Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adnan Polat yönetimi ve istifa sorunsalı

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

fener macindan once istifa olmasin da.

ama bugun de bi 2 yersiniz ankarada.

Arka Sokak 2
hoşgeldin.

ayrıca;
Bence istifa etmesin. Bu liselerilerden nefret ediyorum Galatasarayı babalarının malları sanıyorlar. Adnan Polat güzel işler yapıyor Sportif başarı yok. Ona katılıyorum ama gelecek için umutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

varsa daha iyisi gelsin. yoksa niye istifa ediyoki. ayrıca gs nin şu anki durumunun yönetimle alakası yok bence. tamamen futbolcuların artisliğine dayalı

Tam tersi...Sorun direk yönetimle alakalı....
Defalarca yazıldı, çizildi, yönetimin saçma sapan beceriksiz hataları...
Futbol dışında iyi şeyler yapılmış olabilir, fakat futbol yönetimi çok amatörce oldu geçen yıllarda...
Kalli'yi yolladın, hadi Cevat Güler'le şampiyon oldun ki sonun başlangıcı oldu bu biraz...
Herkes "yav hocaya gerek yok bu takım her türlü her yerde işi götürür iyi kadroyla" havası oluştu...
Skibbe'yi getirdin, yardımcılarını kovdun garip bir şekilde bir süre sonra...
Lincoln'u getirdin, adamın Skibbe tarafından bizzat röportajda söylemiş olduğu gibi ne içkisi ne gece hayatı vardı, gittin adamın soyunma odasında üstüne yürüdün, tehdit ettin (Haldun Üstünel)...(Transferlerde hep komisyon aldığı söylendi durdu çok gerçekliğini bilemeyeceğim
)
Meira'yı yolladın, adam arkadaşsızlıktan ve ilgisizlikten şikayetçiydi, ki ben gayet beğeniyordum o adamı, Hamburg maçına Kewell stoperde çıktın...
Skibbe'yi yolladın, Sami Yen'de Kocaeli'ne yenildi diye, sanki Bülent Korkmaz gelip herşeyi kurtaracaktı, onu da harcadın...
Rijkaard'ı getirdin, arkasında durdun tamam güzel, fakat garip transfer hamlelerine girdin 2. yarı, takım forvetsiz çıktı kaç maç, iyi yönetemedin olayı...
Ertesi sene dünyanın en kötü Galatasaray kadrosunu kurdun, Rijkaard'ı yolladın, Hagi'den medet umdun sanki siğirli değnekle bu iş olacaktı...
Olmuyor işte arkadaş olmuyor..Çünkü yönetmeyi, zor anlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorsun, aceleci davranıyorsun, akıllı kararlar alamıyorsun...
Takımda yabancı-yerli arasındaki kopukluklar, yabancıların mutsuzluğu ilk günden beri var...
Futbol şube sorumlusu dediğin kişinin görev ve yetkileri belirli değil, oyuncu ilişkilerine bakan, onlarla ilgilenen biri yok...
Daha yazılır da yazılır yani...
Sosyal ağlarda paylaş

bencede olay yönetimde.ancak bir o kadarda oyuncularda.adamlar o kadar alıştı ki hoca göndertmeye istedikleri an hocayı göndertiyorlar.tabi bunun sebebide gene yönetim.geçen yıl reykard bu oyuncuları istemediğini söylemişti ama inatla bu oyuncuları tuttukları gibi takımın en iyilerini yollayıp üstüne gs tarihinin en kötü kadrosunu kurdular.aklı olan hoca bu yönetimin olduğu takımın başına geçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olaya şu yönden bakın. TR'de hangi büyük lube yeni başkan gelse ilk 1-2 sezon fena saçmalıyor. Zamanla adamlar tecrübe kazanıyorlar. Büyük klub başkanı olmak kolay mı.

Aziz Yıldırım bence ölene kadar kalsın FB'de. Başta herkes onada sportif anlamda kafası basmıyor anca ekonomiye basıyor deniyordu. Adam bir sürü saçma iş yaptı sportif anlamda şimdi düzeltti. Altyapıya genç gelecek vadeden oyunculara yöneldi. 2 günde transfer yapmıyor Niang'ı uzun süre izlediler. Guiza gibi sırf gol kral olmuş diye para saçmıyorlar artık. Aceleye getirmiyorlar işleri. Demirören gibi gidip bir tarafı kalkmış yabancı isim yapmış TD getirmiyor artık.

Yeni gelecek adam ne yapacak ki? Oda 1-2 sezon işi öğrenecek onada istifa istifa denecek.

Adnan Polat bence ya şu ikide bir basın açıklaması yapıp içerdeki kavgayı dışarıya yansıtan adamlardan kurtualacak devam edecek. Yada basş edemiyorsa bırakacak. Bu liseliler huzur vermez bundan sonra.

Benim anlamadığım liseli olmaayn yarı GS'li mi oluyor. Liseliler tam GS'limi oluyor. Çok saçma bir durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Esh said:

fener macindan once istifa olmasin da.

ama bugun de bi 2 yersiniz ankarada.

Arka Sokak 2
hoşgeldin.

ayrıca;
Bence istifa etmesin. Bu liselerilerden nefret ediyorum Galatasarayı babalarının malları sanıyorlar. Adnan Polat güzel işler yapıyor Sportif başarı yok. Ona katılıyorum ama gelecek için umutluyum.
517 milyon tl borcu olan bir kulübün geleceğinden nasıl umutlusun anlatır mısın acıcık ?
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray spor kulübü galatasaray liselilerin babasının malıdır. önce bu anlaşılmalı. sonra zekeriya öz, nihat doğan gibilerin adnan polat tarafından kulübe üye yapıldığı, borcun katlanarak arttığı, kulübün birçok spor dalında rezaletler peşinde koştuğu hatırlanmalı.

bu mu başarı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ASDGFASDFSADF

G.Saray'da 'çiş' krizi!

G.Saray’da skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Divan Kurulu’nda ‘çiş krizi’ yaşandı...

Üyelerden Fırat Irmak, “Divan Kurulu çişini bile tutamayanlardan oluşuyor” sözleri üzerine Disiplin Kurulu’na sevkedildi. Kurul da ‘1 yıl hak mahrumiyeti cezası verilmesi’ isteğiyle yönetime ‘tavsiye kararı’ yolladı. Ama yönetim “Cezaya gerek yok” kararı aldı.

Bu divanda dile getirilince ortam gerildi. Yönetici Taner Aşkın “Tüzüğün 113. maddesi uyarınca, yönetim olarak ceza istenen arkadaşın itirazını uygun bulduk. Konu kapandı” diye konuştu. Divan üyeleri de “Disiplin Kurulu istifa etmeli” dedi. Disiplin Kurulu adına konuşan Turcan Bolayır ise “Kararı kabul etmeyen yönetimdir” diye sert çıktı. Mehmet Helvacı ve yandaşları ise kendilerinin böyle bir karara imza atmadığını bildirdi.

Kaynak: Habertürk

ASDFASDFASDFA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...