sharky Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.abc.net.au/news/events/japan-quake-2011/beforeafter.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 dasaaa said: ticaret isteyince, elektrik de olunca ucuzlar. elektriğin hasını tüketen sen değilsin. fabrika tüketiyor. adamlar da hes'e falan girdi işte. üretici olacaklar en güzelinden Viktor said: degil bir nukleer, 30 nukleer santral kurulsa evlere verilen elektirigin ucuzliyicagini dusunen varmi bu ulkede? afdsadsf demisim zaten lol herzamanki gibi sanayiye indirim yapar konutlari oldugu gibi birakirlar, olmamis sey degil bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 İşin ilginci ucuzlayacak ama piyasa kanunları değişip satcıyı veya aracıyı kendimizin seçeceği hale geldiğinde. VE bu olacak ama öncelikle dediginiz gibi sanayiye uygulanacak ki uygulama basladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Şu doğalgaz ile elektrik üretme bokunu kaldırsınlar da ücret inmese de razıyım ben kendi adıma. Lan her kafamı çevirdiğimde o bacaları görünce içim sızlıyor anasını satayım. Doğalgaz lan, üretemediğin şeyle enerji üretmeye çalışıyorsun. TERMODİNAMİK KANUNLARI BİLE İSYANDA VERİM KONUSUNDA ehafsadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 o bacalar sağolsun Bursa'ya kar yağmaz oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Valla etkisi var mıdır bilmiyorum da, Bursa'ya cidden kar yağmaz oldu. Ben Gemlik gibi yerde diz boyu kar gördüğüm günleri bilirim, ki Bursada standarttı her kış adam akıllı bi kar yağışı. Bu sene 2 gün gördük geçti. Geçen yıl da yoktu diye hatırlıyorum. Böyle giderse kar görmek için dağa çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ona global ısınma diyoruz Bursaya has değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bölgesel iklim değişikliği de mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ısınsın bişey olmaz aslında, sadece 100 yıl sonra sıcaklık 9 derece artıcakmış, nolucak ondan ve bikaç felaketten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 9 derece bi artışı düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pL9bTnvNjO8&feature=player_embedded bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 O bacaların bursaya en az 2 derece etkisi oldu.Benimde her gördüğümde içim sızlar dışardan gelen doğalgazl için santral kurmuşuz nasıl bir mallıktır bu *facepalm* Hidrolik güneş rüzgar jeotermal santrallerine dönmeli.Trde ne kömür ne doğalgaz nede petrol var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 roland emmerich film çekse bu kadar olurdu ancak, 2013'ü youtube videolarını montajlayıp yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hidrolik termik olucağına nükleer olsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Sam said: roland emmerich film çekse bu kadar olurdu ancak, 2013'ü youtube videolarını montajlayıp yapabilir. bence kesin emmerich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 asduah emeriiiiich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Nükleer santrali inş durdurabilirler. Bu arada hızlı tren raydan çıkınca nazar değemesi gibi bizimkiler nükleer yaptıktan sonra nazar değerse ondan korkarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cuce said: http://www.youtube.com/watch?v=pL9bTnvNjO8&feature=player_embedded bu ne şöyle videolarada uyuz olurum ya, bilerek mi yapıyorlar oturup bi de bunu kesmekle mi uğraşıyorlar anlamıyorum. 30-40 saniye bişey olcak diye bekliosun tam bişey oluyor ya video biter ya kamera açısı değişir göremezsin. mesela dikkat edin haberlerde mobese kameraları. Hep öldürülen adam kare dışında öldüren kabak gibi ortada. bak yine sinirlendim. bi video daha izledim tsunami gemiyi apartmana çarpacak bekliyorum nasıl olcak diye tam gemi yaklaştı herif kameranın açısını değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cnnde falan insanlarin olum anlarin iveya ona sonuc verebilecek sahneleri kestiler bu son depremda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bi patlama daha olmuş diğer reaktörde. 1 i ağır 11 yaralı olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 SeaGle said: Valla etkisi var mıdır bilmiyorum da, Bursa'ya cidden kar yağmaz oldu. Ben Gemlik gibi yerde diz boyu kar gördüğüm günleri bilirim, ki Bursada standarttı her kış adam akıllı bi kar yağışı. Bu sene 2 gün gördük geçti. Geçen yıl da yoktu diye hatırlıyorum. Böyle giderse kar görmek için dağa çıkıcaz. said: Geçen yıl da yoktu diye hatırlıyorum. Böyle giderse kar görmek için dağa çıkıcaz. said: Böyle giderse kar görmek için dağa çıkıcaz. said: Böyle giderse dağa çıkıcaz. said: dağa çıkıcaz. SEAGLE VE AŞİRETİNDEN TERÖR SİNYALLERİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 2. bir büyük patlama oldu biraz önce reaktörlerden birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çekirdek güvendeymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ağır yazma gibi gelio o haber.. o kadar büyük patlama sonrası çekirdek nası güvende olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Önceden farkedip bütün tedbirleri çekirdeği korumak üzere ayarlamışlardır veya yalan söylüyorlardır halkı panikletmemek için. Yalnız devlet görevlileri sanki tsunamiyi kendileri yapmış gibi ne kadar pişman ve üzgünler halka konuşmalarında adam ha harakiri yaptı ha yapacak diyorsun. Bizde olsa çıkar yüzsüz yüzsüz ilahi takdir buymuş derler birde sırıtırlar sonra hesap soran olmayacağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar