Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=180936975282239 Eğlencede açmışlar da, böyle loopa giren ama arabada dinleyeceğim sakinleştiren müzik lazım. Transporter filminde felan da var böyle. Nedir bunun genre?
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 House, lounge, chillout www.di.fm
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 House biliyorum o değilde. Diğerleri tamamdır. Çok saol.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Melodic Trance'de ekleyebilirsin listeye.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Vocal trance başlıca hitlerim zaten. Daha dinlendirici lounge.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 iphone vb gibi aletin varsa ya da olsun. tak aux lu. fm leri yardır. soundcloud tercihimdir.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sana hemen emektar house/ chill out arşivimi açıyorum. BUDDHA BAR, hepsi, kusursuzdur. Hed Kandi, house albümlerini seç dinle çok çok iyi (mesela beach house serisi tam bu tarz.). Disco heaven, twisted disco falan dinleme ama :) Cafe del mar albümlerinin hepsi, milyonlarca var, chill out dedin mi akla gelen ilk isimlerden net. Hotel Costes, bütün albümler, çok iyidir. Özellikle no.9 tavsiye ederim, o kadar iyi ki akabinde Stephane Pompougnac hastası olacaksın-- bunlar daha bir bar lounge tarzı Cafe lounge-- Caramel tea, iced lemon tea, iced peach tea, iced raspberry tea, rose hip tea----bunlar daha neşeli tonlar, daha bir pazar sabah kahvaltısı vs. Erotic lounge-- vol 1.-5. Laissez Faire Lounge Saint Germain Des Pres Cafe vol 1-8, tam aradığın tarz, fonda çalacak ruhunu besleyecek hafif tonlar. bunlara bak beğenirsen daha yazarım ;)
snarveien Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi peki bunları parça parça değil de topluca bulabileceğimiz bi tek torrent mi var?
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben genelde sevisirken kullaniyorum bu muzikleri o yuzden aklimda hep pompis muzigi olarak kalmis
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 huzur veriyorsa yeşil müziktir. sordum lotus çiçeğine nirvana burda var mıdııır? en sevdiğim Buddha bar eseridir. çok bi çilaut parça ama pompiş esnasında dinleyeni zen master tozan çarpar. iki soru sorar öle kalıverirsin.
Öne çıkan mesajlar