totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bıngıl'da aldıgına göre ANNEN'i kurabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Saeros said: okşarsan büyür hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 totemic sende fakır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Peki bu 150 dolar vererek girdiğimiz alphadaki karakterler silinmeyecek miydi? Hatırlayamadım da şimdi. Silinmeyecekse ha şimdi ha sonra aslında cüzdanı atıp girmek lazım olmuyor ruslarla falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 silinir abi de büyük ihtimal ob veya release öncesi silinir. release'e ne kadar var bilmiyoruz ama beklenilen 3-4 ay herhalde. önümüzdeki ay cb başlayacağına göre. ob'de dahil etsen. 2 ay min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Benide cagırın .Kabul ederseniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bingildak said: totemic sende fakır mısın? 176 verdim ben.. 26 tip bıraktım.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bingil, girdin oyun bozuldu yaw AH calismiyor, 3 saniye lag var, arada oyun "sittirin leyn" deyip kapaniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 abi genelde böyle olur, benim intensive hype train'im bandwith'de büyük sıkıntılara sebep oluyor. zorlada olsa bu duruma alışmak zorunda kalacak. http://www.southparkstudios.com/clips/360442/drill-the-moon oh, she will take it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 totemic said: bingildak said: totemic sende fakır mısın? 176 verdim ben.. 26 tip bıraktım.. asdf oyunda evin varsa friend atar mısın? oyunda fakır mısın diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 fakirim ya oyunda. kucuk bir tarlam var. ama kazlarımı paylaşabilirm istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 o zaman AKINCILAR kankamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ele ele versek 3 fakır bir ev yapamaz mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yapabiliriz de yer bulmak sorun. zaten su anda oyunada giremiyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 1 saat sonra düzelecek. buluruz ya ucra bir köşede gezsek dolaşsak? yüksek level zonelar problem oluyor mu mesela? adam geçen gün streamde lvl 50 bölgede geziyordu her yer boştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 adamın g.tünden kan alırlar kamil kan.. evi yapmak için malzemeleri taşımak zorunda kalıyorsun keserler sittin sene bitiremeyiz o evi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 para gani burda .. Arı ciftligi kurdum sırf arı icin tulbent maskeye 150 gold verdim . her kovanda queen arı var 9 kovanım var ki hepsi yaklaşık 300 gold eder yalnız . queen arıları yakalamak dışında her seyi kendi elimle yaptım . Cok uzun bir sürü item yaptım . duman makinesi bile yaptım. kovanları kendi elimle ördüm . Tülbenti kendim diktim . rare özel malmeleri kendim cıkardım. Bir tek queen arıları satın aldım auctiondan. Şimdi ciftlik evi alıcam 24x24 ki sanırım 300 goldu bulacak kurmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 o zaman gidip wow oynayalım anasını satayım BİRAZ RİSK ALMAK GEREK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Evi diksen de yakamıyolar mı mesela? Saçma olurdu belli birşeyleri sağlamak şartıyla oyuncu binalarına zarar veremiyor olmak. Trebuchet ile gelse misal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 abi sen bilgisayar oyunlarında niye sürekli mantık arıyosun ki? 2h axe ile adama vurduğunda ikiye yarsın o zaman pekmezi aksın asdasd destructible neden olsun evler, holdingler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yaparız ya hele bi toplaşakda. level 30'a kadar bir themepark gibi kasıp sonra pvpye abanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 pvp olark tek ilgimi çeken şey korsanlık ya kaan'ı geminin burnuna oturtacam ateşleyecek oradan mızrakları rüzgar suratımıza üfürücek sonra güverteye inip ganimetin üzerinde sevişicez falan off sandbox öğeleri benim ilgimi çekiyo abi öyle pvp özlemim pek yok. ticaret, tarım falan filan. toplaşcak kadar adam yok zaten 3-4 kişi var topu topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 oyun çıktığında kaan benim. 150 dolarınla kaanı benden alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Ya tamam da madem sırtındaki odunla evini yapmaya giden adamı kesip bizzat kendi odunuyla dövebiliyoruz, hatta varsa karısına kızına el koyuyoruz da neden evini ele geçiremeyelim. Mantık aradığımdan değil madem böyle güzel serbestlikler var korsanlık vs, adamın gemisini ele geçiriyosun tarlasına sıçabiliyosun ya, işte evini de ele geçirmek için bir şeyler olsa, tamam kolay olmasın ama atıyorum UO'daki gibi decay falan olsun, evine bakmayanın cezasını kesebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 karı satabiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar