Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Rus betasında labour points kanser ediyor mesela ama laf edemeyiz tabii. Oynuyorum ben şu an, beğendim açıkçası, keşke quest olayından biraz daha bağımsız olsaydı tabii ama, işte labour olmadan diğer şeylere pek dalamıyorsun. AFK bırakıyorum ben de charı artık saatlerce dsfs...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok basit abi birşey değil yani yarım saat oyna anlarsın. Daha çok ilerlemedim ama acayip komplike sistemler yok, ama işte labour point diye birşey var her türlü crafting, gathering bilimum iş için harcıyorsun bunları. Bunlar da oyun içinde geçirdiğin her 5 dakikada 1 puan olarak geliyor otomatik başka türlü arttığını göremedim şu ana kadar. Tabii Rus serverinde böyle başka yerlerde farklı olacak sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu 150 dolarlık paketi alınlar shop kredilerini falan oyun release olunca alacaklar değil mi? şu an alpha serverleri NA'da, EU'da açılmıcak belli ki. hem bir de vergi olayı varmış sanırım. hiç gerek yok o kadar zahmete. rus serverine vpn ile girmeye çalışırım daha iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

Araba yarisi oynamak istesem araba yarisi oyunu oynarim. Bir oyunda cok sey var, cok fazla sey yapabilecez diye iyi oldugu anlamina gelmez. Tersine benim dusuncem MMO oyunlarda oyunculari birseyleri beraber yapmaya iten oyunlar daha eglenceli oluyor. Ornegin Rift'deki rift, invasion sistemi. Invasion dalgasi geldikce insalar isi gucu birakip belli bir noktada toplaniyordu. Bu da oyuncuya multiplayer hissi veriyor. Quest yaparken Surekli kendimi bir grup party icinde buluyordum cunku gectigim yerlerde insanlar ya rift kapatmaya yada invasion durdurmaya calisiyordu. War hammer online da da benzer surukleyici bir sistem vardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün mining kıyafetlerimi tamamladım +200 mining alıyorum .
+100 veren buffımıda şu an bulundugum görevi bitirdigimde alıcam.
Bu arada eşegimi de aldım. Şimdi tarlamı büyütmek icin ticari görevlere devam edicem. Ticari görevlerin ödülleri çok cok güzel insanı resmen savaştan sogutuyor. Fakat pk lar hic bir yerde rahat vermiyor serveda. Aslında eskiden cok iyi bir pk olmama ragmen,
Buradaki crafting veya ticaret imkanlarının zengilindenmidir neden bilmem tamamıyla oyunun pve kısmını biraktim . Büyük bir suprizle ögrendimki eger buyuk bir tarlaya sahip olursanız yalnız agac ekimi ile daha iyi level alıyorsunuz.

Sosyal ağlarda paylaş

Maden kazılarakda level alınıyor hele gold maden çok iyi xp veriyor. Ama ne yazıkki çok zor . Kendi fanctionınızdakinler bile size saldırıyor ve bir daha oraya gelmemenizi ve bunu mahkemeye taşımamanızı tehdit ediyorlar.
Burada yaşamak icin guclu bir guilde girmek şart.
Hayat archage de zor.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...