2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Archeage
- 2 hafta sonra ...
şu resim bile kendini bana hayran bıraktı lan,almanyadan arkadaşlarımla konuşuyorum,herifler bu oyunu bekliyormuş ayrıntıları süpermiş diolar hadi bakalım bide ne zaman cıkacağı belli olsa:S
,
ek:bu arada tek post açtım 2 tane gönderdi ne ayak lan :S
,
ek:bu arada tek post açtım 2 tane gönderdi ne ayak lan :S
http://www.youtube.com/watch?v=vI2pMg1bn7I
Şu video, özellikle sonu, oyunu bana aldırtır gibi.
Şu video, özellikle sonu, oyunu bana aldırtır gibi.
Bir videosundan evi yapmaları baya zaman alıyor gibi gelmişti bana burada 3sn de evi gemiyi yaptılar. Bence uzatılmalı o süre anlamsız oluyor.
Bu oyunun sadece uzakdoğuya çıkacağı söyleniyor. ( Bkz Lineage )
Öyle ise oyun ne kadar iyi olursa olsun Çinlilerle, Korelilerle oynamayı düşünmüyorum...
Bu oyunun sadece uzakdoğuya çıkacağı söyleniyor. ( Bkz Lineage )
Öyle ise oyun ne kadar iyi olursa olsun Çinlilerle, Korelilerle oynamayı düşünmüyorum...
sanmam. siteye ingilizce sayfa ekelmezlerdi öyle birşey olsaydı.
bunuda gordum artik gam yemem, koca gemi artik inventoryde tasinabiliyor.
yirim.
yirim.
aa olur mu! UO da da taşıyorduk adı "Deed" idi sadece hehehe
Swgde de vardi deedler ama bu gemi be abicim, hemde denize atlayip cikardi eleman , binmek icinde digerleri denize atladi yani :)
Duzeltirler elbet , koy bir denizci limana cagirttir gelsin ne bilim...
Duzeltirler elbet , koy bir denizci limana cagirttir gelsin ne bilim...
Arkadaşlar oyunun atmosferi çok hoşuma gitti ,oyun motorundanmıdır nedir karakterin çevreyele etkileşimi yapmacık durmuyor . Siz ne düşünuyorsunuz bilmıyorum ama gelecek için umutluyum .
oyun motoru Cryengine 3.
Olay Cryengine olunca acaba nasıl bir donanım isteyecek bunlar merakta etmiyor değilim.
Olay Cryengine olunca acaba nasıl bir donanım isteyecek bunlar merakta etmiyor değilim.
bu oyun su katılmamış asian grinder, avrupada tutmaz, zaten avrupaya çıkartma niyetleride yok gibi duruyor.
benim gözüme takılan şu cryengine videosunda 35. saniyede başlayan adı verilmemiş mmo
benim gözüme takılan şu cryengine videosunda 35. saniyede başlayan adı verilmemiş mmo
archeage o showcase içinde var zaten bu farklı birşey
bu arada yeni video çıkmış
bati mmorpg = questli grind
asian mmorpg = questsiz grind.
yeterki iyi olsun, artik kanmiyorum ben hepsinde ayni boklari yiyoruz.. nedir yani, sanki lore okuyoruz, questleri okuyoruz da grind diye cekiniyoruz, hatta bol bol grind olsun deli uzun olsun levellemek ama yeterki dinamikler, dunya, oynanabilirlik yerinde olsun. aion gibi super baslayip level 30 dan sonra milleti level 50 lerin altinda pvpve denen nane ile becertmesinler, pve serveri olsun ben oyniyim, kasayim 3 ayda level maxliyim, misss...
bati mmo 5 gunde level max ol 15 gunde high end tamamla sonra QQ, more QQ, bekle allah bekle.
yeterki iyi olsun, artik kanmiyorum ben hepsinde ayni boklari yiyoruz.. nedir yani, sanki lore okuyoruz, questleri okuyoruz da grind diye cekiniyoruz, hatta bol bol grind olsun deli uzun olsun levellemek ama yeterki dinamikler, dunya, oynanabilirlik yerinde olsun. aion gibi super baslayip level 30 dan sonra milleti level 50 lerin altinda pvpve denen nane ile becertmesinler, pve serveri olsun ben oyniyim, kasayim 3 ayda level maxliyim, misss...
bati mmo 5 gunde level max ol 15 gunde high end tamamla sonra QQ, more QQ, bekle allah bekle.
sonra işte raidler instancelar başlıyor. karaktere zırh toplayacağım diye kasıyorsun.
edit : gel aoc ye :P
edit : gel aoc ye :P
bati mmorpg = questli grind
facepalm.jpg
tabiki okuorzm olm, lore her şe!
zaten oyunları tuketen bu yapımcıların herşeyi healer-tank-dps e çevirip balance uğruna saçma sapan kısıtlamaları oyunları.
tabi tabi kesin okuyorsunuzdur...
karimi kurtlar kapti git kurt oldur
ekmek yapicam git bugday topla
malim ben elma almam lazim git al
sopam bitti bana odundan sopa yarat
kedi ile ciftlesmem lazim bana disi kedi bul
kendimden gectim beyginim hatta oluyum intikamimi al, hatta olu halimle sana quest itemi bile veririm.
ya bi gidin allasen :D
karimi kurtlar kapti git kurt oldur
ekmek yapicam git bugday topla
malim ben elma almam lazim git al
sopam bitti bana odundan sopa yarat
kedi ile ciftlesmem lazim bana disi kedi bul
kendimden gectim beyginim hatta oluyum intikamimi al, hatta olu halimle sana quest itemi bile veririm.
ya bi gidin allasen :D
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar