bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akşam benimde misafirim var ama dediğim gibi ekleşin oyundan bakalım ne zaman 6 kişi online getirirsem toplamaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Magstine benim karakterin adı, başı kopmuş tavuk gibi geziyorum öle şimdilik. quest falan yapıyorum. çileklerin olmuş olması lazım bakalım, belki reçel yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mighty_THoR said: Dün akşam kanuni ile quest yaparken buradan biriyle grup yaptık ama ayakta uyuduğum için soramadım kimdi o? Ha? Kanuni de mi aldı? Rusta mısınız paralıda mı? *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bedava rusuda ilk kez burda gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 BlackRose said: Mighty_THoR said: Dün akşam kanuni ile quest yaparken buradan biriyle grup yaptık ama ayakta uyuduğum için soramadım kimdi o? Ha? Kanuni de mi aldı? Rusta mısınız paralıda mı? *fırk* paralida olsa gerekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben iş başındayım bütün gün oyun açık, pm atın veya ekleyin dreamfury'i 6 kişi on denk getirirsem pm atıcam party için. sanırım sadece party'e girip parayı veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ruyasinda beni gormus gladmirdir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hmmpf bende işteyim ama oyun açamıom :(( neyse haftasonu gelsinde tarlalarda sürteyim biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 reampage said: Bedava rusuda ilk kez burda gördük. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 castle savasları haftalık oluyormus 70x70 + siege ve savunma sahibi 30 ar npc savascı kullanabiliyormus . yani su anlık 100 x 100 kisi savaslar. eger kale ele gecirilirse cevredeki evler yıkılabiliniyor. Veya yeni sahibi daha agır sartlarda vergi belirliyor . Tamamen yeni derebeyine kalmış . Eger kale denize yakın ve bakış acısı varsa gemiler tarafından bombardımana tutulabiliniyormuş. aynı şekilde kaledeki toplar gemileride vurabilirmiş. 3. kıtanın özelligi resourcları gordugum kadarı ile yanan odunlar minarel sular dogada varki bunları 1. ve 2. kıtalarda bulmek imkansız . Akhium trees buradaki suyla buyuyormus tek. Ayrıca buraya kurulan player workbenchleri ana karada uretilemiyen itemler uretebilecekmiş . kaleyi savunma veya ele gecirmenin ise ganimetleri cok kayda degermiş. oynıyanlar Darkfall and Darkfall Unholy Wars. . DAOC RvR ye benzetiyor. kaleyi basarılı savunana veya ele gecirene ozel guild perkler veriliyormuş Bu perkler ozel yetenekler veya ozel bineklere donusturebiliniyormuş . 3. kıtaya 36 tane kale kurulanabilinniyormuş ruski serverinda 10 tanesi acıkmış bizde gordugum kadarı ile 2 kale kurulmuş su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 BlackRose said: Mighty_THoR said: Dün akşam kanuni ile quest yaparken buradan biriyle grup yaptık ama ayakta uyuduğum için soramadım kimdi o? Ha? Kanuni de mi aldı? Rusta mısınız paralıda mı? *fırk* Paralıdayız Gladmirle takılıyoruz Kanuni de eşlik ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Kanuni can dır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Kanuni almıştır ya ilk o almıştır hemde, beni yanıltmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 24 server dan olusan kore serverlarında bile ev spotları cok degerli imis cok iyi miktarda goldan el degistiriyormus . Ev spotlarının bu kadar degerli oldugu başka tek oyun ultima online mış bugune kadar. Burada ister arsanızı veya ister evinizi arsası ve uzerindeki ler le birlikte satıyorsunuz . Şu an alphada 1000 golda satılık yerler goruyorum . Bana gore iki tarafdada ev yıkılıyor burada tax odemedinmi saatle yıkılıyor su saate diye timer var uoda ise bu belirsizdi ev yavas yavas harabeye donusuyor tam zamanını kimse bilmiyordu . Fakat burada savasda evinizi birde basınıza yıkabiliyorlarki bu hic iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Almamıştır ya almamıştır. Kanuni almadın di mi almadım de :( "Eşlik ediyor" demiş ama bakın! Teamspeaktir o teamspeak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ah Kanuni almış olsa @BlackRose eso yu bırakacak koşa koşa gidip alıcak bu yazıdan anladıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 v7 oldum olacam, 10 olunca bir süre rusta devam ederim galiba heralde kesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akirafes onun bir koşulu var bence, biraz araştır 3. adada evinin yıkılabilir olma şartları neymiş diye. said: devam ederim galiba heralde kesin :( asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 FAQ 1.Can my house be destroyed by another player if its out in the sea. No Your house can only be destroyed by another player on the northern continent during a time of war. Yok 3. kıtada evimizi başımıza yıkıyorlar acımasızca Ben sail acıldım ya denizlere adalarda ev kuracak yer arıyorum artık . ana karalar bana ziyan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ya bizim başlangıç bölgesinde (human) haritanın güneyinde see farm diye işaretli yer var, dün akşam gittim baktım neler var diye hiçkimse farm/ev koymamıştı. bomboştu sahil şeridi, autioneer vendorlar fln haricinde. denizden de açıldım baktım derinlere kadar bişi yoktu gene. bu arada adamın teki denizin 50m içine ev yapmıştı, balık tutuyordu verandadan. öyle bişi yapsan sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ben farm evi yapmaya çalışıyorum 24x24 . Bu yapının üzerinde kucuk bir ev ve buyuk bir farm var. Alabilirsemde 16x16 farmımı yanına kurmak istiyorum . dallas gibi bir ciftlik işte . hem zaten o senin dedigin bolge zengin bolgesi orası ondan bos. deniz ustunde ev ha ... biz daha ciftlik evi kuramıyoruz sen diyorsun adam verandasından balık tutuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu ilk scarecrow farmımı kullandıktan sonra yıkmam mantıklı mı? yoksa kullanır mıyım yine dursun mu? 1 gold da vergisi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 haritadaki yerini işaretliyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 o verandasından balık tutan adamı kesmek ANNEN'in asli görevi olmalıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 16x16 large farm yaptıktan sonra workbech mi ney yapıodun o zaman yıkman gerekio sanırım blueprinti almak için ondna önce yıkmak anlamsız bence. Saykoleo said: bu ilk scarecrow farmımı kullandıktan sonra yıkmam mantıklı mı? yoksa kullanır mıyım yine dursun mu? 1 gold da vergisi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar