Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 smarthan said: space colony vardı bi de. çok sevmiştim zamanında :P çakma sims gibimiydi bu? eet süperdi habire ciftleştiriodum uzay deneyi olsun diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Marl0_on said: mdk yamulmuyorsam mdk 1 97 goty ödülü bile aldı. yerlere göklere sığdıramıyordu kimse. ekran kartı istemeden sadece cpu gücüyle inanılmaz iyi grafikleri var diye teknik olarak, single playera da inovasyonları yüzünden de gameplay açısından herkes aşık olmuştu oyuna 97 yılı için çok fazlaydı mdk ya. davir perry tekrar oyun yapmaya dönmeli kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 scorch said: smarthan said: space colony vardı bi de. çok sevmiştim zamanında :P çakma sims gibimiydi bu? eet süperdi habire ciftleştiriodum uzay deneyi olsun diye sdf evet evet o :D bazı gezegenlerde uzaylı saldırıları ile uğraşıyoduk falan bi de. çok uyuzdu edit: çiftleştirme derken ? o kadar hatılarmıorum ya. belli aralıklarla dünyadan gemi ile gelmio muydu adamlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 scorch said: smarthan said: space colony vardı bi de. çok sevmiştim zamanında :P çakma sims gibimiydi bu? eet süperdi habire ciftleştiriodum uzay deneyi olsun diye sdf ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gecen ay oynadığım rpg Drakensang - The River Of Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dark colony diye bi rts vardı ufakken hayatsız gibi oynardım da o zamandan beri bi kere bile biyerde lafının geçtiğini duymadım süper oyundu. akşama indirip oynucam hatta çok canım çekti euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 şahane oyundu ya dark colony bölüm sonu videoları feci sertdi hala aklımda. orta okulda nasıl izler bırakdıysa bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 heavy metal fakk vardı bi de meme var diye oynuyoduk sdf dereli bölüme kadar geçmiştim daha geçememiştim http://ecx.images-amazon.com/images/I/5197T48HS3L.jpg edit: o zamanlar bu kadın daha taş geliodu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 menüsünde heavy metal fire diye bi şarkı çalıyordu julie strain söylüyordu hatta galiba unfunfunf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çok zordu bu oyun, bitirene kadar canım çıkmıştı ama acayip zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 arcane said: Project IGI Abi naptin ya, overrated bile olabilir Project IGI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Snake said: çok zordu bu oyun, bitirene kadar canım çıkmıştı ama acayip zevkliydi. ya o dereli bölümü nası geçmiştin. dereli dediğim hani orman teması var. yeşil canavarlar falan. ortada dere akıyor dereyi takip edip milleti patlatarak ilerliyoruz. şelale vardı sonunda ordan mı düşmemiz gerekiodu ? (hatırlıyosan tabi :P ) kaç sene oldu hala aklıma geldikçe ordan düşsem geçilir miydi bölüm diye düşünürüm kıyafetleri çok güzeldi bi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 project igi'yi ilk oynadığım zaman ekran kartım yetmemiş ve aşırı derece bozuk grafiklerle oynamış sonra da pes edip silip bir daha da ellememiştim. o yüzden iyi mi kötü mü yorum yapamıycam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bi de bu. müthiş oyundu. http://www.kucukoyunindir.net/wp-content/uploads/2010/08/croc-2-indir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 smarthan said: ya o dereli bölümü nası geçmiştin. dereli dediğim hani orman teması var. yeşil canavarlar falan. ortada dere akıyor dereyi takip edip milleti patlatarak ilerliyoruz. şelale vardı sonunda ordan mı düşmemiz gerekiodu ? (hatırlıyosan tabi :P ) kaç sene oldu hala aklıma geldikçe ordan düşsem geçilir miydi bölüm diye düşünürüm kıyafetleri çok güzeldi bi de :P 11 sene oldu oyunu oynayalı nası hatırlıyım 8-) youtubeda var ama walkthrough videosu ordan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fahrenheit muhtesemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 wow var mesela pek tutulmadı çoğu çevre tarafından. sonra call of duty 2 var bi tane. millet sıkıldı hep world war oyunlarından eğlenceliydi ama çok az kişi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cod 2 hala bütün netlerde oynanıyor counter gibi yau ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tomb raider: the last revelation tomb raider anniversary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 half life serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dota var panpa hiç biriniz farkında değilsiniz böyle şahane oyunun o kadar geniş o kadar çok haritası var ki yani böyle overrated bişi olamaz. warcraft 3 neymiş. ps:ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dune 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 shadow watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 word of warcrafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar