersen adama füze bile sokarsın atabilecek ekipmanın varsa. Ama elde tutulabilen sabitlenmesi gerekmeyen hiçbir silahla 6-7mm üzerinde bi mermi atamazsın. Mermi boyutu büyüdükçe tepki şiddeti de artıyor. yıllık 400m dolar kazanan bir şirkette patronun oğlu konumundayım ve adama füze sokabilecek ekipmanım allaha şükür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=czkGkdZm7Sk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dusuncelihayvan said: abi girmesine girerde o mermiyi atabilmek için silahı yere montelemek gerek. Eldeki silahla nereye atıyosun 5cm'lik mermiyi? hiç mi mermi kovanı görmediniz? CS'de bile var AK47 kullanırken takır takır yere düşen şey işte o geri kalan kısım. silaha gerek yok kardeş getir bana sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 AHHAHAHA UHAH AHAHAHAHAH ABİ ŞU SON 2 POST YARDI BENİ YA AHAHSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 herkes de silah uzmani olmus masallah. kantir strayk sen nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DD1znKK7vis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya sole bisiy kullansalardi ? aman yarabbi .50 cal, bunun cekirdegi kelesin mermisinin tamami kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 şu konu her bumpladığında nihat doğanın "nooldu? ibraæem abi ibraæem mi oldu? bakınnn.." lı cümleleri geliyor aklıma hemen başında videonun http://www.youtube.com/watch?v=B-emeManrfY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/84/Rifle_cartridge_comparison_w_scale.png en soldaki .50cal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çok büyük gibi duruyoda penis kadar bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 işte kadınlarımızın değerini burda anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet işte o nu da bununla atabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yanlız çoğu kişi gündemi fazla meşgul etti demişte. Güncel başlıklardan düşmüyor 44 sayfa olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 uplamayalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bizi vursalar konuşmazsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar