Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 This DIY Pulse Laser Gun was built by Patrick Priebe. The 1-Megawatt pulse is enough to punch holes in plastic sheets, scorch wood, and pop balloons from several feet away. http://dvice.com/uploads/pulselasergun1.jpg http://www.youtube.com/watch?v=RUXXGbNS8oY&feature=player_embedded bonus: adamın bir önceki icadı: http://www.youtube.com/watch?v=PCnDsR5kLOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aahah cok hos izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 güçlü bi lazeri su tüfeğine monte et al sana laser gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 teknoloji çabuk gelişiyor.dünya laser gun'u konuşuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zaybird said: gun'u gun'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bunu homemade yapıyorsalar vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bunu göze tutsan kötü şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ışın tabancasıyla plastik sünger deliyolar, teknolojinin bu alanda geldigi nokta gözlerimi yaşarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yalnız ben o slo-mo olayını anlamadım?! lazer değil mi bu abicim ne alaka parçacık gibi gidişini gösterebilmesi? bildiğin montaj lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 viral olmasını umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya içi değilde homemade dışını nasıl yapmış bu adam? abi plastiği nasıl ole yapıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ameliyatlarda neden lazer kullanılıyor? çünkü bir yandan kesik açarken, diğer yandan dokuyu yakıp kapatarak kanamanın çok az olmasına imkan sağlıyor. yani lazer düşündüğünüz kadar iyi bir silah değil. Mr_Hand said: yalnız ben o slo-mo olayını anlamadım?! lazer değil mi bu abicim ne alaka parçacık gibi gidişini gösterebilmesi? bildiğin montaj lan?! pulse dediği o işte. kısa süreli atım yapıyor, sürekli vermiyor enerji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 iyi de ışıktan bahsediyosun burda. normal şartlarda ışıkla yapılan bi atımı nasıl kaydedebilir bi kamera ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 evet ama o havada gördüğün plasma zaten, plasmaya sebep oluyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hah, şimdi mantıklı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mach said: ışın tabancasıyla plastik sünger deliyolar, teknolojinin bu alanda geldigi nokta gözlerimi yaşarttı. sünger? tercihim titanyum oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 xaty said: Mach said: ışın tabancasıyla plastik sünger deliyolar, teknolojinin bu alanda geldigi nokta gözlerimi yaşarttı. sünger? tercihim titanyum oluyor genelde şuna bak o zaman http://www.youtube.com/watch?v=8tt7RG3UR4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v0EtLWjVEV4 şu da var tabi, gerçi burada bearing repair'de hazır olan bi yüzey üstüne uygulamış ama free form 3d part building de yapılıyor, video bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 dövmemi sildirdim ben daha 1 ay önce o yüzden izlerken fena oldum çok acıyo lan. bi de star wars fln lazerden koşuyolar falan ya onları düşündüm izlerken göze möze gelse o lazerlerden biri gittin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Suark said: ya içi değilde homemade dışını nasıl yapmış bu adam? abi plastiği nasıl ole yapıonuz 3 boyut desktop printerlar çıktı. çiziyorsun 3 boyut. sana çıkartıyor 3d modelini. sonra da götürüp yaptırmıştır bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 3 boyut çizince çıkartıyor mu onlar? cam istemiyorlar mı? bir de boyut sıkıntısı var desktop 3d printerlarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Şunun maliyeti nerden baksan 20$ değildir ama adam satmıştır 200$'a... Elektronikten çakan herkes yapabilir bluray optik lensi, diot ve bir bağlantı şemasıyla hazırlıyorsun dışı içinde tahtakaleden aldığın ses çıkaran oyuncak tabancayı açıp içine yaptığın sistemi entegre ediyorsun bu kadar. Onun da kendi yaptığını sanmıyorum yine oyuncak starwars tabancasını alıp modifiye etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar