Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

Kanuni said:

archeage rusya serverinde ingilizce patch ile oynuyorum.

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2435ca/before_you_set_yourself_back_150_try_ru_with_guide/

Gozden kactiysa

Değerli Kanuni ,verdigin linke baktım . Hayrete düştüm.
Bu forumda hemen hemen herkes ,oyunun bittigini söylerken, senin verdigin linkdeki insanlar rusya serverindan alpha serveri na gecemeye çalışıyor. Oyunu çok begendiklerini kesinlikle 150 doların degicegini söylüyorlar.Ve bir .Çok kişide rusya serverindan 150 doları verip alpha serverina gectigini yazmış .demekki begenme meselesi kimi macdonalds kimi burgerking kimi lahmacun kimi iskender olay bu
Ben çok begendim. Ama 2 gündür oynuyorum sonucda.
Şu an dizi seyrediyorum arkada archage de karakterim bir görev nokasında uzak bir tepede . dizi bittikten sonra glider le aşagı süzülecem (birde şunu düzgün kullanmayı ögrenebilsem ) Neyse arkadaki görev noktasına o kadar çok insan geliyorki hayretle hala izliyorum. Kesinlikle eso da bu kadar insan yok oynıyan.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

abi ne güzel hayatlar yaşıyorsunuz ya. (bu saatte dizi izlemek arkada oyunun açık kalması vb.) ben burada encümen toplantısında sıkıntıdan ölüyorum..

iyide hocam 87 (ssk ,işe giriş ) aslında lise 1 den beri çalışıyorum 46 yaşındayım :P sende emekli olunca aynısını yaşarsın . Ama sorun bu zevki kaybetmemekte . Bir ara oynıyacak oyun bulamadım . hic bir şey zevk vermiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Hocam bu archage icin gecerli ise
isterdimki kalabalıgı gozunle goresin .
Oglum bile sasırdı: ne kadar cok oyuncu var baba . Ne kadar Çok para veren olmuş bu oyuna.

Aynen dediğin gibi. Ben Alpha tester olarak seçildim. Bu paketler çıkmadan önceki populasyon ile şu anki arasında 10-15 kat fark var. Ciddi şekilde paket satttılar. Tarla yapacak alan kalmadı bildiğin geçen akşam yer aradım resmen.

Bu arada test etmek için o kadar suç işledim gittim milletin tarlasına daldım hırsızlık yaptım daha bi kere giremedik şu hapse :)
Azimliyim denemeye devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ev yapıcam hayaliyle yaşıyordum. şöyle bir nehir kenarına kurarım , balık tutarım arkayada güzel bir tarla . Yan tarafada ufak bir ahır bir kaç hayvan .
Ama bugun public bahcede bile patetes ekicek yer bulamadım .
Birde dikkatimi çeken bir ticaret var millet karınca gibi bir sehirden bir sehire mal taşıyor. Çokmu kazançlı bu ? bazıları kervan kuruyor 8-12 kişi gidiyor . katırlar yüklüyor sırtlarına yük vuruyor devamlı mal taşıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gördügüm, second life dan sonra en çok kadın nufusuna sahip oyun sanırım . 3 chrımda 3 ayrı guildde team speakleri kadın dolu .
Şu an oyun başladıgında iyi bir guildde olmak icin , chr acıyor çeşitli guildlere giriyorum .
Bu arada bir alpha chrı 770 dakka hapis edilerek rekor kırdı . Serverda etkisi sarsıcıydı .
ilk toprak parçamı aldım. Ev yapımına başlamam icim bolca kütük lazım. Çok çeşitli evler var . Ama kütüge sahip olmak zor. uzak dagda bir madenin girişinde hazır kesilmiş bulmuştum ama şimdi o madeni bulamıyorum. Param el verdiğince agac fidanı alıp diktim .Bekliyorum Buyusunlerde kesem :P . 2 tane civ civ aldım umarım dişi erkeklerdir. onlarıda büyütüyorum . onları yemlemek icin tohum aldım onlarıda topragıma ektim. Bu arada sözde gizli ama çok uzakda bir yer buldum orayada bir kac agac diktim umarım kimse bulup kesmez .10 saat istiyor kesilecek kıvama gelmeleri .İlk topragımı auction house ın yanında aldım .Oyunda bir sürü auction house noktaları var ve bunların birbirine baglı olmadıgını ogrendim. kıtalar arası auctionlar farklıymış . hemen yanımda bir sürü npc satıcı birde portal var oyunun hemen hemen her yere ev inşa izni vermesi Çok güzel .
Sosyal ağlarda paylaş

Archage deki suç ve yargı durumu çok ilgimi çekti . Çok basit ve enteresan bir sistem. 5 yüksek level oyunculardan rastgele seçilmiş jüri üyesi suclu olup olmadıgınıza karar veriyor. yalnızca çaldıgınız veya öldürdügünüz insanlar icin degil ayrıca oyun ici kotu davranıslarınız icinde ceza alabiliyorsunuz . Olay şu kötü şeyler yaparsan , hapishanede uzunca bir süre oturabilirsin. Evet bazılarının arkadaşları fazla güildleri güclü özel planlanmış bir saldırı ile sizi hapishaneden kurtarabilirler . veya siz çok akıllısınızdır hapishaneden bir çıkış yolu bularak kendi imkanlarınızla kacabilirsiniz. Ama genede dışarı cıktıgınızda hic bir sey yapamıyorsunuz. ne crafting ne savaş yalnızca konusabiiyorsunuz.
Evet oyunda crafting zor bu yuzden oyun insanları calmaya itiyor . fiyatlarda cok iyi . insanların tarla imkanları toprakları ile sınırlı mecburen kendi ciflikleri dışına ürün ekmek durumunda kalıyor. işte o zaman size çalma yolu açılıyor. hele oyunda tüccarların ve ya ciftcilerin ürünlerini satmak icin başka bir pazara gitmesi sizin agzınızı sulandırıyor. Tabikide sonu sizin katil olmanızla bitiyor. sırtında bir dolu yük veya katırlarında içi karşılıgı altın olan bir dolu küfe mal .
Tabii cinayet ve hırsızlık işledik ce kendinizi alışmış ve gorunmez hissediyorsunuz ki buda sizi korsan yaşama yoluna itiyor. oyunda pk nufusu cok fazla .
Topraklar verilen savaşlarla sürekli degişiyor bir anda evinizde kendinizi güvende hissederken değişen haritalar sayesinde kendi mülkünüzü düşman topraklarında bulabiliyorsunuz.
Resource toplama ve crafting hayatımda gordugum en karısık sisteme sahip eve online dan bile sanırım daha çok karışık . 3 sene sırf planetary yapmışlıgım var eve de gezegen ve fabrika işleştim. Ne kadar zordu .
Labor punları ne kadar sıklıkla crafting yapabileceginizi belirtiyorki buda çok iyi bir strateji yapmanızı gerektiriyor.
başarılı trade yolları ve koşuları size para kazandırması yanında ev şato kale ve size bunun yanında tonlarla hediye verebiliyor . zaten bu mukafatları almak için cevrede koşuşan o kadar tacirin neden bu kadar telaşlı oldugunu görüyorsunuz.
Hemen hemen istediginiz her yerde kendi cifliginizi kurup hayvan agac ve tohumlarınızı yetiştirebiliyorsunuz.
10 levelda kendi bineginizi bulup buyutup 1 2 saat icinde zırhlandırabiliyorsunuz.
15 levelda 30 level bir combat pet e sahip olabiiyorsunuz. nerdeyse sizin 2 misliniz vuruyor.
Hertaraf çalabileceginiz itemlerle dolu bunlar oyuna sizi çok hızlandırabiliyor cok zengin yapabiliyor. hatta mesela benim bir questim var 100 çilek istiyor tarımla yapmak cok zaman ve resource istiyor bu yuzden çalsam surda duruyor diyorsunuz. Fakat diğer oyuncular sizi rapor etmek için cevrede bekliyor. sonra mahkeme ve mahkumiyet. Tabii iyi bir savunma ve yalan bulamazsanız. bu arada degerli mallarınızı diger oyunculardan cok iyi saklamalısınız.
seyrettigim mahkemelerin %70 suclu %30 sucsuz çıkıyor. Cok buyuk mahkemeler de oluyor ve serverdaa Aman tanrım ,oh lanet olsun , VAAY , LOLOLOL, gibi kelimeler spam ediliyor.
Bu olay bile başlı başına oyuna cok buyuk bir yenilik ve heyecan katıyor.
Kendi kayıgınıza ve teknenize sahip olmak istediginizde uzak diyarlara acılmak veya dev bir galleon da bulunma hatta dev bir ticaret gemisi icinde yer almak tamamıyla gemitoplarını ateşlemek ben ateşledim :P gemiden gemiye dev kancalar atmak ...
hatta sonra bu savaş alanlarına dalıp batan degerli mallar icin hazine avına çıkmak .
Daha çok anlıtılınabilinir ama oyun benim anlatabilecegimden ve keşfedebilecegimden dahada complex
Neler yapabileceginizin özgürlügü insana neden diger mmo ların basarısız oldugunu gösteriyor. Bu arada balık tutabiliyorsunuz ve tuttugunuz balıgı kendi evinize kurdugunuz akvaryuma koyabiliyorsunuz .cidden .aklıma boyle bir mmoda herhangi birinin isteyip de bulamıyacagı ne olabilir sorusu geliyor.
çalar ve kendi faction üelerinizi öldürürseniz kötü karma alıyorsunuz . 3000 karmanız oldugunda otamatik korsan oluyorsunuz.
Bu arada jurilerinde bazen çok yuksek meblaglarda rüsvet aldıkları oluyormuş .
oyunda kendi arkadasınız tarafında bile oldurulup lootlanabilirsiniz
eve online ve ultima online ın sahip oldugu cok öge var burada .
hic bir zamana quest yapmak zorunda degilsiniz kendi sanırım level 20de herşeye sahip olabiliyorsunuz isterseniz bir ciftilk ve bir ev kurup kendinize oyuncu guardlar tutarak basarılı bir ticaretci ve ya iyi bir ciftci olabilirsiniz .
bu oyunun bana sonu yok gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Evet Founder pack i aldım yalnız 150 dolar derken anlıyamadım bir sebeble 175 dolar istedi sorun etmedim ödedim. Şu an downloada başladım .
Eso da vet 7 olmak üzereyim bari download bitene kadar olayım .

akirafes said:

...175 dolar istedi sorun etmedim ödedim...

akirafes said:

...175 dolar istedi...

akirafes said:

...sorun etmedim ödedim...

akirafes said:

...sorun etmedim...

:(

Eskiden ne alay edilirdi orijinal sunucularında UO oynayanlarla...
Sosyal ağlarda paylaş

Minimum System Specifications

Processor: Intel Core2 Duo or higher
Hard Disk: 30 GB (NTFS-formatted disk)
Memory: 2 GB RAM
Graphics card: Geforce 8000 series or higher, Radeon HD 4000 series or higher, with at least 512MB video memory
Operating system: 32-bit or 64-bit, Windows XP SP3, Vista SP1, Win7 SP1
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...