Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bence böyle bir konu olsun, benim gibi denememiş ama "olabilirmi lan acaba" diye düşünenler sorsun sorularını, test etmiş olanlar da cevaplasın oluyo olmuyo diye. İlk soru gelsin benden. Cho'gall fightında random 3 kişi Cho'gall'a tapmaya başlıyor. Bu olay Tremor Totem ile kaldırılabiliyor mu? Deneyenler cevaplasın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kaldırılmıyor, interrupt edilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bi tanede benden o zaman, Halfus HC, interrupt ıcın son stunda mage blink + cs yada birine BoP + interrupt yapılıyorya.. orda Hunter nether ray ile pet interrupt yapabilirmi ? yada felhunter ile warlock ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 İns'i darkmoon card için ve biraz para gelsin diye Mysterious Fortune Card'lar için kasmaya başlamıştım. (alt karaktere) lakin kasarken çok sıkıldım, hiç oynayasım gelmedi. tekrar başladığım dönem olduğundan ana karakterim içinde kasmam gerekiyordu ve üst üste 2 karakter kasmak bana aşırı derece sıkıcı geldi. Şimdi bugün zar zor 75 yaptım, en üst seviye ins'i aldım fakat kasmaya devam etmek için 80-81 itemlerini teach etmem gerektiğini gördüm. Yeter lan kasmam daha dedim :( Şimdi benim ana karakterde Ench - Tailor var. Tailor 525, Ench 465'e kadar kastım. Ench'i sıfırlayıp Ins'i alsam mı? Guild de Ench var, para getirmiyor dediler. Tailor için gerekli ENch itemi sadece hpynotic dust, onu da satın alıyorum ucuza bol bol, Ench'i kasmak için 7-8k gold harcadım, zaman vs. kıyamıyorum. Ins kasmaya değer mi Ench'i silip ? Ins-Tai olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ya da düşündüm de tailor'ın da hiçbir getirisi yok ki, epiclerimi vs. diktim. Ench - Ins gitsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 insc güzel meslek shoulder için rep kasmana gerek kalmaz yeni karakterse filan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Classını bilmiyorum ama özellikle direct damage üzerine bir karakterse tailor back enchantı efsanedir.Dot olayını bilmiyorum int aktifken refresh gerekiyormu eğer gerekmiyorsa direk best yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu ins olayında benim bir yanlış anlama durumum olmuş onu çözdüm asdfasd ayrı birşeye geçelim o zaman arcane mage ile oynuyordum ben pve spec olarak, 15k dps min. yapıyordum. Lakin herkes ağlamaklı olunca, spamcı falan diyince en önemlisi mana sorunu yok diyince herkes Fire Mage'e geçtim. Ama dps 8k'ya düştü. Buradaki topici okudum, elitist jerk'e vs. baktım ya ben beceremiyorum ya da bir şanssızlık var bende crit konusunda, Arcane mage'e geri dönsem mi acaba? Hangisi daha iyi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Lightweave Embroidery casterlar için en iyi profession enchantı şuan edit: eh geç kalmışım := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 arcane mage çöp şuan, yakında revamp gelecek diyorlar, şuan için pvp frost, pve fire en geçerli bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bende Engineering kasmaya başladım, bir günde 300 oldu pekte para gitmedi, yarına 525 yapmak istesem ne kadar goldum gider sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Arcane mage çöp değilde viable olan fight yok fazla birde belli bir gear seviyesinden sonra iş yapmaya başlıyor stat dengesi vs. Ayrıca mage başlığına dönüp neleri kullandığını hangi rotasyonu takip ediyorsun falan armory ile birlikte koyarsan yardımcı olmaya çalışırım ayrıca magesen tailor kesinlikle kalsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 mage başlığını okudum ve aynısını kullanıyorum 1.5 gündür de ne bilim asdfsd tatmin etmiyor beni, döneyim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ya guilddeki üye sayısı ile kazanılan guild exp arasında bir bağlantı yok değil mi ? Olduğunu iddia eden bir arkadaşım varda sfsdsdf Yani 80 kişilik bir guild ile 20 kişilik bir guild aynı etkinlikleri yapsa, aynı exp'i alır değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ad3m said: Classını bilmiyorum ama özellikle direct damage üzerine bir karakterse tailor back enchantı efsanedir.Dot olayını bilmiyorum int aktifken refresh gerekiyormu eğer gerekmiyorsa direk best yani. gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 DarKRideR said: Ya guilddeki üye sayısı ile kazanılan guild exp arasında bir bağlantı yok değil mi ? Olduğunu iddia eden bir arkadaşım varda sfsdsdf Yani 80 kişilik bir guild ile 20 kişilik bir guild aynı etkinlikleri yapsa, aynı exp'i alır değil mi ? Çok üyen var ise çok dungeon yapan var demektir. böylelikle daha hızlı xp kasarsın. 23 e kadar günlük cap var. 23 den sonra cap olmadığı için ne kadar kalabalıksan o kadar hızlı kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar