Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kufretmez olm ildeniz, temiz adamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 11li gitti dediler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 cnn & bbc izliyorum saatlerdir, cidden benzerine sık rastlanamayacak bir felaket. gene de çok iyi karşılıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Amerika sahillerinde bir kaç botu batırmak dısında bir zarar vermedi henuz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 2-3 kişiyi denize götürmüş, biri ölmüş. diğeri de tsunamiyi fotolayacağım diye çıkmış. kayıp. akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hayır bunlar birde tsunaminin ne olacagını 15 saat onceden izliyip goren insanlar yani bu kadar salak olmamalılar. Gucu azalmıstır mantıgı bile orda olmaları için yeterli acıklama degil. Bu arada bir nukleer santralden sızıntı var deniyor. Oyle ise zaten minnacık yer japonya heryeri etkiler ülkedeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 santral patlasa abd yi bile etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tek bi santralde soğutma sağlanamamaya başlamış sızıntı başlarsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yazdım bunu bi kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 japonlarda rad-resistance var racial perk, dogusta gelio direk bide derprem filan su japon yeninin degeri dussun az plox, adamlarda rahatlar hem 3 sene once 1000 yen 11.6lira civari filandi simdi 20 liraya dayandi, japon barbie bebeklerimi alicam alamiyorum ya yen yuzunden, mutsuzluk direk 40 yilin basidna duzgun bi kenshin figuru cikti, bayram degil seyran diil hani ama alamiyoruz http://www.1999.co.jp/itbig14/10142080.jpg meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nissan qashqai'ler birbirine binmiş yanıyordu fabrika önünde, o kenshin'ler de bir depoda yüzüyor olabilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Absolut said: Bu arada bir nukleer santralden sızıntı var deniyor. Oyle ise zaten minnacık yer japonya heryeri etkiler ülkedeki. O kadar etkili mi ya sızıntı? Adamların yediği iki atom bombasından daha etkili mi diye sorayım yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.abc.net.au/news/video/2011/03/12/3162277.htm resmen cataclysm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Kırılan plakalardan araya doluyor tabi su! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Aket-Atum said: Absolut said: Bu arada bir nukleer santralden sızıntı var deniyor. Oyle ise zaten minnacık yer japonya heryeri etkiler ülkedeki. O kadar etkili mi ya sızıntı? Adamların yediği iki atom bombasından daha etkili mi diye sorayım yada japonlar nukleer sizintiyi caylarina karistirip icer, yemeklerine katarlar tat versin diye, bisicikte olmaz. saka bir yana gecmis olsun japon kardeslerime, nukleer fln bi sakatliklar cikmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bir sürü deprem anı videosu izledim adamların upload ettiği, japonlar hariç herkes koşuyor videolarda. Supermarkette falan adamlar şaraplar devrilmesin diye tutmaya çalışıyor standı. O denli güvende hissediyorlar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 17 sayfayı tek tek okumak zor geldi kafir oldukları için orada deprem oldu diyen bir şuğursuz çıktımı? Çıktı ise tam uğraşacak durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yok hayır senin dışında ortalığı karıştırmaya çalışan çıkmadı reported Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 e heralde kafir oldukları için bu oldu bunu belirtmeye bile gerek duymuyor kimse o kadar bariz durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yani, hepimiz biliyoruz kafir oldugu icin deprem oldu, ultra kafir olduklari icin tusunami vurdu, belirtmeye gerek duymadik gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://image.gxzone.com/images/c/e/ce7d82bfcaf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Kahretsin sabah sabah iş çıkar diye heveslenmiştim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 baska tsunamilere depremlere artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Valla dün aklıma gelmedi değil. İnsanlar konuyu açıp beklenen msj ları göremeyip hayal kırıklığıyla konuyu terketmesinler diye, günahlarının bedelini ödediler falan diyip kaçacaktım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar