Marv Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Buddha said: Benim bu tartışmalardan anladığım Wow efsane bir oyun. Ama korkuyor insan böyle oyunları oynamaya. Mesela siz günde ortalama kaç saat bunu oynuyorsunuz? Aha bugun hiç girmedim benim kahramanı tokatlamışlardır gibi endişeler oluyor mu? Niye soruyorum çok bağlayan bir oyunsa hiç bulaşmıyayım. Yada çok ilgi isteyen bir oyunsa. Bu gün 10.5 saat oynadım WOW' u. Üzerine de 1 saat WAR oynadım. Sen iyisi mi hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Kutlu olsun Blizzort'un 20. yılı. :)-D Cuce said: aksine endüstrinin dayanağı bence kendileri. çökerlerse bi daha zor toparlanırız. AAHAHA çok iyiymiş bu. Blizzard bir şekilde çöktü diyelim, öbür şirketler de çökmüş mü sayılacak? İnsanlar küsüp başkasından oyun almayacak mı? Cuce said: bir mmorpginin 3 değil 15 yıl ömrü olması gerektiğinin farkında olmak ayırca önemli bir mevzudur. Belgeseli izlemedin herhalde, Morhaime hiçbir zaman ilerisini tahmin eden bir firma olmadık diyor. Kendi aralarında 1 mil subs olacak, bomba olucaz diye espriler yapıyorlarmış. WoW daha ilk senesinden hitti, WoW'dan önce de uzun ömürlü MMORPG vardı. UltimaTR'den paticik olmuş bir sitede hala bunları hatırlatıyor olmak üzücü. Blizzort çok güzel oyun yapıyor. Belki de kimsenin yapamadığı kadar güzel oyun yapıyor. Ancak kendilerine aşırı bir güven var. Gün geçtikçe bu güveni kuruşu kuruşuna süistimal etmeyi daha iyi öğreniyorlar. Yarasın Kotick'ime tosunuma ahah, şu Dragon Age 2'yi bile preorder eden zihniyete çeyrek ekmek Starcraft 120 liraya müstahak safsafasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Buddha said: Benim bu tartışmalardan anladığım Wow efsane bir oyun. Ama korkuyor insan böyle oyunları oynamaya. Mesela siz günde ortalama kaç saat bunu oynuyorsunuz? Aha bugun hiç girmedim benim kahramanı tokatlamışlardır gibi endişeler oluyor mu? Niye soruyorum çok bağlayan bir oyunsa hiç bulaşmıyayım. Yada çok ilgi isteyen bir oyunsa. "Tatar Ramazan" said: Buddha sizin mağara ne taraftaydı Buddha said: Biliyordum böyle bir troll gelecek. adam bir de troll demiş asddgasdasufsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Ben şimdi gerçeği açıklıyorum semin emekliliği hakkında Şamanlar çekemedi yenişemedi bırakdı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 arcane said: Kutlu olsun Blizzort'un 20. yılı. :)-D Cuce said: aksine endüstrinin dayanağı bence kendileri. çökerlerse bi daha zor toparlanırız. AAHAHA çok iyiymiş bu. Blizzard bir şekilde çöktü diyelim, öbür şirketler de çökmüş mü sayılacak? İnsanlar küsüp başkasından oyun almayacak mı? denileni yanlış anlıyosunuz abi wow gunumuzde en rafine, en kalite oyunları yapan firmalardan biri degil mi, oyun sektöründe "en iyi"'yi blizzart belirliyo şuan mmorpg, rts ve hack&slash gibi 3 büyük genre'da. diger firmalar da blizzard'ın oyunlarından "esinlenip" benzer oyunlar yapıyorlar dolayısıyla, çıtayı blizzard belirliyo büyük ölçüde, diger firmalar da o seviyeye yakın oyunlar yapmaya çalışıyolar, çıta ne kadar yüksekteyse, oyuncular o kadar nemalanıyor bu durumdan dolayısıyla blizzard onemli bi firma oyuncular için valve çökse, fps türü gerilemez mi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 gerilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yerinde saysa? :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 fpste cok adam var, saymaz, crytek mrytek biseyler. oyun alisimiz da, indie oyun satisinda filan sikinti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dungeon keeper ı yapan fima neydi adını unuttum ben onu daha çok seviyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abı noldu gene burda ya, dun ısteyken ılk 10 dakkasını ızleyıp keyıf alıodum kufur falan mı edıo lol vıdeoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Blizzard çökerse sektör hayati zarar görmez demek General Motors batarsa amerikayı diger firmalar taşır demek gibi brşey. Histerik. Sam zaten artık ciddi ciddi clueless ötesi msajlar atmaya baslamış, oyun yapımı hakkında bariz bilgisi olmadan çamut atarım izi kalır tavrıyla. Ne diyelim abi devam, kimse ciddiye almıyor herkes gülüyor yani adama bu yüzden. O memnunsa ben de memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: Blizzard çökerse sektör hayati zarar görmez demek General Motors batarsa amerikayı diger firmalar taşır demek gibi brşey. LOL. Örneğe bak. Generals Motor'un kaç işçisi var, Blizzard'ın kaç işçisi var? Değeri ne, geliri ne? Eğlence sektörü şirketi mi? ki iflasdan da döndü zaten, yine gel yani. Blizzard çökerse ne olur? Diablo'yu da Bethesda yapar. Tekrar belgeseli örnek göstermek zorunda kalmam yüz kızartıcı. Adamın diyor, Interplay kraldı diye, battılar ne oldu hepimiz Nintendo'ya mı döndük? Ne içiyorsanız ben de ondan istiyorum arkadaş. General Motors ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bunlar gercek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sen cok guzel ve seksi bir kadinsin, keske olmasanda cirkinleri guzel sansak gibi olmus konu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Oyun üreticileri.. Oyun dağıtıcıları.. Blizzard batarsa ( ki önümüzdeki 30 yıl böle bisey imkansız )sektörün sekteye ugrama durumu söz konusu degil.Listelerdede görüldügü üzere Blizzard hem üretici hem dağıtıcı konumundadır.Batması halinde geri kalan onlarcası yola devam edecek ve blizz yerine bi başkası geçecektir.Michael Jackson öldüde pop bittimi?Tabiki şunu da ifade etmek lazımki Blizzard bu sektörün Flagship i dir artık.Su götürmez bir gerçektir farklı düşünmek gülünçtür.Bu flagship batarsa donanma yoluna devam eder bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Blizzard batarsa bu kadar oyuncuyu oyalayacak baska bir mmo var mi? Dünya kaosa sürüklenir, siddet artar. Insanlar camdan disari sarkar, arabalara yumurta atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Dragonutopia said: Michael Jackson öldüde pop bittimi? win (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Blizzard batarsa hem rts hem MMO çağ atlar 2-3 yıla direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 e batmazsa yenşi oyun yaparsa en az 10 sene atlar. 10 sene önce yaptıkları oyunları gecen hala yok. demekki, 10 sene ileri talımışlar jenreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 10 yıl boyunca yerinde saydirdilar sadece. 87'den 99'a oyunlar nasıl gelişti, sonra 99'dan 2011'e nasıl gelişti, sonra sc'den sc2'ye ne 'gelisme' var, bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 evet 10 yıl once 10 yıl sonnraısnı oyunu yaptılar yerlerinde bizi beklediler. dünya olarak adamların yanına yetiştik dedik tam, yenisini cıkardılar. bakalım bu sefer kac sene ilerimize gittiler. daha bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 arcane said: xunn said: Blizzard çökerse sektör hayati zarar görmez demek General Motors batarsa amerikayı diger firmalar taşır demek gibi brşey. LOL. Örneğe bak. Generals Motor'un kaç işçisi var, Blizzard'ın kaç işçisi var? Değeri ne, geliri ne? Eğlence sektörü şirketi mi? ki iflasdan da döndü zaten, yine gel yani. Blizzard çökerse ne olur? Diablo'yu da Bethesda yapar. Tekrar belgeseli örnek göstermek zorunda kalmam yüz kızartıcı. Adamın diyor, Interplay kraldı diye, battılar ne oldu hepimiz Nintendo'ya mı döndük? Ne içiyorsanız ben de ondan istiyorum arkadaş. General Motors ahahaha Ben eşit mi dedim? Metafor o, şapşallıga gerek yok. GM ekonominin nesiyse, Blizz oyun sektöründe aynı slotu dolduruyor. Sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 arcane said: Dragonutopia said: Michael Jackson öldüde pop bittimi? win (tu) Kimse çıkıp Michael çok fazla satıyor, onun yüzünden pop piyasası geri kalıyor demiyor zaten. Ka-ching. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Sam said: 10 yıl boyunca yerinde saydirdilar sadece. 87'den 99'a oyunlar nasıl gelişti, sonra 99'dan 2011'e nasıl gelişti, sonra sc'den sc2'ye ne 'gelisme' var, bakmak lazım. Adamlar kendi firmasini yerinde saydirdiysa saydirdi. Diger firmalardan hicbir basari göremiyoruz. Sanki bu blizz'in sucu. Sam agir sacmaliyosun. Öyle böyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Cuce said: evet 10 yıl once 10 yıl sonnraısnı oyunu yaptılar yerlerinde bizi beklediler. dünya olarak adamların yanına yetiştik dedik tam, yenisini cıkardılar. bakalım bu sefer kac sene ilerimize gittiler. daha bilmiyoruz. 13 yıl öncesini alıp 10 yıl önce sundular. istediğin şekilde çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar