Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 üzülmem diyip gebersine kadar giden yorumlarla prim yapmaya çalışanlarla dolmuş topic Olur öyle 50yi geçer akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bana gore ates acan adamlar oldurmek maksadiyla ates etmemisler ve iyi nisanci da degiller bence bu sonuc ates acanlar icinde surpriz olmustur cunki neden: eger gercekten oldurmek isteselerdi ellerinde fazlasiyla firsat vardi 1. kelesle ates etmisler 2. saat gec ve hava karanlik 3. ibo korumasiz 4. acik alan ve kacip siper alip saklanabilecegi bir yer yok 5. kalabalik bi yer degil 6. kacabilecek yeteri kadar zamanlari vardi,yani ibo yere dustukten sonra emin olmak ve isi saglama almak icin (eger gercekten oldurmek istedilerse!) yanina gidip blank point kafaya iki el daha ates edebilirlerdi bunu yapabilicek zamanlari ve imkanlari vardi ama yaylim atesi acip kacmayi tercih etmisler bana gore amaclari korkutmakti yada yaralamak fakat planladiklarindan fazlasini gerceklestirdiler (ama benim dedigimin terside olabilir yani oldurmek isteyipde olduremediler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben bunu fake sanıp 2. postta şaka yapmıştım. ne acayip görünmüş lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi senaryo güzelde adam arabanın içindeymiş, ateş açılır açılmaz şoförü gaza basıp kaçmış yani öyle açıkta duran bir hedef değil bence gayet öldürmek içn ateş açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sipeyskeyk said: ne biçim kardeş lan o, adam acımasız . mafya hacı bunlar kardeşi korumalarıyla zamanında ibo ya ters yaptı diye plak şirketi basmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ibrahim tatlıses öldi mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cambazct said: bana gore ates acan adamlar oldurmek maksadiyla ates etmemisler ve iyi nisanci da degiller bence bu sonuc ates acanlar icinde surpriz olmustur cunki neden: eger gercekten oldurmek isteselerdi ellerinde fazlasiyla firsat vardi 1. kelesle ates etmisler 2. saat gec ve hava karanlik 3. ibo korumasiz 4. acik alan ve kacip siper alip saklanabilecegi bir yer yok 5. kalabalik bi yer degil 6. kacabilecek yeteri kadar zamanlari vardi,yani ibo yere dustukten sonra emin olmak ve isi saglama almak icin (eger gercekten oldurmek istedilerse!) yanina gidip blank point kafaya iki el daha ates edebilirlerdi bunu yapabilicek zamanlari ve imkanlari vardi ama yaylim atesi acip kacmayi tercih etmisler bana gore amaclari korkutmakti yada yaralamak fakat planladiklarindan fazlasini gerceklestirdiler (ama benim dedigimin terside olabilir yani oldurmek isteyipde olduremediler) ibo korumasız değilmiş koruma haliyle uzun namlulu saldıraya hazırlıksızmış. bunun haricinde saldıranlar kafasından vurulan bir adamın yaşama ihtimalini pek düşünmemişlerdir sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Rastgele taramışlar işte arabyı sonra basıp gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 felsefesiyle hayatimda bir cok onemli karar almama yardimda bulundu. umarim hayata dort elle sarilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tamda bir sitede kasetlerin çok satma tekniklerini okuyordum. şimdi tatlıses kaset falan çıkarırda şaşırmam. veya şarkı söyleyemeyecek duruma gelirse eskileri şöyle bir toptan çıkarıp album yaparlar mı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Phyx said: felsefesiyle hayatimda bir cok onemli karar almama yardimda bulundu. umarim hayata dort elle sarilir ne felsefesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kadın döv kurşun sıktır felsefesi.çok eşlilik falan filan herahlde haha şarkıları tamamda ibodan ne felsefesi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hayat felsefesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Phyx said: felsefesiyle hayatimda bir cok onemli karar almama yardimda bulundu. umarim hayata dort elle sarilir akşama getirecem kabadayıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavuşmuyor dümeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yanlız ölmez de felç kalırsa bu ufak çaplı bi iç savaş çıkar aşiretler bazında, söyleyeyim de dursun bi kenarda. Onun dışında, ölür ya da ölmez, bi devrin bi parçası daha kapanıyor abi. Son 10 yılda ne kadar çok ünlü isim gitti lan.. Goldbären için özel not HEP BU AKEPE YÜZAÜNDEN AGA eheüheühehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fistan said: üzülmem diyip gebersine kadar giden yorumlarla prim yapmaya çalışanlarla dolmuş topic Olur öyle 50yi geçer akşamaprim yapmak ? Abi koskaca adamlarsınız ergen ergen konuşmayın lütfen yok popülerlikmiş yok prim yapmakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 17:30 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 görüşlerini belirten insanları kendince eleştirerek prim yapmaya çalışanlarla dolmuş topic. Olur öyle 50'yi geçer akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 eğer ölürse 70 i görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.e-bebek.com/i/p/300/80/mPRI-84580_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 asıl problem ölmesse bence. hastaneden cıkar cıkmaz ilk yapacağı albüm kendisinin en fazla satan plak rekorunu 2 ye katlar rahat. insan doğası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit said: 17:30 dan sonra buna ben güldüm ama ya gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 saturn said: 31. sayfa ve espri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar