lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25191729/ ''Bedelli askerliği gündeme getiren biziz, bir sefere mahsus olarak bedelli askerlik için kanun teklifi verdik, çıkaracağız bunu. Askerlik süresini 9 aya indireceğiz, aşamalı olarak 6 aya kadar indireceğiz, daha küçük ama daha profesyonel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 üni mezunları için değil ama o, üni mezunları için yazın gidip gelebilecekler askere diyor ama yalan olur bence. şimdi bir daha okudum yazları askere gidip gelicek okulu bitince de askerliğini yapmış sayılacak demek üni hayatı boyunca her yaz askere gidecek demek bu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 mmh, tsk RAGEEEEEEEEEE açamaz zaten artık, gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 staj ve yaz okulu diye şeyler var ki çok süper şeyler bunlar. yaz tatilini alıyo çıtır çıtır akşam simidi gibi yiyolar. yani kanun çıksa bile bi kişi bile yazın gitmez askere. gidebilir de gerçi. ama gitmem ben. tembellikten staja gitmeye üşeniyorum, askerliğe mi gidicem bi de. zorunlu yapmaya kalkışmasınlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Aslında bu askerlik işi biraz kızışsa akp de biz askerliği 3 aya indiricez dese böyle böyle bir rekabet oluşsa sonunda kazanan biz olsak asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 CHP iktidar olamayacağına göre RTE'nin dedikleri daha realistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bizim okulda yaz okulu yok bütünleme sınavları var, temmuz başında bitiyo. 2yaz staj yapsa bi öğrenci okurken 2 yaz da gidebilir askerliğini yapmaya. ya da aöfleri düşündüğümüzde onlar rahatça yapıp aöf dersanelerine de gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 1,5 aydan bölüştür işte üç-dört yaz boyu gider askere, hem fit kalır^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yazları askerlik yapacakmış uniler bermuda şort havai gömlek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ipad de vericeklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sömestır tatillerinde de 10 gün gitsek askere , 5 sene üniversite okuyoruz desek ortalama 50 günde ordan düş , şahane diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bekliyoruz artık düzgün bişi olsun şu askerlik 6 ay da çok geliyor bana.askere harcayabilceğim en fazla süre 1 ay acemi birlik 1 ayda ustada tamamdır yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Staj defterigibi defter de tutacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Benim komutan cumartesileri yakmış yaaaa, 36 gün yapmıştım ben askerliği 30 yazmışlar adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ya yeter çevirin işte bedelli askerlie. hem gelir sağlanmış olur. hem de milletin 6 ay'ı çim biçmekle boşa gitmez. profesyonel orduya da ne zaman geçilicekse artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bedelli askerlik herkesin yararına olmaz herkesin 30k para çıkarıp koyabilecek gücü yok ondan bedelli gelmesede olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ya bide bedelli 83 lülere filan oluyor bi 25 e indirseler bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 parayla askerlik e$itlik ilkelesine aykiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bedelli 25'e inse, bi de gelecek yıl çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cool story bro olur o 25 yaş falan. minimum 28-29, altı hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yap bi 25 hacı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 83lüyüm askere gitmedim Oyum her zamanki gibi chp ye. Yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 askere gidin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 üniversite öğrencilerinin askerlik hizmetini yaz tatillerinde tamamlamaları iyi fikir. zaten zorunlu olacak hali yok isteyene böyle bir imkan sağlanacaktır. ilk 2 sene zahmet edip kalmasınlar bütünlemeye biz de okuduk üniversite, çalışınca oluyor sürtünce kalıyorsun bütünlemeye. zaten çoğu bölümde ilk 2 sene ne stajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Esh said: parayla askerlik e$itlik ilkelesine aykiri. esitlik isteyen kim abi, parasi olna versin gitmesin iste. fakirlerde gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar