roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Adam yırttı beyler. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GwindonSurion said: HEM BİLGİ SORUP HEMDE HASTANEYİ ARAYIP BENİ ŞİKAYET EDİYORSUNUZ BİRAZDAN NETBOOKUMU DA ALABİLİRLER less than 5 seconds ago via web ARKADASLAR BEN NETBOOKUMLA VİNNLA İNTERNETE GİRİYORUM BANA ALAKASIZ SORULAR SORMAYIN BEGENMEYEN TAKİP ETMESİN.. half a minute ago via web birisi gelip zorla telefonumu aldı hastaneyi arayıp beni şikayet edenlere yazıklar olsun ahahdhhahadgSDGASGADF AHAHAHAHAHA ahhah abi adam hayatına ilk defa baya bi kişi tarafından takip ediliyo an itibariyle ondan heyecanlı biraz galiba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 "roket adam" said: İŞTE İBO'YU VURAN SNİPER: http://capsverlan.com/show-image.php?id=63fffb40fca36daba8bd061403d04b45 abi sözlüğe de koymuşsun şunu ya, çok kötü :D vuran sniper diyosun, hedefte ibo var. capsteki inanılmaz mantık hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Oturup ben yapmadım zaten, incide yapmışlar orda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 "roket adam" said: Oturup ben yapmadım zaten, incide yapmışlar orda gördüm. o zaman yanlış lanse ettin bab:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 duygucetinkaya Duygu Çetinkaya by ilkekaya MASLAK ACIBADEM'DEYİM İBRAHİM ABİ AMİLYATA ALINDI ŞUAN apuahuhuhrauhrau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://haber.ekolay.net/Haber/2705/749330/tatlisesten-tehdit-o-kalemler-kirilir.aspx ben şu mevzudan şüphelendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://twitter.com/#!/oktykrc abi nası korkmadan böyle şeyler yazıyo insanlar kendi ad-soyadlarıyla orta yere cidden aklım almıyor herifin mafya bağı ortada boş vakitlerinde eğlencesine bile tartaklayabilirler adamı sdkjldfsj hadi onları geçtim bi sürü manyak hayranı var onlardan da mı korkmazsın ben mi ödleğim lan acaba temkinliyim diyelim. hoş yazacağım bişey yok kendisi hakkında, birinci elden bir bilgim olmadığı için bir kanıya sahip olmam elalem hakkında o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yok yok, temkinli olmak lazım tabii bu kadarı da fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oktykrc evet abi herseyi belli gddfdgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya abi apaçi işte koyun götüne ya takıldıgınız şeye bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dom dom kursunu degmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fin said: oktykrc evet abi herseyi belli gddfdgfdg oktay karaca fotoğrafı var daha ne sdfg çok zor olmasa gerek bulması. Biz google'la bile bir yere kadar buluruz. Bulmak isteyen başka türlü hayli hayli bulur. Neyse, şu elemanı da takdir ettim: http://twitter.com/#!/alisanalisan ibo'nun götürüldüğü hastanede yatan bir hasta olarak güzel çıkarımları var. said: alisanalisan alişan alişan bu ülkede kimse demokrasi var demesin telefonumu gasp ettiler, ama bu onların suçu değil bu bilgi akışını engellemek isteyenlerin suçu. tabi işkembeden sallıyorsa bilemem ama o zaman da baya başarılı yani gene takdir ederim. Ama sanmıyorum tr'den böyle başarılı troll çıkacağını sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Garanti sallıyo o yaa ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 asdafasfda alisanalisan bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 basın özgürlüğü savunuculuğu kess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi niye sallasın ya. prim yapılıcak bi konu mu? sen olsan sallarmısın? adam yarım saatte +500 follower yakaladı bu arada dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: abi niye sallasın ya. prim yapılıcak bi konu mu? sen olsan sallarmısın? adam yarım saatte +500 follower yakaladı bu arada dfds hmmmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çoh üzüldüm vahh vahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yazıldı mı bilmiyorum ama canlı olarak şurayı takip edebilirsiniz; http://twitter.com/alisanalisan Adam yan odasında ibrahim tatlısesin. Devamlı bişeyler yazıyor. Followerları her dakika 50 50 artmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam kekliyo bence herkesi sdhsaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ohyeah said: Yazıldı mı bilmiyorum ama canlı olarak şurayı takip edebilirsiniz; ehueh abi 2 mesaj üstünde onu konuşuyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 2. kez ameliyata alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar