Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://i53.tinypic.com/ehxfus.jpg hanginiz sıfıra böldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 8.9'luk depremde elin gavurunu gayet sakin "woah its bigg" derken görünce, aklıma bizim gölcük depreminde camdan, balkondan sarkarak "allahuekber allahuekber" diye bağıran komşularımız geldi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ölü sayılarını ve yaşanan yıkımı kıyaslayınca pekte garipsenicek birşey değil bence. biz bu konularda eğitimli bir toplum değiliz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZgKNHuA13Xw&feature=channel_video_title bunun kaçışı güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Adamlar için ilk 30 saniye gayet normal bir deprem boyutu o yüzden hepsi normal duruyorlar ama sonra devam edip siddetlenince onlarda panikliyor haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tokyo Büyükelçimiz konuşuyo showda şuan,deprem 1-1,5 dk arası gittikçe şiddetlenerek devam etti diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abso baba, var ya citizenwatch youtube'da bi sürü videoya baktım 1. millet sakin yahu. bundan bi tane daha zor bulurum bak. 2. binalarda sway'i nasıl güzel görüyorsun var ya. yüksek binalar hafiiiif haffiiiiif gidip geliyorlar depremden sonra da. nasıl bi sakinlikle sönümlemiş keratalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bütün devrilebilecek eşyalar duvarlara sabit. Bizim evde olsa ne Tv kalır ne dolap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 8.9 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Absolut said: Bütün devrilebilecek eşyalar duvarlara sabit. Bizim evde olsa ne Tv kalır ne dolap. ya lcd'ler için strapler var ama bi garip geldi bana bunlar sadece öne düşmez hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi giden lcd olsun yenisini alırız ev sağlam kalsında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 eahha ya orası öle ama şunu da düşün. senin dolabın, rafların güvenli değilse ilk anda kafana bunları yiyeceksin evde iken. belki üzerine devrilip kafanı patlatacak, beynini akıtacak yanındaki dolap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o ne saçma birşey ya. o tarz şeylerin duvara monteli olması gerekiyor amacı gerçekleştirmek için arkadaya da gidebilir o sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 beynimiz aksın abi ev sağlam kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hiç komik bir mevzu değil ama 4chanda şu laf; **Earth used "Tsunami"! **... It was super effective! güldürdü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 arkada duvar var nereye gidicek ya : ) hani lap diye ortaya koymuyorsunuz demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Red said: beynimiz aksın abi ev sağlam kalsın öleyim ama ev sağlam kalsın diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tamda plamo siparişi vermiştim, o günde deprem oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Kaede said: http://i53.tinypic.com/ehxfus.jpg hanginiz sıfıra böldü abi bi yanesi yeterdi ikinciye ne gerek vardı. stacklenmezki girdap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ohoo bilgisayar televizyon sağlam kalmadıktan sonra napayım ebn öyle evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o kadar ciddi videodan sonra bu yardı. adam kesin zenci. http://www.youtube.com/citizentube?feature=ticker#p/c/5/YPwlKrqi0YE holy şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bakındım ama göremedim, depremden kaç dakika sonra tsunami vurdu, ve kaç kmlik sahil şeridi etkilendi? bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 17 saniye sonra ilk deprem dalgaları gelmeye başlamıştı diye duydum sanırım ama esas büyüğün ne zaman geldiğini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Trias said: Bakındım ama göremedim, depremden kaç dakika sonra tsunami vurdu, ve kaç kmlik sahil şeridi etkilendi? bilen var mıdır? ödev ise http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/usc0001xgp.php#details bir de noaa'ya sor onlar döner hızlıca http://ptwc.weather.gov/ istasyonlara süreler şurada var http://ptwc.weather.gov/ptwc/?region=1&id=pacific.2011.03.11.173210&obs istasyon lokasyonlarını sen bulursun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Can kayıpları açıklandı mı? Öğlen baktığımda min. 60 ölü filan yazıyodu da tsunaminin ne zaman vurduğunu ve o rakamlara tsunaminin eklenip eklenmediğini bilmiyorum. İşin kötüsü 4 tane filan nükleer santral etkilenmiş, birinin soğutma sistemi bozulmuş birinde yangın çıkmış filan. Nuke yemiş halleri bile dünyaya fazla, bi de bonus radyasyon yerlerse ne hale gelirler düşünmek bile istemiyorum. Creus said: ölü sayılarını ve yaşanan yıkımı kıyaslayınca pekte garipsenicek birşey değil bence. biz bu konularda eğitimli bir toplum değiliz çünkü. Aynı deprem türkiyede olsa nüfustan altı sıfır atarız lol. Bilinçsizlik te işin ayrı bi boyutu. Deprem bilincini filan geçtim, kitlesel bi mallık var millette. Eve geldiğimde haberlere filan bakındım işte görüntüleri filan gösterdiler, sonra 5-10 dk deprem uzmanı tsunami uzmanı filan gösterdi konuyu açıkladılar türkiyede deprem, tsunami olur mu filan onu anlattılar işte. Sonraki yarım saat "2012 gerçek mi oluyor?" "ünlü astrologların konu hakkındaki yorumları" "ilahiyatçılar bu konuda ne diyorlar?" "deprem kıyamet alameti mi?" "maya takvimieeee" moduna bağladılar. Tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar