Sleeep Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 merhabalar beyler bu aralar 0 / 2. el bi laptop alıcam da fiyat olarak önce ucuzlardan gidiyorum tabi :) gözüme çarpan bazı markalar var son senelerdeki -teknik destek -arıza / ısınma sorunları -garantiye git gel süresi -performans/kalite/dayanıklılık için önerilerinizi bekliyorum öncelikle gözüme çarpan bütçe dostu modellerin markaları yazim ~LG ~Casper ~Acer ~Dell ~HP ~Samsung ~Beko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Dell'i tek geçerim bu listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bende sırasıyla Dell, Asus, Acer derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dell ve samsung beko filan nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Lenovo alma da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dell teknik serviste eve servis yapıyor(muş). baya atakta adamlar fiyat/performansta sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dell samsung acer sıralamam budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 eski ilanlarmış bazıları onları da eleyince ~1 dell ~4 acer ~5 casper ~4 lg gibi kaldı , yardımlarınız için eyv beyler yarın erkenden bi şu dell ciyi ariyim kaçirmiyim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ~Asus ( Araya sokmazsak olmaz ) ~Dell ~Samsung ~Acer ~LG ~HP ~Casper ~Beko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Casper'ı direk çıkar ordan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bi Dell'i bilirim onu da iyi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 beko çok iyi ya öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 son 1 sene içinde iki laptop aldım ikisi de samsung. hem fiyatları iyi hem işçilik olsun tasarım olsum kasa kalitesi olsun fiyatlarına göre çok iyiler.(tu) ayrıca kusura bakmasın ama samsung'u çıkarıp casper koyana gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dell Acer/Samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu arada acer diyosunuz da, modelleri her ne kadar başarılı olsa da teknik serviste çok abuk problemler yaşatabiliyolar. alınan notebook direkt bozuk çıktı, heriflerin geri alana kadar yapmadığı kavga gürültü kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dell'in Amerika'da Apple ile kapıştığını biliyorum, bi de Samsung alıp kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım var. HP, Beko, Casper falan çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 3 yıl önce asus aldım.bir tane arıza bile çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Ya Asus, ya Acer alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mr_Hand said: bu arada acer diyosunuz da, modelleri her ne kadar başarılı olsa da teknik serviste çok abuk problemler yaşatabiliyolar. alınan notebook direkt bozuk çıktı, heriflerin geri alana kadar yapmadığı kavga gürültü kalmadı. Acer türkiyede teknik destek ağını vs genişletiyordu bi kaç hafta önce okumuştum haberini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu yazının aynısını bu forumda 4. yazışım olacak galiba HP al üzerinde yumurta pişirirsin. oyun oynarken W A S D nin üzerinde 10 sn parmaklarımı tutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dell. Çok zorlarsan ısınabilir tabi biraz; ama genel olarak oldukça iyi. Teknik destekleri şahaneymiş, henüz test etme fırsatım olmadı. Fiyat olarak da bir HP, Toshiba ile aynı ayarda, yer yer onlardan biraz yüksek; ama kesinlikle değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 LG (kullanmadım şüpheli bakıyorum ama ^^ ) Casper Acer Dell (sağlam bunlar r15 serisi de uygun fiyatlı sanırsam) HP Samsung (Lg için dediklerimden.) Beko[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dell'e çok iyi diyolar genelde evet, Acer'da iyidir, Kadıköy'deki servisleri hızlıca hallediyolar direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dell'i tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dell / asus / acer' a yoğunlaşıyorum o zaman direk tabi ucuzundan toshiba sony bulursam da kaçırmam :) çok makbule geçti yardımlarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar