Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Rus betasında labour points kanser ediyor mesela ama laf edemeyiz tabii. Oynuyorum ben şu an, beğendim açıkçası, keşke quest olayından biraz daha bağımsız olsaydı tabii ama, işte labour olmadan diğer şeylere pek dalamıyorsun. AFK bırakıyorum ben de charı artık saatlerce dsfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 var mı bu sistemleri öğrenebileceğimiz bir guide gibi bir şey? labour point, bilmemne point bir sürü point var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Çok basit abi birşey değil yani yarım saat oyna anlarsın. Daha çok ilerlemedim ama acayip komplike sistemler yok, ama işte labour point diye birşey var her türlü crafting, gathering bilimum iş için harcıyorsun bunları. Bunlar da oyun içinde geçirdiğin her 5 dakikada 1 puan olarak geliyor otomatik başka türlü arttığını göremedim şu ana kadar. Tabii Rus serverinde böyle başka yerlerde farklı olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ee senin yaptığın gibi oyunda afk bırakarak abuse etmeye karşı bir şey yok mu? günlük limit koysun, o limit çerçevesinde atıyorum 3 saatlik aktif gameplay e versin o zaman. diğer türlü herkes pc'i açık bırakmak zorunda kalır sadsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 NA ve EU'da farklı olacak sanırım Rus'lar böyle birşey yapmış işte bakma deneme amaçlı şu an burada oturup günlerce oynanmaz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 şimdi bu 150 dolarlık paketi alınlar shop kredilerini falan oyun release olunca alacaklar değil mi? şu an alpha serverleri NA'da, EU'da açılmıcak belli ki. hem bir de vergi olayı varmış sanırım. hiç gerek yok o kadar zahmete. rus serverine vpn ile girmeye çalışırım daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 OB'de açarlar EU serverlarını test için WS'de öyle yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 gene ellerim kaşınmaya başladı ya. rus serverine girmeye çalışayım bari hevesimi alsın. 150 dolar verip sonra pişman olmayayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 CB'i bekle 45 dolara girersin hem bir ay premium hemde bir sürü feat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ben de rusa girmeyi deniyoru ya CB ne bide onu bi deyin bana ne kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 closed beta işte CB sanırım önümüzdeki aymış ama bende tam tarihi bilmiyorum geçen sayfa onu sordum. 45 dolar betaya girebildiğin paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 hm 45 i veririm aslında ben ya zaten f2p olacak dimi subs yok. acımam veririm hiç sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 subs yok fakat riftteki gibi premium sistem yapmışlar, subs patlatıp premium oluyorsun işte. aynen bende aynı şekilde patlatıcam eğer dedikleri gibi getirebilirlerse. bu 45 dolarlık pakette 1 ay premiumda var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 dandirik duruyo ya sandbox ne kadar geniş olsa da, şimdi eq next next gen iddaasıyla gelirken gerek var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 sen askerde olduğum için gerek yok tabii adssad eq next'e çok var abi daha 2015 sonu falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 sene sonu therepopulation geliyor aslanlar gibi. sonra eq next işte. eq next için benim de büyük umutlarım var. archeage in ederi 50dolares daha fazlası müsriflik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ben gelince daoc un closed betası vırtı zırtı başlar zaten. kore mmolarına da gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 daoc sandbox değil ki sandbox istemiyorsan alternatif çok zaten repopulation da iyi olacak ya, ne kadar önyargım ve şüphelerim olsa da sandbox featleri için oynanabilir. ikisi rahat rahat götürür herhalde eq next'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Labor şu an ofline olsanda geliyor .Ama belli bir silver para karşılıgı otele gidip 3 dakka uyuyunca veya 5 dakkamı 50 labor alıyorsunuz. release olunca bu sistemin değişmiyecegi söylendi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Araba yarisi oynamak istesem araba yarisi oyunu oynarim. Bir oyunda cok sey var, cok fazla sey yapabilecez diye iyi oldugu anlamina gelmez. Tersine benim dusuncem MMO oyunlarda oyunculari birseyleri beraber yapmaya iten oyunlar daha eglenceli oluyor. Ornegin Rift'deki rift, invasion sistemi. Invasion dalgasi geldikce insalar isi gucu birakip belli bir noktada toplaniyordu. Bu da oyuncuya multiplayer hissi veriyor. Quest yaparken Surekli kendimi bir grup party icinde buluyordum cunku gectigim yerlerde insanlar ya rift kapatmaya yada invasion durdurmaya calisiyordu. War hammer online da da benzer surukleyici bir sistem vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bi de labourda cap var yani saatlerce bırakmanın bi anlamı da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bugün mining kıyafetlerimi tamamladım +200 mining alıyorum . +100 veren buffımıda şu an bulundugum görevi bitirdigimde alıcam. Bu arada eşegimi de aldım. Şimdi tarlamı büyütmek icin ticari görevlere devam edicem. Ticari görevlerin ödülleri çok cok güzel insanı resmen savaştan sogutuyor. Fakat pk lar hic bir yerde rahat vermiyor serveda. Aslında eskiden cok iyi bir pk olmama ragmen, Buradaki crafting veya ticaret imkanlarının zengilindenmidir neden bilmem tamamıyla oyunun pve kısmını biraktim . Büyük bir suprizle ögrendimki eger buyuk bir tarlaya sahip olursanız yalnız agac ekimi ile daha iyi level alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 greenpeace lvl increase ağaç dikerek lvl lamak iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Maden kazılarakda level alınıyor hele gold maden çok iyi xp veriyor. Ama ne yazıkki çok zor . Kendi fanctionınızdakinler bile size saldırıyor ve bir daha oraya gelmemenizi ve bunu mahkemeye taşımamanızı tehdit ediyorlar. Burada yaşamak icin guclu bir guilde girmek şart. Hayat archage de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 entry pointleri işaretlemişler delil niteliği olsun diye sadads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar