akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ya xp meselesi burada karın agrısı .... Dungeona giriyorsun ... -%5 xp ile geri cıkıyorsun nerdeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 en azından banking global olmasaydı iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 tinu said: ulan şu oyunu yapan adamlar akirafes yazdıklarını okusa bir sigara yakıp "biz mi yaptık la bu oyunu , ne oyun yapmışız a.q be" diyecek o noktaya getirdi adam.. ahahahasdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ya bilemedim ben hani güzel oyun belli çok keyifli yönleri var ama belki wowun bir adım ilerisidir yani beklentilerim yok pek yeni bir oyun beklentim var, bir şeye benzemesini istemiyorum zaten, o yüzden daha iyi olabilir belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 biriseni öldürdü diyelim pvp de, xp kaybettin bu xp yi ne kadar mobda telafi ediyosun buda önemli bana 10dakikaya patlıcaksa can sıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 1 dakkaya mal olcaksa niye kessinler olm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 full loot olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Pvp de ticari yükünüz varsa %100 ü loot ... Kayıp çok büyük maddi olarak ufak bir yükse 3-5 gold veya 1-2 gilda ama asıl olay bu ticari paketi yapmak icin verdiginiz emek ki buda en az yarım saat iyi bir oyuncu icin hazırlayıp götürmek. bahsettiginiz eger yuk gemisi (15 mal alıyor sanırım) veya traktorse 3 veya altı alıyor ) bunu x misli yuk tasidiginizi dusunun. Kayıp cok acıtıyor. diger loot onemsiz gibi belli bir yuzde gidiyor üzerinizde bulunan resorce meteralden... Ama gemi kaptırmak cok buyuk kayıp mesela. Tamiri cok pahalı. Oyunda bir noktada belli teknoloji ve itemlere ulaşmak icin ticaret sart . Sizin yukunuzu kapanda hic kendini yormadan o teknolojiye cabucak ulaşıyor. Ticaret = gilda veya gold . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ya full loot olmasa bile bir insurance sistemi olabilirdi UO'daki gibi yani birini öldürdüğün vakit üzerinde insure ettiği item değeri kadar sana bir gold, puan vs. bir şeyler gelirdi. bir kazanç elde ederdin karşı taraf aynı paralelde kayıp yaşardı. şu oyunun kombat yapısı zaten full loot bir sistemi taşıyacak türden değil ama xp kaybı gerçekten çok kötü bir sistem. öldüren adam öldürdüğü kişiden ne elde ediyor ki? adam xp kaybetti, eee? veya lineage 2'deki gibi bir sistem yapabilirlerdi, çok düşük şansla çantandan veya üstünden bir item düşürme şansı olabilirdi. atıyorum 3% chance to drop on death gibi. pvp'de az da olsa bir kazanç elde ederdin. biri korku yaşarken diğerinde beklenti olurdu. karşı taraf xp kaybetmiş cidden bana hiçbir haz vermiyor. ondan pvp'i çok güzel bir sebep/sonuca bağlamaları gerekiyor. örnek veriyorum, sen bölgeyi claim ediyorsun, o bölge senin clanına veya alliance'ına ait oldu. o bölgede hostile bir player öldürdüğünde sana bir token verebilir. bu token'ı da atıyorum craftta veya bölgesel researchlerde falan kullanabilirsin. clan'a benefit eder. karşı tarafa da aynı şekilde raid ödülleri verebilir. düşman bölgede trade routelara saldırdığında kill başına raider token verir onunla bir şeyler alırsın. bölge ferahını ne kadar yüksek tutarsan, ne kadar bölgeni iyi koruyabilirsen o kadar üst düzey ekonomiye sahip olur ve gelir/kazanç dengesi artar. diğer oyuncuları citizen olarak çekersin ve citizenship vergisi alırsın. bu da clanın büyümesine daha iyi ticaret yapabilmesine vesile olur gibi. düşünsene bir bölge ferah olarak çok yükseliyor ve clan deli gibi zenginleşmeye başlıyor. raid ödülleri artıyor haliyle, sürekli olarak raid yemeye başlıyor, adamlar zenginleştiği için merc tutmaya başlıyor, merclere kill başına ödeme yapıyorlar vs. ne kadar güzel olurdu. al sana annen potansiyeli işte, kur 15 kişilik bir merc clanı, git birinin topraklarında adaleti sağla veya raider ol. büyükle küçük balığı aynı resimde eşit olarak dahil etmek gerek. ha ben bunların olabileceğine hiç ama hiç inanmıyorum, asyalı adam bunları yapabilecek kafa yapısında değil. ancak işte öldün xp kaybettin, git 150 mob kes xp kazan kafasında. eğlendirir ama gereksiz beklentinizi yükseltmeyin. hayal kırıklığı yaşarsınız 2. ayı doldurmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 çete olacaan pusucan biyerlere gözüne kestirdiğin adamı bekleyecen. Sonra ambushhh hurraayyyyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 degerli @bingildak bölge yapısı diyince aklıma geldi. Tarlalarınızı kurdugunu bolgedeki iklim sartları çok önemli Bazı yerlerin iklimi belli urunlerin yetişmesine avantaj saglıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bir şekilde kaynak döngüsü olmalı abi zaten player-driven economy modeli için, eve zevkli adrenalin dolu ama bıktırdığı zamanlarda olmuyor değil, donuma kadar alıcaklar diye herif pvpden kaçıyor sürekli hani güzel combatların sayısı az oluyor doğal olarak. Bu oyun onu biraz daha dengeleyebilirse daha iyi olur, aman aman malım canım gidecek diye kaçmasın yani millet pvpden biraz daha teşvik etsin ama ödülüde az olmasın yani yada cezasıda çok olmasın. Tabi hiçbir zaman adrenalin süper olmaz o zamanda ama aksion bol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 reampage bingildak biraz daha mesai harcayın konuya lütfen. iyi oluyor konuya denge geliyor asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Abi sağdan soldan okuyorum işte redditden filan restoran camına yapışan dilenci gibiyiz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bi kere oyun anlatıldığı kadar zevkli olsaydı akirafes sürekli buraya post atmaya vakit ayırmazdı. hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Benim hep içimde bir eve sevdası var hep geri dönme hevesim var, yerine koymak için bir şey arıyorum eve çünkü cidden çok ameleliği olan bir oyun, yani belli yaştan sonra iş güç ıvır zıvır derken sand box ameleliği çekilecek çile değil, o yüzden biraz adrenalinden feda ederek daha sistemli bir oyunu tercih ederim archage gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 @reampage 7 senemi ayırdım eve e hemen hemen yapılabilinecek herseyi yaptım . Fakat insanın ici daralıyor o geminin icinde. Hep istedim elimde balta kalkan soyle bir gonlumce dolasayım . Evim olsun ekinimi ekeyim. mallarımı gidip ilerki pazarlarda satayım . Hele o gelen deniz ve hava bonusları bu oyunda o kadarını ben bile hayal edememiştim . Para cokmu cok Ama karsılayabilirsen 1 saniye dusunme gel aramıza katıl elf veya nuian ac hemen sana bir gemi bir tarla yapalım aksamda savas gemimizle gezer sana ticaret adasını gösteririz. 1 ticaret adamız var adı fredric , özelligi bu adada mallar x2 fiyatlar. buraya mal getiren zengin olur. Tam bir panayır zaten o ada yerler, yeşil olması gerekirken hep kırmızı . Kan analistleri icin bulunmaz kaynak her yer kan mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 PvP ArcheAge has a lot of PvP. Raids are a significant part of what you can do in regards to Guild interactions. While Raids are just awesome, and fighting in a group of 50 people rocks, there are major issues with this in the Alpha: -- due to the Texture Loading Bug enemies appear invisible (aweful!!!) -- no Kill-Log for raids -- no character development gain by raiding or group activity (Honor Points, XP e.g.) -- hard to coordinate (Chat is kind of chaotic) -- disconnects, quirks -- Fighting on mounts could need more options -- pushing people into a PvP area with a siege weapon could be easier ++ nautic PvP is epic ++ using Gliders and Siege weapons appears to be awesome ++ skill system seems to be very balanced. offensive chars die a lot ++ buffs are clearly visualized ++ guild leader is visible on map. People know where to go ++ passive targeting has a lot of potencial here ++ areas can be used for tactical purposes (it seems though entering other player's ships cannot be done) Kaynak Reddit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ya Haziranda alıcam 150 dolar verip bu gidişle eğer beta açıklanmazsa, kendimi kandırma şeklimde 3 aylık premium vermesi kafadan 45 dolar desek zaten uzun vadede cebimden o para bir şekilde çıkmış olacak olması olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bs mining tinker falan var mı tamer ? craft takılabiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 abi 3. ada guildler için ayrılmamış mıydı? kore'de öyle değil miydi? 3. adada bölgelere sahip olan guildler orada kurulacak ev ve tarlalardan vergi alacak deniyordu. yok mu şuanda oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 3. adaya gittim bir sürü ev var ama kime ait bilmiyorum . Oyunu bildigim kadarı ile rusyada %10 u burada %50 si acık su an . Bunu nerdenmi biliyorum oyun konusunda uzman odugunu soyliyenler anlatıyor . Ben dinliyorum . Çok degerli oyuncular burada yas ortalaması hayli yuksek . Birde duydugum 800.000 acount satılmış 3 paket dahil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 http://i4.ytimg.com/vi/siIW474_LEI/hqdefault.jpg o rakamlar hiç ama hiç inandırıcı değil de neyse. 80 bin sattıysa öpüp başlarına koysunlar. betada EU serverı açacaklar mı ondan haber versinler. US serverında oynamayı planlamıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Şu an bildigim tek server meksikada us serveri bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sldfkg800k ne ya dot.gen.tr de 10k online var demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar