Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/v/Zm7gEDhrPfk allahım sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 OHAAAA!!!! ne zaman çıkıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 umarım biraz accleration deaccleration koyarlar oyuna. su haliyle sağa sola quake gibi strafe eden robotlarla havası kacmış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 9 kişilik indie takım ya pek umutlu değilim ama işte videoyu görünce çocuk gibi sevindim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 O mekanlar ne öyle ya eridim izlerken. Kredi kartını çıkarıp masaya vurdum, safasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sondaki fps sahnesinde ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kowloon city temalı bi çinli elamanın çizimleri vardı mekanlar ona benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 evet mekan tasarımları süper, ama sim olaymış http://www.hawkengame.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/Hawken_Desktop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sonraki fps sahnesini görmeseydim meh diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hayran kaldım resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 mekan güzelde robotlu falan pek hosuma gitmedi.bide yıkım yok gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 buna bende takildim. ama daha erken konusmak icin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 mekan tasarımları çok güzel, yakın şehir gösterimlerinde ghost in the shell, uzak şehir gösterimlerinde neon genesis evangelion çağrıştırdı bana, japon teması felan enteresan olmuş. kahverengi görüntülerde bir şey uyduramadım ama. heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Quel-Thul said: sondaki fps sahnesinde ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 heh güzel yapmışlar mekanları filan ama birebir cüce'nin yazdığını hissettim ben de. köşeden sarge çıkıp kubat demıca atlayacak diye bekledim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mekanlar grafikler guzel ama karakter animasyonlari cok sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 said: Yes, there is choppiness in the mech locations in the video, it’s because it was captured in slow motion with a spectator camera from demos recorded from network games. Actual network play looks fine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yalnzı bizim sölediğiimiz animasyon değil gameplayle ilgili. hani tamam mech warrior olmasına gerek yok, ama biraz farklı olsun standart fpsden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi zaten mech simulasyonu istiyorsan bu sene mechwarriorun yenisi cikacak aksiyon fps gibi olmasi guzel olmus bence, degisik front mission evolved'i satin almistim indirimdeyken, o fena degildi ama cabuk sikti (rebootun hikayesi settingi falan direk 00 gundamdan calinti zaten) onun yerine guzel olacak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bana şöyle güzel rpg ve strateji ögeleri olan bi mech oyunu onersenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 mech warriorın yenısı cıkmıyo, ne kadar iyi olacağı belirsiz bi crysis mod'u cıkııcak belki bi aralar bi i ihtimal bitirirlerse o kadar phobos yerine mecha kullnıyosak bi anlamı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi cikacakti ya, hatta burada acilmisti konusu konustuk sayfalarca, videosuna salya akittik islandik falan adamlarin websitesinde hala in development olarak gozukuyor robotechle olan copyright kavgasina ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.gametrailers.com/video/cockpit-gameplay-hawken/712356 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://reaction.ralfvandenboom.nl/img/s09c7rywFz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 son halindne beri toparlanmış baya be, biraz daha mechalık olsa hareketlerde canavar gibi olur. mekanlarda pek taş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar