Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Alo Bey Hanım Afendim Buyrun Yalarım Birde bunları aldım önceki 2 patentimin yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "kız var dediler geldim" benim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 patentini aldım kelimesinin patentini aldım. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 valla bu gibi kısıtlamalarda karşı kurumun reklam ajanslarına yarar. Ben bekliyorum ki! Bu sözlere gönderme yapan ve çok daha orjinal sözler gelicektir. Heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kısa zamanlı kazanç için "bir alex değil" i aldım bende. rıdvan dilmeni ekmek kapım yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 fiesta seks alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ince uçlu nokia şarj aleti olan var mı aldım patentini, artık çok zenginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 steve jobs sicsa satin alacaklar yheaaa yazildi mi? bir de playstation 3'un donanimi cok iyi ama yapimcilar hala tam kapasiteyle kullanamiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 benim anlayamadığım, böyle genel kullanılan ve özel-tekil bir anlamı olmayan kelimelerin patentlerinin alınmasına nasıl izin veriliyor ? Yine kesin bir yerden birileri bir telefon etmiştir, öyle gerçekleşmiştirç Başka türlü olma ihtimali yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bug abuse olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 zaaa bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oha saçmalığa bak ahahahah "ileri demokrasi" ve "herşey türkiye için" i alsak tayyip seçimleri kaybedecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ahahahahah ne biçim bi ülkede yaşıyoruz ya. Zaytung da yazılmayacak absürdlükteki olaylar gerçek oluyo güzel ülkemde. p.s. eğer alınmadıysa "güzel ülkem..." in patentini de ben alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 zaaa, adam hakli beyler, paticik, pati de benim olsun gelsin paraciklar :D hadi size iskonto yaparim helalinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "ahahahah" patentini ben aldım gereksiz post kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bir karikatür bekliyorum şöyle cuk iye oturan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili olduğu dönemde verdiği bir soru önergesinde YRD’nin 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’ndan şaibeli bir şekilde iş aldığını iddia etmişti." iktidar-iş dünyası ilişkisine çok güzel bir örnek işte bu haber. ama sözümona liberaller, enginardıçlar emreaközler görmez bunları tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 saturn said: "ahahahah" patentini ben aldım gereksiz post kasmayın "ahahaha" http://www.rageshirtstore.com/files/site/112/640/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 seagle ödeyeceğin parayı hesap bile edemedim avukatlarım yarın kapını çalacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 aynısını kullanmadım ki, bi h eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 smarthan said: "kız var dediler geldim" benim olsun bilader o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bi tayyibe danışmam lazım böyle durumda ne yapardı seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1 nisan şakası felan mı abi bu, "atma recep din kardeşiyiz" bir deyimdir, anonimdir, halka malolmuştur. bunu nasıl patentliyebilirsin? recep bey bir hitap şeklidir, mustafa kemal paşa gibidir. sen bunları nasıl patentliyebilirsin ki? patentlemek için o fikri senin bulmuş olman gerekiyor. yeni bir fikir, bir icat olması gerekiyor. iyi madem o zaman ben de gidip türkiye cumhuriyeti, türkiye, turkish republic sözlerini patentliycem. sonra gidip tüm atasözleri ve deyimleri patentliycem. yaşasın kaos hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sivri zekalı bir fikir gibi dursa bile gidip "su" sözcüğünü patenleyip bütün su firmalarını haraca bağlayabileceğini ummak komik bir düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun hükümete karşı ağzından düşürmediği sözcükleri kendi ‘tekeline’ alan YRD firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Safiye Oral Cenkci, kendilerini ‘hükümete yakın bir reklam ajansı’ olarak tanımladı. Ancak Cenkci, “Atma Recep Din Kardeşiyiz” ve “Recep Bey” sözlerinin patentini neden aldığına ilişkin bir açıklama yapmak istemediğini söyledi. Cenkci, “Bu sözleri herhangi bir ticari üründe kullanacak mısınız?” sorumuza karşılık, “Bu konuda konuşmak istemiyorum. Öylesine aldık diyelim” dedi. abi biri bana bunun zaytung haberi olduğunu söylesin yoksa tuhaf şeyler düşünüyorum... YRD diye bir firma yok bu arada, hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar