akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Archage forumlarını okuyorum şu an . Benim gibi eso da aradıgını bulamıyanlar dolmuş buraya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Krarakter ekranıma girdim . ilk izlenim 13 yaşındaki oglumun agzından : Baba bu 1000 basar iyiki buna geçmişsin . Benim izlemimim : evet çok kaliteli ve inanılmaz detaylı . Bu kadar iyisini görmemiştim. Cizimler ise harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 akirafes sende bir kanuni 2 sezinliyorum haha screenshot falan paylaş oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 gemi yap paticik logosu koy yelkenine. bir dakka.. paticiğin logosu yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 foundry ye istediğin pelerin logosuna izin veriyormuş ona koysam daha iyi gibi . Skillere geçtim . Şu an sanki cok farklı bir şeyle karşı karşıya oldugumu anladım. Nasıl anlatsam sanki masalsı bir diyara yolculugun ilk adımları gibi . Farklı birseyler var burda . Evet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Oyunda girişde şok oldum yazılar ve seslendirmeler korece oyun içi kanuşmalar korece . veya ben öyle bir dil oldugunu sanıyorum . Doguş yerinde 9 kişi birden belirdik demekki oyuna ragbet var. Grafikler inanılmaz detaylı ve güzel . Burada yazılanlar kesinlikle grafigin ne kadar güzel oldugunu yeteri kadar yansıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 oyunda konuşmalar komple korece yaw! Çok begendim 2 görev yaptım 3.sundeyim hızlı koşu sprint olayına bayıldım . Gercekten hızlı koşu hissi veriyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bana da sanki ESO daha iyiymiş gibi geldi. Kanuni'nin yazılarından, eski Daoc'cuların yazılarından ben bunu çıkardım şahsen. Şöyle kafa rahat girip pvp yapabileceğim bir oyun arıyordum bayadır ESO'ya gireceğim heralde. Aslında Archeage hep beklediğim oyundu ama kötü yazmış birçok kişi. Yani open world lineage gibi oyunlara bayılıyorum aslında PK yapılabilen, Archeage o tarz gelmişti ama biraz oynayıp ondan sonra yorum yapacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 akirafes said: Skillere geçtim . Şu an sanki cok farklı bir şeyle karşı karşıya oldugumu anladım. Nasıl anlatsam sanki masalsı bir diyara yolculugun ilk adımları gibi . Farklı birseyler var burda . Evet . nice try trion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sotto said: Bana da sanki ESO daha iyiymiş gibi geldi. Kanuni'nin yazılarından, eski Daoc'cuların yazılarından ben bunu çıkardım şahsen. Şöyle kafa rahat girip pvp yapabileceğim bir oyun arıyordum bayadır ESO'ya gireceğim heralde. Aslında Archeage hep beklediğim oyundu ama kötü yazmış birçok kişi. Yani open world lineage gibi oyunlara bayılıyorum aslında PK yapılabilen, Archeage o tarz gelmişti ama biraz oynayıp ondan sonra yorum yapacağım.. archeage'i bok ettiler f2p'e geçerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ne hype yapti adam, itici hype bi de, islamin sarti bestir sarkisini soyleyen eleman gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Aha burada geleni gideni zindana atıyorlar juri yargıc 13 dakka 17 dakka cezalar havada ucusuyor . Birisi farmdaki otları yakmış 13 dakka ceza aldı . Hapse giderken bagırıyordu :olsun 13 dakka esoda oynasam kanser veya aids olurdum . hic olmazsa burada hapisde yatarım . Cok gulduk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 akirafes sen baya nefret etmişsin ya eso'dan halbuki günde 18 saat oynuyordun çok tutkulu bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yalnız siz de bi hissetiniz dimi oyunun havasını. o değil de o ceza olayı o kadar katı mı lan? biliyordum o hapis falan geyiğini de o kadar olay dönüyor mu serverda? vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 çok önceden hissettik fakat pınarın başından içine sıçtılar ne yazık ki bize temiz gelmesini bekleyen yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bingildak said: akirafes sen baya nefret etmişsin ya eso'dan halbuki günde 18 saat oynuyordun çok tutkulu bir şekilde. Ya eso guzel guzelde çok aynı . PVp si cok guzeldi ama . Belki archage de sevmem bilmemki esoya en azından 20 gun dayandım. 46 yaşındayım ,oyun yaşım gecti belkide ben zorluyorum eski günlerime dönmeye sorun burda. Veya eski oyunlar dahamı güzeldi . Neyse archage den çok umutluyum . Dedigim gibi buda olmazsa everquest next. Su an iyi bir quild buldum . Bakıyorum . Bir oyundan zevk almak icin birlikte oynadıgın insanlar da çok önemli . Mesela ben oglumla online minecraft oynadım 5 ay çokda zevk aldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Yalnız çok ilginç bir detay vereyim oyun esodan daha kalabalık nufusa sahip gibi geldi bana . Belki Amerikalıların çoklugundandır bilmem. Nereye baksam her yer insan hepde amerikalı acaba yalış serverdamıyım diye dusunmeden edemiyorum . Ama sanırım avrupa usa tek server. dün 500 kişi savaşa gitmiş mesela 3 guild birleşerek karşılarında da bir o kadar kişi varmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 senin eve yaşın gelmiş abi zorlama hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 BAzı şeyler cok ilginc . Mesela konusmalar devamlı bir yargılama var. MEsela - sen 2 dakka hapis aldın - ben bir sey yapmadım masumum - sus 3 dakka - damm - 4 dakka -sen 17 dakka hapis aldın - adammı öldürdüm bu ne yaw - hırsızlık yaptın adam öldürme 12 dakka hırsızlık daha kötüdür Çok komik ya bir suru boyle konusma geciyor alttan ciddimi bunlar anlamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 reampage said: senin eve yaşın gelmiş abi zorlama hiç Hocam eve 7 sene oynadım . Hemde o kadar cok kisi gordum gecirdim ki .yapmadıgım kalmadı evde nerdeyse .2 tanede cok cok iyi chrim var .Bu saatden sonra eve e donmem artık. kapattım o defteri . Bu arada bir sürüde plexim var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 - karar 12 dakka hapis - o masumdu ben ordaydım olayın tanıgıyım . - Şu an alphadayız tanık dinleme sitemi beta girince devreye girecek . - Bu yargı sistemine saygı duymuyorum kore nin yargı sistemi bu . Burası Amerika O kadar çok komik konuşmalar oluyorki şaşırdım kaldım oyunu biraktim mahkemeleri izliyorum. Fakat aşırı derecede suç oranı var. ZAten konuşulan dedikodulardan şimdiden çok büyük bir korsan populasyonu varmış . Ben level 8 im . Dag tepe arazi kosturuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Aha 5 dakka önce biri oldurulmuş koyde . sahitler diyor sigaradan oldu . digerleri evet gorduk bir anda dustu o sıra elinde sigara vardı - o hep icerdi zaten - Ben demiştim bu kadar icme diye ama dinlemedi . Karar 12 dakka ceza Bir den kıyamet koptu koyu yakarız evleri atese veririz onu serbest bırakın masum diye. chati goruceksiniz nasıl spamlıyorlar. Çok ilginc bir deneyim. Hic böylre bir seyle karşılaşıcagımı bilmiyordum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 -Suçlu - SUCLU! -Evet kesinlike suclu ! Mahkum - Masumum - Ne masumu kesin suclu MAhkum - Bu cabuk bir karar olmadımı ? - Ne hala konusturuyormusunuz? 3 adam öldürme 4 saldırı MAhkum - Ama self defence di - Ne self defensi oldurdugun adam low health di - Suclu - Yok hapis buna yetmez banlayın onu! Yok Hakkikaten bunlar gerçekmi anlıyamadım . Gülmekten ölüyorum neler oluyor neler. Tabii bu olan mahkemeleri bu ekrana ne kadarını aktarabiliyorum yazdıklarımla . Ama ben bu kadar senelik oyun hayatımda böyle bir seye rastlamadım ,ultima günlerimden beri . Çok eğleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi git oyununu oyna, orda kalsin lutfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bırakın adam paylaşsın abi ne zararı var? Abi sende tek bir yazıda paylaş ve daha genel olarak her olayı yazınca itici oluyor. Bu arada hapiste futbol oynayın çok eğlenceli kore'de benım de 10 dakika yatmışlığım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar