Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KK: askerlik 6 aya inecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üni mezunları için değil ama o, üni mezunları için yazın gidip gelebilecekler askere diyor ama yalan olur bence. şimdi bir daha okudum yazları askere gidip gelicek okulu bitince de askerliğini yapmış sayılacak demek üni hayatı boyunca her yaz askere gidecek demek bu asd
Mesaj tarihi:
staj ve yaz okulu diye şeyler var ki çok süper şeyler bunlar. yaz tatilini alıyo çıtır çıtır akşam simidi gibi yiyolar.

yani kanun çıksa bile bi kişi bile yazın gitmez askere.
gidebilir de gerçi. ama gitmem ben. tembellikten staja gitmeye üşeniyorum, askerliğe mi gidicem bi de. zorunlu yapmaya kalkışmasınlar ama.
Mesaj tarihi:
Bizim okulda yaz okulu yok bütünleme sınavları var, temmuz başında bitiyo.

2yaz staj yapsa bi öğrenci okurken 2 yaz da gidebilir askerliğini yapmaya.

ya da aöfleri düşündüğümüzde onlar rahatça yapıp aöf dersanelerine de gidebilir.
Mesaj tarihi:
bekliyoruz artık düzgün bişi olsun şu askerlik

6 ay da çok geliyor bana.askere harcayabilceğim en fazla süre 1 ay acemi birlik 1 ayda ustada tamamdır yeter
Mesaj tarihi:
ya yeter çevirin işte bedelli askerlie. hem gelir sağlanmış olur. hem de milletin 6 ay'ı çim biçmekle boşa gitmez. profesyonel orduya da ne zaman geçilicekse artık...
Mesaj tarihi:
üniversite öğrencilerinin askerlik hizmetini yaz tatillerinde tamamlamaları iyi fikir. zaten zorunlu olacak hali yok isteyene böyle bir imkan sağlanacaktır. ilk 2 sene zahmet edip kalmasınlar bütünlemeye biz de okuduk üniversite, çalışınca oluyor sürtünce kalıyorsun bütünlemeye. zaten çoğu bölümde ilk 2 sene ne stajı.
  • Yeni Oluştur...