Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

castle savasları haftalık oluyormus 70x70 + siege ve savunma sahibi 30 ar npc savascı kullanabiliyormus . yani su anlık 100 x 100 kisi savaslar.
eger kale ele gecirilirse cevredeki evler yıkılabiliniyor. Veya yeni sahibi daha agır sartlarda vergi belirliyor . Tamamen yeni derebeyine kalmış .

Eger kale denize yakın ve bakış acısı varsa gemiler tarafından bombardımana tutulabiliniyormuş. aynı şekilde kaledeki toplar gemileride vurabilirmiş.

3. kıtanın özelligi resourcları gordugum kadarı ile yanan odunlar minarel sular dogada varki bunları 1. ve 2. kıtalarda bulmek imkansız . Akhium trees buradaki suyla buyuyormus tek.
Ayrıca buraya kurulan player workbenchleri ana karada uretilemiyen itemler uretebilecekmiş .

kaleyi savunma veya ele gecirmenin ise ganimetleri cok kayda degermiş.

oynıyanlar Darkfall and Darkfall Unholy Wars. . DAOC RvR ye benzetiyor.
kaleyi basarılı savunana veya ele gecirene ozel guild perkler veriliyormuş
Bu perkler ozel yetenekler veya ozel bineklere donusturebiliniyormuş .
3. kıtaya 36 tane kale kurulanabilinniyormuş ruski serverinda 10 tanesi acıkmış
bizde gordugum kadarı ile 2 kale kurulmuş su an.
Sosyal ağlarda paylaş

24 server dan olusan kore serverlarında bile ev spotları cok degerli imis cok iyi miktarda goldan el degistiriyormus .

Ev spotlarının bu kadar degerli oldugu başka tek oyun ultima online mış bugune kadar.

Burada ister arsanızı veya ister evinizi arsası ve uzerindeki ler le birlikte satıyorsunuz .

Şu an alphada 1000 golda satılık yerler goruyorum .
Bana gore iki tarafdada ev yıkılıyor burada tax odemedinmi saatle yıkılıyor su saate diye timer var uoda ise bu belirsizdi ev yavas yavas harabeye donusuyor tam zamanını kimse bilmiyordu .
Fakat burada savasda evinizi birde basınıza yıkabiliyorlarki bu hic iyi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

FAQ
1.Can my house be destroyed by another player if its out in the sea.
No Your house can only be destroyed by another player on the northern continent during a time of war.

Yok 3. kıtada evimizi başımıza yıkıyorlar acımasızca
Ben sail acıldım ya denizlere adalarda ev kuracak yer arıyorum artık . ana karalar bana ziyan .
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim başlangıç bölgesinde (human) haritanın güneyinde see farm diye işaretli yer var, dün akşam gittim baktım neler var diye hiçkimse farm/ev koymamıştı. bomboştu sahil şeridi, autioneer vendorlar fln haricinde. denizden de açıldım baktım derinlere kadar bişi yoktu gene.

bu arada adamın teki denizin 50m içine ev yapmıştı, balık tutuyordu verandadan. öyle bişi yapsan sende.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben farm evi yapmaya çalışıyorum 24x24 .
Bu yapının üzerinde kucuk bir ev ve buyuk bir farm var.
Alabilirsemde 16x16 farmımı yanına kurmak istiyorum .
dallas gibi bir ciftlik işte .
hem zaten o senin dedigin bolge zengin bolgesi orası ondan bos.
deniz ustunde ev ha ...
biz daha ciftlik evi kuramıyoruz sen diyorsun adam verandasından balık tutuyor .
Sosyal ağlarda paylaş

16x16 large farm yaptıktan sonra workbech mi ney yapıodun o zaman yıkman gerekio sanırım blueprinti almak için ondna önce yıkmak anlamsız bence.

Saykoleo said:

bu ilk scarecrow farmımı kullandıktan sonra yıkmam mantıklı mı? yoksa kullanır mıyım yine dursun mu? 1 gold da vergisi varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...