akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ahauaha Beni birakmak icin guildimden fidye istiyeceklermiş asdfasd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 En azından yalnız değilsin. Yerde yatan arkadaş pek dost canlısı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi lütfen AKINCILAR ile olan yazışmayı bizimle paylaşsınlar adsasdASDasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kacış korsan adasından intikam tatlı intikam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hadi ama iş yerinde f5 tuşu eridi, bitti. bişiler yazında okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 dün balık tutmak için açıldım baya bi, balina yuttu karakteri ssfdkdf ahahaha midesinde gezinirken pert oldum 5dk içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Boss kesip pet yapabildiğin gibi, balina yutunca o seni pet yapabilse şahane olurdu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 olta yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 > You are now the Whale's personal bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Asteroth said: Boss kesip pet yapabildiğin gibi, balina yutunca o seni pet yapabilse şahane olurdu oyun. Balina yuttuktan sonra, sıçarsa seni o zaman son nokta olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 3. adadayım 2 gun once olan boş yerlerde dolmuş burda . Sanki adada bana pek hoş olmıyan bir el işareti yapıyor gibi geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 suriye bayrağı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Asteroth said: > You are now the Whale's personal bitch. Whale özel isim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Beyinsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu oyuna türkiye serverı lazım, asıl eğlence orada olur. wildstar oynayacak olmama rağmen tr serverı gelecekse bi 50dolareslik paketten patlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Peru bayrağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 WaNTeD said: dün balık tutmak için açıldım baya bi, balina yuttu karakteri ssfdkdf ahahaha midesinde gezinirken pert oldum 5dk içinde oha oltayı ne zaman nasıl yaptın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Xaenin said: Asteroth said: > You are now the Whale's personal bitch. Whale özel isim mi? Seni pet'i yapacak olan Boss'un özel isimli olmasını isteyeceğini ikimiz de biliyoruz seni minik kaltak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 second lifedan beri hic topragın bu kadar degerli oldugu bir oyun gormedim 3. adada tamamıyle dolmus ve dolmak uzere sanırım ,ister inanın ister inanmayın 10 bin kisi civarı oyuncu var tahminime göre hic yer yok Ben bıraktim ev kurmayı satılıga koydum 100 golda tapumu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Oynıyanların lvlları kaç, çok merak ettim, akifers mesela kaç günde 50 oldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Eve teleport olma falan var mı peki, ebesinin nikahında ev kurup sonra nasıl dönülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Eve teleport koyabiliyorsun sayın alan yetkilisi sizide bekleriz aramıza ... Bu arada teleport çok pahalı bir olay . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben baya bir kastım ozellikle level almak icin 3 amerikalı bir brezilyalı ile 4 kisi sanırım 8 gunde birlikte 50 olduk . bizim guilde 1 aydır 50 olamadı kimse . ama hic gorev yapmanıza gerek de yok yapıtıgınız farm isleri hayır işleri ticaret hayvancılıkla 50 oluyorsunuz zaten yawas yawas. mission yaparak level almak aslında cok zor sizi devamlı kesiyorlar quest yapmanıza izin vermiyorlar sorun orda ... yalnız oyunda 3. adada iyi itemli 2 kişininaynı level da 14 kisiyi kestigine şahit oldum item cok önemli oyunda. level alırken overarchive cok onemli MEsela 10 kisi kes diyor gorevde 16 kisi kestinmi cok daha iyi bir xp alıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akirafes said: yalnız oyunda 3. adada iyi itemli 2 kişininaynı level da 14 kisiyi kestigine şahit oldum item cok önemli oyunda. oh bu nedir ya sıradan geçirmişler. aynı anda kapışmadılar heralde 2v14 şeklinde ya da 14kişi aynı party ya da guildde değildi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 dreagloth said: Eve teleport olma falan var mı peki, ebesinin nikahında ev kurup sonra nasıl dönülüyor. Teleport isi cok karli bir is. Reagent i var, oda craft ediliyor, hic birsey le ugrasilmaz ama o reagent i craft etmekle ugrasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar