Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

para gani burda ..
Arı ciftligi kurdum sırf arı icin tulbent maskeye 150 gold verdim . her kovanda queen arı var 9 kovanım var ki hepsi yaklaşık 300 gold eder yalnız .
queen arıları yakalamak dışında her seyi kendi elimle yaptım .
Cok uzun bir sürü item yaptım . duman makinesi bile yaptım. kovanları kendi elimle ördüm .
Tülbenti kendim diktim . rare özel malmeleri kendim cıkardım.
Bir tek queen arıları satın aldım auctiondan.
Şimdi ciftlik evi alıcam 24x24 ki sanırım 300 goldu bulacak kurmam.
Sosyal ağlarda paylaş

pvp olark tek ilgimi çeken şey korsanlık ya

kaan'ı geminin burnuna oturtacam ateşleyecek oradan mızrakları rüzgar suratımıza üfürücek sonra güverteye inip ganimetin üzerinde sevişicez falan off

sandbox öğeleri benim ilgimi çekiyo abi öyle pvp özlemim pek yok. ticaret, tarım falan filan. toplaşcak kadar adam yok zaten 3-4 kişi var topu topu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam da madem sırtındaki odunla evini yapmaya giden adamı kesip bizzat kendi odunuyla dövebiliyoruz, hatta varsa karısına kızına el koyuyoruz da neden evini ele geçiremeyelim.

Mantık aradığımdan değil madem böyle güzel serbestlikler var korsanlık vs, adamın gemisini ele geçiriyosun tarlasına sıçabiliyosun ya, işte evini de ele geçirmek için bir şeyler olsa, tamam kolay olmasın ama atıyorum UO'daki gibi decay falan olsun, evine bakmayanın cezasını kesebilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...