bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 umarim oyle olurda massive pvp yapabiliriz, ben darkfall disinda daha siege yapilip da kasmayan oyun gormedim, ha pardon bir de lineage 2 vardi, ki diger oyunlarin hicbirinin grafikleri, efekleri su gordugumuz oyunla kiyaslanacak halde degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 darkfallda nası kasmadan siege yapıyorsun bingildak, işlemciyi 4k+ OC ile felanmı çalıştırıosun ? Launchda ses kartını iptal edince kasmadan oynanıyoduda sonra onuda fixlediler şimdi ben yeni makinamla bile 80 kisi felan gördümmü slideshow olmasada kasarak oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 4 katlı saçma sapan şehir dışında, 100-150 kişiyi geçmeyen siegeleri gayet rahat oynadım. Ses zımbırtısının fixinden sonraki dönemden bahsediyorum. 100-150 kişilik bir siegede zaten herkes aynı karede aynı anda olmuyor ki, maximum 50-60 kişi görüyorsun bir karede, 25-30 fps ile de çatır çatır oynuyordum o durumlarda. FPS elbette düşüyodu ama hiçbir zaman oynanmıyacak kadar düşmedi, veya donmalar yaşamadım. Hatta benim son siegelerimin birinde beraberdik, clan şehrine ilk seviyede surlardan saldırırlarken dışarda kaç kişi vardı? Ve hemen hemen hepsi aynı karedeydi? Ben en az 70-80 diye hatırlıyorum ki serverside lag dışında (spellerin havada kalmıs vs.) ben makinemde aşırı düşük fps yaşamadım. Zerg olan saçma sapan siegelere zaten gitmediğim için 150 kişinin aynı anda aynı karede olduğu durumlara hiç girmedim. Umarım Archeage'dede öyle sahnelere maruz kalmayız, şayet bence o pvp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://www.archeage.com/en/contents/gameinfos/ability/11 surdan class yaratmaya baktım da, paladin tipinde bi sey yapayım dedim, hem dayanıklı hem healer, Fortification + Will + Devotion seçtim bodyguard diye class olusturdu, sanırım bu paladıne en yakın, will ve devotion konusunda kararım kesinde 3 ncüsü için net karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tinu verdiğin link'ten system'a bakınca ilginç şeyler gördüm. mesela: said: Prison or Prison Break? Forced labor or prison break If you commit a crime, such as murder, you are imprisoned for as long as the court deems appropriate. You can reduce your sentence by doing penal services such as digging or filling holes. Alternatively, you may not need to spend any time behind bars at all. If you can find a spoon and dig a tunnel, you may be able make a prison break! Your sentence increases if you have a previous criminal record. If you are imprisoned numerous times, you will be labeled as an outlaw, a public enemy. buna benzer olarak said: Every Crime is Judged in Court If you commit a crime such as indiscriminate murder, theft, or assault and there is evidence to prove your guilt, you will receive a crime point. If you obtain too many crime points, you will be summoned to the court and be punished depending on the gravity of your crimes. The more previous convictions you have, the more harshly you will be punished. As a defender, you have the right to call someone as a witness or attempt to settle with the plaintiff out of court. bilmiyorum bunlar olacakmı olmayacakmı veya iyimi olur kötümü olur. ama şuan wow ve türevleri tarzının hakim olduğu mmo dünyasında, bu oyun gerçekten yaratıcı ve yenilikçi şeyler sunuyormuş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Akıcılık çok güzel. Asya kökenli oyunlarda olan inanılmaz ışıklı efeklerin olmaması bence çok iyi (bakınız aion, her skill kullandığımda abartılı efekler sadece göz yoruyor). Armor ve silahlar tam istediğim gibi. Yeni çoğu oyunda olduğu gibi oyuna başlar başlamaz öyle imba görünüşlü zırhlar, silahlar görünürde yok. Superior, rare ve epic kategorilerinin görsel olarak da bir farkı olmalı bence. Şu an piyasada GW2 ile Archeage en yüksek beklentiye sahip olduğum iki oyun dürüst olmak gerekirse. Patlamaması umudu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 rexr0th said: If you obtain too many crime points, you will be summoned to the court and be punished depending on the gravity of your crimes. Hardcore roleplaying game içeren mmo ne zaman görücez acaba? Sanırım ben yapmadan göremiyeceğiz cidden, crime point falan güzel düşünce ama hemen akabinde courte summon edilmesi çok tatsız olmuş. Guardlara crim mantalitesi yapıp şehire cezalı gözükse daha kafi olmazmıydı sizce? Veya ilk öldürüldüğünde bounty hesabı öldürene belli bir kafa parası, ölen kişide gözünü kodesde açsa daha hoş olmazmı? Neden summon lan nedeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nedir son durumu bilen takip eden var mı??? swtor cıkıyor sıkıntı olmasın ilerde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Oyunun Avrupa/Amerika'ya çıkacağı kesinleşmedi. 2012 başlarında Kore'de çıkması planlanıyor. Avrupa için karar çıkarsa yaz sonu gibi de avrupada çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 2012 sonuna razıyım ben zaten :) gw2 den daha guzel benim gozumde (ncsoft a da ayrıca gıcıgım) swtor maceram 1 yıldan az surmez boylece mesut mutlu devam ederiz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 grafik, animasyon iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sandbox oyunlarda grafik tasarım falan hep 2. plandadır ama bu oyunda gayet basarılı buluyorum vaadedilenler ile tadından yenmez bisi olacak umidindeyim uzakdogu farm mantalitesinden uzak olur ise tabiki :) ***aion u da 3 quest item icin 6800 (7800 de olabilir tam hatırlayamadım) tane mob kesmem gerektigini hesapladıgım gun bırakmıstım (lvl 40 da alınan mavi yuzuk kupe felan veren quest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 noldu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Burdan ne olduğunu görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne olmuş peki, çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 korean betada daha ya. var bu oyunun çıkmasına galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bu arada o karı tipleri ne fenaymış lan öle çok güzel tipler, çirkin bişey yaratamio muyuz hehe bi de çok oynaşio, la gız bi dur diesim geldi karakteri yaratırken saçlar falan sallanio sağa sola çevirirken o da ii olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 korean dedin orda bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 10 k x mobdan kes atla lvl olayı olmazsa gayet net akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 CBT4'ten izlenimler: http://www.betacake.net/2011/12/29/archeage-betacakes-cbt4-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Çok olumlu görünüyor yorumlar. Anladığım kadarıyla tarafsız bir beta tester yorumu ama güzel noktalara açıklık getirmiş. Heyecanla bekliyoruz.Tahmini avrupa çıkış süresi nedir bu oyun için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 said: Mark my words, alliances will be forged and wars will be fought over certain landscapes perfect for planting the precious trees needed for building guild assets. Baya iyi, bu olursa ki olacak gibi, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sirf pvp ediim seklinde olmayan pvp yaklasimi var oyunda sanki. Olumlu cok sey var oyunda, ama kore oyunu olmasi korkutuyor insani halen aciklanan onca seye ragmen. Neyse cok kalmadi gorucez, en azindan koreliler gorucek yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Koreliler sevmezse patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar