Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

pinkporing said:

arkadaşlar darkfalldan ne farkı varın farkı şu,bu oyun çıkacak en ufak bug da ne bileyim küçücük bir problem de bile blizzard casusları archage patladımı ne diye dangıl dungul başlıklar açacaklar,herşeyi wowla karşılaştırma muhabbeti beni artık mmo dan sıktı diyebilirim,rift oynuyorum şu anda gw2 ne bileyim biraz daha iyi oyun çıkana kadar,ama gerçekten wow u duydugumda tiskinmeye başladım,inşallah bu oyun iyi çıkarda adam akıllı insanlarla oynarız,öyle çoluk çocuk oynamasın da valla herşeye razıyım,df de mo da sorduğunuzda yaş sınırı epey yukarıda,ha yaşı kücük olupta dünya ya bakış açısı,olayları yorumlama bilgileri bizden iyi olanlarıda var ama,arkadaş artık mmorpg de bir devrim gerekiyor inşallah bu oyun başarır bunu...
blizzardın başındakiler israilliymiş ondan mı acaba ? her mmorpg'i wow'a benzetme olayı da baydı zaten. mmohut'ın adminleri bile o tür benzetmeler yapıyorlar ya. :(
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

arkadaş artık mmorpg de bir devrim gerekiyor inşallah bu oyun başarır bunu...

Sandbox devri geçeli çok oldu. WOW ve türevleri devride yavaş yavaş erimeye başladı. MMO daki bir sonraki devrim CONSOLE devrimi olacak.( ki yeni nesil çıkan MMO larda bu farkı rahatlıkla görebiliyorsunuz ) Bu da bariz kendini hissettiren bir devrim. Farklı birşey beklemeye gerek yok.

Console sux ama elden gelen birşey yok. Nerde o eski oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yeni gelen mail

안녕하세요, 아키에이지(ArcheAge)입니다.

아키에이지에서 3차 CBT 테스터를 수시모집 합니다.

수시모집에 신청하면 정식모집까지 자동 응모되며,
신청자만을 위한 이벤트도 준비되어 있습니다.

* 수시모집 기간: 2011년 3월 14일 ~ 3차 CBT 일정 발표 전까지
[수시모집 안내 페이지 바로가기]

* 수시모집 신청자를 위한 이벤트: 5시를 노려라~
월~금요일까지 매일 10명을 추첨해서 3차 CBT권을 드립니다.
자세한 내용은 홈페이지를 참고하세요.

수시모집 기간 동안 미리 테스터 신청을 하고,
편안하게 3차 CBT를 기다리세요~

감사합니다.

* 테스터 승계자, G-STAR 엽서 신청자, 이벤트 테스터권 당첨자도 수시모집 또는 정식모집 중에
신청해야 테스터권을 인정받을 수 있습니다.
이 메일은 발신전용입니다

translate

Hello, Aki Age (ArcheAge) is.

Age of architecture in the 3 rd CBT testers are occasional openings.

When you apply for admission at any time until the full recruitment automatic entries, and
Only applicants for the event are also available.

* Occasional recruitment period: March 14, 2011 ~ 3rd CBT announced the schedule until
[Occasional Application Information Page Shortcut]

* Occasional recruitment event for the applicant: 5 poems Aim ~
Lottery Monday to Friday every 10 people will copy the three primary CBT.
For more information, please refer to the website.

Any time during the pre-testers to apply for recruitment and
CBT 3rd comfortable to wait ~

Thank you.

* Testers successors, G-STAR postcards applicant, winner of the event teseuteogwon occasional admission or during formal recruitment
Testers need to apply for the right to be recognized.
This message is a notification-only

edit:
başvuru linki
http://www.archeage.com/cbt/apply
hwinfo istiyor iyi bir pc ile apply yapın
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süredir girmedin diye şifre değiştirmek zorunda bıraktı şimdi de yeni koyduğum şifreyi bulamıyorum. lost pw de olmuyor ki salladığım kssn yi nereden bulayım?
eheh gitti apply
edit:
buldum (:P). deneme yanılmayla hwinfo programını da çözdüm. ilk pencereye kullanıcı adınızı yazın yeterli. bilgileri kendisi siteye atıyor.
edit2:
CBT işi hayal. eğer seçilirseniz telefon ile ileteşim kuracağız yazıyor. yine de denemekten zarar gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bir videosundan evi yapmaları baya zaman alıyor gibi gelmişti bana burada 3sn de evi gemiyi yaptılar. Bence uzatılmalı o süre anlamsız oluyor.

Bu oyunun sadece uzakdoğuya çıkacağı söyleniyor. ( Bkz Lineage )
Öyle ise oyun ne kadar iyi olursa olsun Çinlilerle, Korelilerle oynamayı düşünmüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bati mmorpg = questli grind
asian mmorpg = questsiz grind.

yeterki iyi olsun, artik kanmiyorum ben hepsinde ayni boklari yiyoruz.. nedir yani, sanki lore okuyoruz, questleri okuyoruz da grind diye cekiniyoruz, hatta bol bol grind olsun deli uzun olsun levellemek ama yeterki dinamikler, dunya, oynanabilirlik yerinde olsun. aion gibi super baslayip level 30 dan sonra milleti level 50 lerin altinda pvpve denen nane ile becertmesinler, pve serveri olsun ben oyniyim, kasayim 3 ayda level maxliyim, misss...

bati mmo 5 gunde level max ol 15 gunde high end tamamla sonra QQ, more QQ, bekle allah bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

bati mmorpg = questli grind
asian mmorpg = questsiz grind.

yeterki iyi olsun, artik kanmiyorum ben hepsinde ayni boklari yiyoruz.. nedir yani, sanki lore okuyoruz, questleri okuyoruz da grind diye cekiniyoruz, hatta bol bol grind olsun deli uzun olsun levellemek ama yeterki dinamikler, dunya, oynanabilirlik yerinde olsun. aion gibi super baslayip level 30 dan sonra milleti level 50 lerin altinda pvpve denen nane ile becertmesinler, pve serveri olsun ben oyniyim, kasayim 3 ayda level maxliyim, misss...

facepalm.jpg

tabiki okuorzm olm, lore her şe!
zaten oyunları tuketen bu yapımcıların herşeyi healer-tank-dps e çevirip balance uğruna saçma sapan kısıtlamaları oyunları.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi tabi kesin okuyorsunuzdur...

karimi kurtlar kapti git kurt oldur
ekmek yapicam git bugday topla
malim ben elma almam lazim git al
sopam bitti bana odundan sopa yarat
kedi ile ciftlesmem lazim bana disi kedi bul
kendimden gectim beyginim hatta oluyum intikamimi al, hatta olu halimle sana quest itemi bile veririm.

ya bi gidin allasen :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...