idilik Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.google.com.tr/search?q=how+to+stop+biting+nails&hl=tr&prmd=ivns&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&sa=X&ei=bKx6TYeHCY7AswbhwtjqBw&ved=0CFQQqwQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çok çılgınmış sizin üniversite senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Seagle gelecek ve Fiesta alın diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bella said: çok çılgınmış sizin üniversite senko. beklerim ziyarete ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 senko said: Dartanian said: yeni kasa mı senko? abi corsa alcaktım sdf yok cocugun ki eski kasaydi ama corsa alan 1-0 yenik basliyor soyliyim. bmw 116 fln ideal ama bak. Biri 20bin diğeri 40bin biri kaç kuruş yakıyo diğeri kaç kuruş eskiyse kız haklı yeniye de binmezse kızın abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 "roket adam" said: Seagle gelecek ve Fiesta alın diyecek LAN GEÇ KALDIM OF YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 selam yeni geldin topice galiba hiç kız arkadaşının tırnağını ayda sümüğünü yedinmi bizimle paylaşırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 biraazdan yavuz gelir kızlara artislik olsun diye kitler topici kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahaha kermit ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çekirdeğim bitti ve market kapalı. sanırım topiği terketmenin vakti geldi benim için. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 seagle oje mi sürüyormuş. okuyamadım bütün konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evet her gün bi renk sürüyorum sonra da renklerin çekiciliğine dayanamayıp tırnaklarımı yiyorum dedi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abbov... gerçi bursalı makina mühendisi filan. hani bize konuşmak düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 SeaGle said: bursalı değilim gemlikliyim ben. demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şey gibi olmuş akşehirlilerin konyalı değilim akşehirliyim demesi gibi. konyalısın işte sende bursalısın sus otur yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ayrıca ne iğrenç ne pis bir konuymuş bu ya. okudum da biraz. bok, sümük filan hadi neyse de memeye kıl tüy yapıştırmak filan bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahah işte biz bunu yapmaman için özet geçmeye çalıştık ama kurtaramadık artık sen de bu muhabbetin bi öğesi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kermit said: şey gibi olmuş akşehirlilerin konyalı değilim akşehirliyim demesi gibi. konyalısın işte sende bursalısın sus otur yerine. abi sorma ya o çok bomba bişey konya'da ikamet ettiğim zamanlarda da çok duyuyodum o nası bi çelişkidir asdhdghdf antalya'da da serikliyim,manavgatlıyım demek meşhur nası bi aşksa anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben öğretmenin biri yüzünden başlamıştım tırnak yemeye. kadın her gün sınıfta tırnağınızı yemeyin, çok çirkin, sağlığınız bozulur vs. diye 10 posta nutuk atıyodu. niye yenir ki tırnak, çok acaip diye düşünürken bi anda merakla yemeye başladım. 18 seneyi geçmiştir heralde, hala yiyorum. öyle çok derine inmem , etini falan da olabildiğince kemirmemeye çalışıyorum ellerimin, ama tırnak makasını sadece ayak tırnaklarım için kullanıyorum diyebilirim. bırakılmıyo ya, eldivenle falan dolaşmak lazım heralde bırakabilmek için. serpil daçe, lafım sana. bu ellerin sorumlusu sensin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dişlerinizi çok severseniz, tırnaklarınızı gene ağzınıza götürürsünüz ama ısırmazsınız dişinize bişi olur diye. kesin yol. ve oje de gerekmiyor. http://forum.paticik.com/thumbnails/09a/f95/ab4/6da/9b9/588/0f3/b82/529/c9a/a6_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 seninkide şey gibi olmuş baba anne evladına içme sigara der sende gidip inadına içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahaha o nasıl bir psikoloji ya=) zaten hep yapma denileni yapın siz! şaka yaptım ben de sizdenim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 erkekler. kızlar garip bir şekilde ellere ve parmaklara çok bakıyor. biliyorum anlamsız ama öyle. yemeyin tırnaklarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şimdi böyle dedim diye herkes tırnaklarını yicek. kızlar bana kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar