Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Oyunda girişde şok oldum yazılar ve seslendirmeler korece
oyun içi kanuşmalar korece . veya ben öyle bir dil oldugunu sanıyorum .
Doguş yerinde 9 kişi birden belirdik demekki oyuna ragbet var.
Grafikler inanılmaz detaylı ve güzel . Burada yazılanlar kesinlikle grafigin ne kadar güzel oldugunu yeteri kadar yansıtmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da sanki ESO daha iyiymiş gibi geldi. Kanuni'nin yazılarından, eski Daoc'cuların yazılarından ben bunu çıkardım şahsen. Şöyle kafa rahat girip pvp yapabileceğim bir oyun arıyordum bayadır ESO'ya gireceğim heralde.

Aslında Archeage hep beklediğim oyundu ama kötü yazmış birçok kişi. Yani open world lineage gibi oyunlara bayılıyorum aslında PK yapılabilen, Archeage o tarz gelmişti ama biraz oynayıp ondan sonra yorum yapacağım..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bana da sanki ESO daha iyiymiş gibi geldi. Kanuni'nin yazılarından, eski Daoc'cuların yazılarından ben bunu çıkardım şahsen. Şöyle kafa rahat girip pvp yapabileceğim bir oyun arıyordum bayadır ESO'ya gireceğim heralde.

Aslında Archeage hep beklediğim oyundu ama kötü yazmış birçok kişi. Yani open world lineage gibi oyunlara bayılıyorum aslında PK yapılabilen, Archeage o tarz gelmişti ama biraz oynayıp ondan sonra yorum yapacağım..

archeage'i bok ettiler f2p'e geçerek
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

akirafes sen baya nefret etmişsin ya eso'dan halbuki günde 18 saat oynuyordun çok tutkulu bir şekilde.

Ya eso guzel guzelde çok aynı . PVp si cok guzeldi ama . Belki archage de sevmem bilmemki esoya en azından 20 gun dayandım. 46 yaşındayım ,oyun yaşım gecti belkide ben zorluyorum eski günlerime dönmeye sorun burda. Veya eski oyunlar dahamı güzeldi . Neyse archage den çok umutluyum . Dedigim gibi buda olmazsa everquest next.
Su an iyi bir quild buldum . Bakıyorum . Bir oyundan zevk almak icin birlikte oynadıgın insanlar da çok önemli .
Mesela ben oglumla online minecraft oynadım 5 ay çokda zevk aldım .
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız çok ilginç bir detay vereyim oyun esodan daha kalabalık nufusa sahip gibi geldi bana . Belki Amerikalıların çoklugundandır bilmem. Nereye baksam her yer insan hepde amerikalı acaba yalış serverdamıyım diye dusunmeden edemiyorum . Ama sanırım avrupa usa tek server. dün 500 kişi savaşa gitmiş mesela 3 guild birleşerek karşılarında da bir o kadar kişi varmış .
Sosyal ağlarda paylaş

BAzı şeyler cok ilginc . Mesela konusmalar devamlı bir yargılama var. MEsela
- sen 2 dakka hapis aldın
- ben bir sey yapmadım masumum
- sus 3 dakka
- damm
- 4 dakka

-sen 17 dakka hapis aldın
- adammı öldürdüm bu ne yaw
- hırsızlık yaptın adam öldürme 12 dakka hırsızlık daha kötüdür

Çok komik ya bir suru boyle konusma geciyor alttan ciddimi bunlar anlamadım .
Sosyal ağlarda paylaş

- karar 12 dakka hapis
- o masumdu ben ordaydım olayın tanıgıyım .
- Şu an alphadayız tanık dinleme sitemi beta girince devreye girecek .
- Bu yargı sistemine saygı duymuyorum kore nin yargı sistemi bu . Burası Amerika
O kadar çok komik konuşmalar oluyorki şaşırdım kaldım oyunu biraktim mahkemeleri izliyorum. Fakat aşırı derecede suç oranı var.
ZAten konuşulan dedikodulardan şimdiden çok büyük bir korsan populasyonu varmış . Ben level 8 im . Dag tepe arazi kosturuyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

Aha 5 dakka önce biri oldurulmuş koyde .
sahitler diyor sigaradan oldu .
digerleri evet gorduk bir anda dustu o sıra elinde sigara vardı
- o hep icerdi zaten
- Ben demiştim bu kadar icme diye ama dinlemedi .
Karar 12 dakka ceza
Bir den kıyamet koptu
koyu yakarız evleri atese veririz
onu serbest bırakın masum diye.
chati goruceksiniz nasıl spamlıyorlar.
Çok ilginc bir deneyim.
Hic böylre bir seyle karşılaşıcagımı bilmiyordum .
Sosyal ağlarda paylaş

-Suçlu
- SUCLU!
-Evet kesinlike suclu !
Mahkum - Masumum
- Ne masumu kesin suclu
MAhkum - Bu cabuk bir karar olmadımı ?
- Ne hala konusturuyormusunuz? 3 adam öldürme 4 saldırı
MAhkum - Ama self defence di
- Ne self defensi oldurdugun adam low health di
- Suclu
- Yok hapis buna yetmez banlayın onu!
Yok Hakkikaten bunlar gerçekmi anlıyamadım . Gülmekten ölüyorum neler oluyor neler.
Tabii bu olan mahkemeleri bu ekrana ne kadarını aktarabiliyorum yazdıklarımla . Ama ben bu kadar senelik oyun hayatımda böyle bir seye rastlamadım ,ultima günlerimden beri .
Çok eğleniyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...