Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 arkadaş kimse yok mu ya; şunu tenhada öttürdüm bunun gemisini batırdım, 3 kişi daldılar alayını aldım aşağı gibi hikayeleri anlatacak. thread başından beri arıcılık, tarla ekmek, çilek reçeli vs. negzel,çiçekler böcükler oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ben daha 21 levelim o kıvama gelemedim. +30 level olunca hikayeleri yazarım.. daha akşam eve gidip kazların tüylerini yolmam gerek. eşek alıcam malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 totemic kaç saatte 21 oldun bu arada birkaç gün önce almıştın galiba dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 salı oynamaya başladım işte gunde 4-5 saatten. dun 21 oldum. ama hızlı level kasmanın hiçbir mantıgı yok gezip dolaşmak tarımla ugrasmak daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 24x24 farm evi alıcam cok güzel bir ev bayıldım . etrafında iyi bir farm alanı var +16x16 farmımıda bu evin yanına koyucam . Sanırım 300-400 gold civari gerekiyor . Sonrada evi ve farmı donatmak gerek tabii. Elimde sheetler devamlı not alıyorum .Onu farkettim biraz once, ne neyle yapılır neyden cıkar rare itemlerin nahatarı nedir Bilgi Su an oyun 1 senedir dısarda olmasına ragmen hala iyi bir kaynak yok . Tamamıyla tarıma yoneldim su an ozellikle arıcılıga. O kadar detaylıki . Sonrada cıkardıgım balı işlemek icin tesis kuracagım . Ama o bir sonraki adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 bu işlemleri tamamen pvp-free alanda mı yapıyorsunuz? risksiz mi tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Oyunda şu an en iyi gelir kaynagı balık yemi ki bunlar tarlanızla ugrasırken ekip bicerken elinize gelen topraktan cıkan kurtcuklar. İnanılmaz para ediyor ve cok yogun bir talep var. chatte bait worm alınır diye durmadan spam var. Cok faiş fiyata auctionda alıcısı her zaman var. Bir oyunda balıkcılıgın bu kadar talep gormesi beni cok sevindiriyor. ilerde balıkcı teknemi alıcagım gunu sabırsızlıkla bekliyorum ama once farm evim 24x24 + 16x16 yer icin acele etmeliyim yer hemen hemen hic yok ilerde alıcagım 32x32 farmı ise nasıl yerlestirecegim yer bulacagım muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ulan gel yarın balık tutalım desek gelmezsin, yok solucanmış yok tekneymiş pc başında oturursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ne yazıkki, farm evini kurabilecegim alan ve tarla ki bunlar deniz tarlamın yanında olucak. Tamamı ile pvp yi bırakın tam war zoneda olmak zorunda. Ama su an pvp ye acık olmıyan zonedayım tamamı ile safe diyemem . DÜn aksam guclu moblar tarafından saldırıya ugradım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 @samaella Hocam teknem vardı balıga cıkardım . Sırf balık için almıştım . Ama yaşım ilerledigi neticesinde ugrasmak ve bakımı kulfet oldugu icin satmak zorunda kaldım . Ama çok sever ve vakit ayırırdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kurtculuk :) ilginc meslek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 tarla ya da evinizdeyken dışardan size saldırabiliyorlar mı? warzone olması sadece evinizden dışarı çıkamayacağınız anlamına mı geliyor yoksa tarlada da sıkıntı çıkartabiliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mosquito said: bu işlemleri tamamen pvp-free alanda mı yapıyorsunuz? risksiz mi tamamen? This ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 heryerde saldırıyor 30+ yerler sonrası . Ne yazıkki ev ve büyük tarlalar da o bolgelere kurulabiliyor sanırım . Zaten kaleleri dün gezdim inceledim cok guzel soyle bir kale yapıp icine mutlu bir hayat kurabilirsiniz dertlerden uzak. Tabii derebeyine odiyeceginiz agır vergiyi saymazsak. Oyunda ne kadar cok toprak ve eve sahip olursanız vergi oranınızda o kadar misli artıyor. Bugune kadar gordugum en iyi ekonomi ve crafting eve online diyebilirim bunun sebebide suphesiz item decay dir . Fakat burada item decay olmasa bile ki kendim tam bir bilim kurgu hayranıyım. Bu tür farm crafting ve middle age crafting daha bir hoş geliyor oyun oynarken. Ah birde burda item decay olsaydı . SWg yide unutmamak gerek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Oyunda devlet kurmak varmış Sanırım o derebeyine vergi dediğin bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Tasaklar yeterince buyuyunce factiona donusebiliyor guildler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kardeş 3-5 tanede keçi koyun yaptın mı kendine tam bir köylü olucan. Tabelaya da "köylü milletin efendisir "yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 abi 1 saattir okuyorum, hani adama para verseler bir oyunu anlat ov diye, bu kadar iyi anlatamaz heralde. rusa bi bakayim kac gb rus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ben 24 lvl filandı kasmayı bıraktım. Giriyorum oyuna geziyorum tozuyorum Bağ bahçe takılıyorum. Zeplinle geziyor Glider ile uçuyorum. Ev Gemi vs için hammadde yeteştiriyor, madenleri gidip iron harvestlıyorum. Biriken malzemelerden Trade pack çıkarsada ticaret yapmaya çalışıyorum ama safe de yani ucuza gidiyor genelde. 30 olmuşum 31 olmak üzereyim sadece makara muhabbet ile. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ya gercekten bok varmis gibi son levela kosturmamak ne buyuk keyif anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Nasıl bir oyun göreyim diye streamleri izledim. Oyun daha çıkmadığından mı grafikler ve animasyonlar böyle? Yoksa gerçektende oyunun grafikleri silkroad kalitesinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Olay grafikler değil zira oyun cryengine 3 ile hazırlandı, olay uzak doğunun kötü sanat tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Oyunun oynanışına lafım yok zaten grafikler çok dengesiz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 full grafikler acikken oynayinca bayagi bayagi guzel, ama gel gelelim oyun iyi optimize edilmedigi icin henüz acayip kasiyor makineyi ve yavasliyor. o yuzden grafik ayarlari low da oynamak ben dahil herkese daha cekici geliyor (twitch.tv de de gorebilirsin). aslinda oyunun vaad ettigi AAA kalite grafik degil, icerik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 oyun yeni bir oyun değil bu arada 2 yıllık falan batıya yeni geliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar