Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 soruyorum size: tanrıya inanıyor musunuz ? yanlış anlaşılmak istemiyorum ben şimdi. şimdi amacım ortalığı kızıştırmak, birşeyler sömürmek değil. adam gibi soruyorum (be). tanrı yı nasıl tanımlarsınız siz., çünkü günümüzde inanç olayında büyük hastalıklar vardır. bunun sebebide..
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Filmin en heyecanlı yerinde elektrikler gitti.
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 başkalarının inancını neden merak ediyorsunuz ki? herkesin inancı kendisine.
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ..ben inanmıyorum lan tanrılık kavramına :) ):
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ben küçükken Allah'ın hoca gibi bişey olduğunu düşünürdüm. Şimdi öyle bişeyin varlığına tam olarak inanmıyorum sdfgh.
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 godisnowhere'i god is now here diye okursan mümin, god is no where diye okursan ateyizmişsin.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Masakari said: Bir güç var. ama kendi halinde.din, karma yok.ha murphy var belki.o da belki
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben bunu garbage alayım mı, karar veremiyorum. o kadar çok benzeri konu var ki.. kilitlesem mi acaba? hmmm
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ama kader var. *güzelim mesajın arka sayfada son mesaj olarak kalması
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arkadaşlar burada dikkatinizi birşeye çekmek istedim. neye acaba ?
Öne çıkan mesajlar