Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Atma Recep Din Kardeşiyiz" ve "Recep Bey" sözlerinin kullanım hakkı satın alındı

kozalak

Öne çıkan mesajlar

"Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili olduğu dönemde verdiği bir soru önergesinde YRD’nin 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’ndan şaibeli bir şekilde iş aldığını iddia etmişti."

iktidar-iş dünyası ilişkisine çok güzel bir örnek işte bu haber. ama sözümona liberaller, enginardıçlar emreaközler görmez bunları tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

1 nisan şakası felan mı abi bu, "atma recep din kardeşiyiz" bir deyimdir, anonimdir, halka malolmuştur.
bunu nasıl patentliyebilirsin?

recep bey bir hitap şeklidir, mustafa kemal paşa gibidir.

sen bunları nasıl patentliyebilirsin ki?

patentlemek için o fikri senin bulmuş olman gerekiyor. yeni bir fikir, bir icat olması gerekiyor.

iyi madem o zaman ben de gidip türkiye cumhuriyeti, türkiye, turkish republic sözlerini patentliycem.

sonra gidip tüm atasözleri ve deyimleri patentliycem.

yaşasın kaos hesabı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun hükümete karşı ağzından düşürmediği sözcükleri kendi ‘tekeline’ alan YRD firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Safiye Oral Cenkci, kendilerini ‘hükümete yakın bir reklam ajansı’ olarak tanımladı.
Ancak Cenkci, “Atma Recep Din Kardeşiyiz” ve “Recep Bey” sözlerinin patentini neden aldığına ilişkin bir açıklama yapmak istemediğini söyledi. Cenkci, “Bu sözleri herhangi bir ticari üründe kullanacak mısınız?” sorumuza karşılık, “Bu konuda konuşmak istemiyorum. Öylesine aldık diyelim” dedi.

abi biri bana bunun zaytung haberi olduğunu söylesin yoksa tuhaf şeyler düşünüyorum...

YRD diye bir firma yok bu arada, hiç görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...