Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

4 katlı saçma sapan şehir dışında, 100-150 kişiyi geçmeyen siegeleri gayet rahat oynadım. Ses zımbırtısının fixinden sonraki dönemden bahsediyorum. 100-150 kişilik bir siegede zaten herkes aynı karede aynı anda olmuyor ki, maximum 50-60 kişi görüyorsun bir karede, 25-30 fps ile de çatır çatır oynuyordum o durumlarda. FPS elbette düşüyodu ama hiçbir zaman oynanmıyacak kadar düşmedi, veya donmalar yaşamadım.

Hatta benim son siegelerimin birinde beraberdik, clan şehrine ilk seviyede surlardan saldırırlarken dışarda kaç kişi vardı? Ve hemen hemen hepsi aynı karedeydi? Ben en az 70-80 diye hatırlıyorum ki serverside lag dışında (spellerin havada kalmıs vs.) ben makinemde aşırı düşük fps yaşamadım.

Zerg olan saçma sapan siegelere zaten gitmediğim için 150 kişinin aynı anda aynı karede olduğu durumlara hiç girmedim. Umarım Archeage'dede öyle sahnelere maruz kalmayız, şayet bence o pvp değil.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.archeage.com/en/contents/gameinfos/ability/11

surdan class yaratmaya baktım da,

paladin tipinde bi sey yapayım dedim, hem dayanıklı hem healer,

Fortification + Will + Devotion seçtim bodyguard diye class olusturdu, sanırım bu paladıne en yakın, will ve devotion konusunda kararım kesinde 3 ncüsü için net karar veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu verdiğin link'ten system'a bakınca ilginç şeyler gördüm. mesela:

said:
Prison or Prison Break?
Forced labor or prison break

If you commit a crime, such as murder,
you are imprisoned for as long as the court deems appropriate.
You can reduce your sentence by doing penal services
such as digging or filling holes.

Alternatively, you may not need to spend any time behind bars at all.
If you can find a spoon and dig a tunnel, you may be able make a prison break!

Your sentence increases if you have a previous criminal record.
If you are imprisoned numerous times,
you will be labeled as an outlaw, a public enemy.

buna benzer olarak

said:
Every Crime is Judged in Court

If you commit a crime such as indiscriminate murder, theft, or assault
and there is evidence to prove your guilt,
you will receive a crime point.

If you obtain too many crime points,
you will be summoned to the court
and be punished depending on the gravity of your crimes.
The more previous convictions you have, the more harshly you will be punished.

As a defender, you have the right to call someone as a witness
or attempt to settle with the plaintiff out of court.

bilmiyorum bunlar olacakmı olmayacakmı veya iyimi olur kötümü olur. ama şuan wow ve türevleri tarzının hakim olduğu mmo dünyasında, bu oyun gerçekten yaratıcı ve yenilikçi şeyler sunuyormuş gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Akıcılık çok güzel. Asya kökenli oyunlarda olan inanılmaz ışıklı efeklerin olmaması bence çok iyi (bakınız aion, her skill kullandığımda abartılı efekler sadece göz yoruyor). Armor ve silahlar tam istediğim gibi. Yeni çoğu oyunda olduğu gibi oyuna başlar başlamaz öyle imba görünüşlü zırhlar, silahlar görünürde yok. Superior, rare ve epic kategorilerinin görsel olarak da bir farkı olmalı bence.

Şu an piyasada GW2 ile Archeage en yüksek beklentiye sahip olduğum iki oyun dürüst olmak gerekirse. Patlamaması umudu ile.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
rexr0th said:

If you obtain too many crime points,
you will be summoned to the court
and be punished depending on the gravity of your crimes.

Hardcore roleplaying game içeren mmo ne zaman görücez acaba? Sanırım ben yapmadan göremiyeceğiz cidden, crime point falan güzel düşünce ama hemen akabinde courte summon edilmesi çok tatsız olmuş. Guardlara crim mantalitesi yapıp şehire cezalı gözükse daha kafi olmazmıydı sizce? Veya ilk öldürüldüğünde bounty hesabı öldürene belli bir kafa parası, ölen kişide gözünü kodesde açsa daha hoş olmazmı? Neden summon lan nedeeeeeeen
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sandbox oyunlarda grafik tasarım falan hep 2. plandadır ama bu oyunda gayet basarılı buluyorum

vaadedilenler ile tadından yenmez bisi olacak umidindeyim uzakdogu farm mantalitesinden uzak olur ise tabiki :)

***aion u da 3 quest item icin 6800 (7800 de olabilir tam hatırlayamadım) tane mob kesmem gerektigini hesapladıgım gun bırakmıstım (lvl 40 da alınan mavi yuzuk kupe felan veren quest)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...