akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bazıları balık tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ss lerde bile ben varım ya bu ilk ticaret questini beraber yapsak ya. milleti tek tek hoplatıyorlar questi veremeden. reçelleri alalım sırtımıza kafile olarak gidelim en azından ölürsek bir kesim direkt zengin olur asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 su an elite dangerous la ugrasıyorum giderken haber ver beraber gidelim . cok zor o gorev. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 reampage said: Kanuni said: Vaaay maytiii :) Abi sen nasıl almadın şu oyunu hayretler içindeyim ben sen ilk alırsın diye düşünüyordum. abi niye aliyim yaz gelmis etraf mis, f2p, rusyada denemisim, alpha oyun hersey silinecek vs. cikar bakariz begenirsek oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Vay vay vay Kanuni ben dedim kanunisiz oyun olmaz diye ama. Yok gelir o dayanamaz... GEl ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 çilek reçellerinde ölcek birşey yok ki. kendi sınırların içinde dağıtıyorsun. önemli olan 16x16 korkuluk görevinde çiçekler hazır benim ama tek basıma gitmeye korkuyorum.. asdf karşı kıyıya çıkartma görevinde benide çagırın benımde yapmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 mumkun degil akirafes full doluyum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bende sonunda kanuniyle beraber bir oyun oynarım diyordum, neyse releaseine kısmetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben çilekte onu yapıyoruz sandım ya ok o zaman ben bunu bitireyim sonra ona grup olarak gider grup olarak loot veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 guvenmeyin buna, beraber gideriz yatariz filan, birileriyle anlasti heralde sizi kestirip lootu paylasicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 tmm siz yazın bulusalım guildende alalım bir kac saglam adam nihat murat gidelim Zevkli olucak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 paralel hype yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Ah kanuni ah yetim biraktin bizi .... Bu arada elite aşırı guzel inanamıyorum boyle bir oyun olduguna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 AKINCILARI ARKAMIZA ALDIK MI ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 abi akıncıları önüne al bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bu oyunda önüne veya arkana ne aldığın belli değil ki! Öyle güzel bi oyun :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Kesin bilgi varsa yardım pls . 24x24 farm evi koyucam malum yer yok 3. adaya koyucam kimisi savas zamanı yıkılır kimisi ise bir sey olmaz diyor. Kesin bilgisi olan varsa yardım etsin . Maliyeti 200 altın bosa gitmesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 alfa değil mi yauw koy gör, oyun açıldığında hepsini patlatcaz diollardı zaten. gerçi daha kaç ay var kimbilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kac gundur kasıyorum o farm evi icin . Ne alpha sı .. Gel bi kas ta gor bakalım o para nasıl degerli oluyor. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 alphada niye kasiyosun bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 âlpha charlarına da wipe gelecekmiş okudum şimdi bence de çok kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mighty_THoR said: Çıktığında 3 ay kesin oynarım diyen için 150 birşey değil. bi saniye simdi, bu patron status denen zimbirti aylik 50 dolar mi olacak? hasta mi bu herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 alhada tek ben degil herkes kasıyor farm evi almadan nasıl bir sey oldugunu nasıl anlıyacam ? sence alpha gezip tozmak icinse o baska ben oyunu ogrenmeye calısıyorum. oynıyan Herkes benim gibi dusundugu icin bir tane ev koyacak yer yok neyazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 alpha test etmek icin de, saatlerimi de harcamam acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar