Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Abi quest yapmadan da olursunuz mesela ben 20-21 arasını agac keserek aldım. Sıkıldım questlerden baktım cevrede agac dolu kımını kestım kımının tohmunu aldım kımını caldım bı baktım 21 olmusum. Agacına gore bıtkısıne gore degısıyor verdıgı expler kımı cok verıyor kımı az verıyor. Cakalın bır de dıger agacların arasına dıkmıs gorunmez dıye yer mı turk evladı hemen daldım delı odun verdı asdf

Her agaca cıkılmıyor ama bazı yuksek agaclara cıkılıyor. Assasin buildi alınıp , gorunmez olup gang yapılabılır. En guzelı glider, herıfın tepeye konmak gibisi yok.

Kucuk ayrıntılara da yer verılmıs mesela maıl gonderdıgınız zaman maıl kutusunun uzerınde baykuş var o havalınıyor paketle beraber. At surusu mukemmel su ana kadar oynadıgım mmorpglerde ki en ıyısı. Mesela at sprinte kalkarken karakter aynı jokeyler gıbı hafıfce one dogru eğiliyor, yokus cıkarken zorlanıyor, bırden durdugunuz zaman nallar hafıfce kayıyor. Ata zırh takmak baslı basına olay. Gemi kullanmaktan bahsetmıyorum bıle ınanılmaz. Su an baska aklıma gelmıyor geldıkce yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece craft ile ugraşarak, tek bir npc bile öldürmeden level atlanabiliniyor. Bu açıdan craft oynamayı sevenler bu oyuna bayılacaklar.

@nordlydian, çok heyecanlısın görüyorum da biraz sakin ol fanboy a bağlama olayı. Her fanboy bir hater yaratır aman ha dur hele bir oyun çıksın EU'da :)
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

nasıl sakin olayım? hergün mesainin bitmesini dört gözle bekliyorum eve gideyim de oyuna gireyim diye. Aylık 50$ masrafı var ama umrumda değil. o kadar bağlandım oyuna.

fanboyluk konusunda haklı olabılrısın. 5 sene wow oynadım bu kadar ilgilendiğimi , övdüğümü veya sabırsızlandığımı hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bizim guild bölümüne de yazdım, baya sorunlu oyun.

Day-1 farmer botlar var. Crafting(miş denilene bakılırsa) en baba item kaynağı. Bu botlarla falan yalan oyun.

İşin komiği botları engelleyemiyorsun. Diğer oyunlardaki gibi öldürsen PK ve hapis mapis geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=z7nlbubJV-8&feature=player_embedded

Adamlar bu sorunları gidereceğine, oyuna hayvan çiftleştirme koydular..... Fakin koreans

http://www.mmoculture.com/2013/03/archeage-breeding-feature-added-into-game/
Sosyal ağlarda paylaş

her türlü bir şekilde üstesinden geliyorlar ya, engellenebilir bir şey değil ama eğri oturup doğru konuşmak gerek botun wow'daki etkisi ile Archeage'deki etkisi bir değil. sandbox sonuçta craft'ın oyundaki ağırlığı inanılmaz. yaygın bot kullanımı casual oyuncular için ekonomiyi yok eder.
Sosyal ağlarda paylaş

şirketin bir ismi var sonuçta, iyi de projelere imza atıyorlar. publicity'nin değeri Archeage'ı batılaştırma gibi osuruk bir projeden daha yüksek diye düşünüyorum. sonuçta üretim yapan bir şirket, iki gün sonra bir oyun release ederken insanların archeage'den aldıkları "lanet olsun trion gibi" izlenimi birebir etki eder. parayı aldım, fail etti, beni bağlamaz diye bir şey yok, müşteri unutmaz, archeage uçar gider lekesi trion'da kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

TRION sadece dağıtıcı. Yapımcı ile Dağıtıcı karıştırmayın, büyük hata edersiniz.

XLGames Archeage'i batıya taşımak için NA/EU da bir dağıtıcıya ihtiyacı vardı. Bu konuda da TRION ona gerek Sunucu gerekse Bağlantı olarak uygun şartları sunmuş olacak ki onunla anlaştılar. Oyunun içeriği ile hiç bir şekilde ilgilenmez, ilgilenemez.

Bunun en büyük örneği EA var mesela dağıtıcı olarak. İçinde her EA ibaresi geçen oyunu EA'mı yaptı sanıyorsunuz yada daha yakın bir örnek olarak Mount&Blade'i yapanları hemen hemen herkes biliyor ancak Paradox tarafından dağıtılıyor. Oyunu paradox yapmadı, kurcalamadı sonuçta.

TRION tabi ki başarılı ve büyümekte olan bir firma ama Archeage'in bütün başarısı yada başarısızlığı tamamen XLGames'i bağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...